وثیقه ۵ میلیاردی متهم، جعلی از آب در آمد!
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز از کشف وثیقه جعلی یک متهم پرونده دارویی در کرج خبر داد.
تسنیم نوشت: مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز از کشف وثیقه جعلی یک متهم پرونده دارویی در کرج خبر داد.
علیاکبر مختاری با اشاره به ابلاغیهای در مورد عدم افزایش نرخ شرکتهای لبنی در اوایل سال جاری، اظهار داشت: افزایش قیمت محصولات لبنی در استان البرز در همان زمان در واحدهای تولیدی لبنیات مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: بعد از بررسی در مورد افزایش قیمت محصولات لبنی مشخص شد که فقط یک مورد در این زمینه تخلف انجام شده بود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز با بیان اینکه این شرکت که باید مبلغ را به قبل برمیگرداند، مدتی این کار را انجام نداد، ادامه داد: ارزش تخلف ریالی این شرکت ۷۰۰ میلیون تومان بوده است البته در حال حاضر این شرکت قیمتها را به قبل بازگردانده است.
وی با اشاره به پرونده قاچاق دارو و تخلف ۵ میلیاردی در استان البرز توسط یک شرکت، بیان کرد: شرکتهای پخش دارو موظف به پخش دارو به داروخانهها هستند و به همین سبب این پرونده ۲ متهم شرکت پخش و خریدار دارو که اقلام دارویی را از شبکه توزیع خارج کرده است دارد.
مختاری با بیان اینکه این فرد به عنوان سرمایهگذار داروخانه بوده اما داروها را از شبکه خارج میکرده است، اضافه کرد: متهم خریدار دارو با قرار وثیقه ۵ میلیارد تومانی در زندان بود و اسناد مالکیتی که برای آزادی وی ارائه شده بوده تقلبی و جعلی از آب درآمد.
وی با اشاره به اینکه پرونده دیگر دارویی نزدیک به ۱۰ الی ۱۵ میلیارد تومان تخلف دارد، گفت: این پرونده مانند پرونده قبلی دارای همان شیوه بوده و در حال حاضر در رسیدگی است.
نظر کاربران
همین مسئله است که از هشتاد و سه میلیون نفری فقط سه میلیون درست غنا و غنایم زندگی می کنند و هشتاد میلیون گرسنگی که حدود بیست میلیون گرسنه کف خیابان هستند ولی برخی از آن گروه سه میلیونی تصور می کنند ژن برتر هستند غافل از فرصت رانت و جعل و پارتی هوش و ذکاوت کذایی در خود می بینند.
واقعا خسه نباشی!!!)):