طرز تهیه قلیا، غذای محلی بمبئی
۶۵۸۰۸۰
۲۲ دی ۱۳۹۶ - ۰۷:۲۴
۱۴۳۴۴ 
قلیا یک نوع غذای محلی مخصوص بمبئی است که طرز تهیه آن را آموزش میدهیم.
مجله سرآشپز: قلیا یک نوع غذای محلی مخصوص بمبئی است که طرز تهیه آن را آموزش میدهیم.

مواد مورد نیاز

  • گوشت با استخوان (خردشده): 700 گرم
  • عدس قرمز: 200 گرم
  • گوجه فرنگی (رنده شده): 4 عدد
  • کدو سبز (نگینی خردشده): 150 گرم
  • سیب زمینی (نگینی خردشده): حدود 250 گرم
  • زنجبیل (رنده شده): 1 ق چ
  • سیر: 1 قاشق چایخوری + 1 حبه
  • زردچوبه: یک دوم قاشق چایخوری
  • تمبر هندی: یک دوم بسته (50 گرم)
  • پودر زیره سبز: یک دوم قاشق چایخوری
  • ادویه کاری: به میزان لازم
  • زیره سیاه: 1 قاشق سوپخوری
  • سیر (خردشده): 1 حبه
  • فلفل قرمز و نمک: به میزان لازم
  • گشنیز (خردشده): یک چهارم پیمانه
  • پیاز (نگینی خردشده): 2 عدد
  • روغن مایع: به میزان لازم
 
طرز تهیه قلیا 

روش پخت

1. پیاز را داخل تابه ای حاوی مقداری روغن سرخ کنید.
 
2. بعد 1 قاشق چایخوری سیر (رنده شده) و زنجبیل را به آن افزوده و تفت دهید.
 
3. سپس گوشت، زردچوبه، نمک، فلفل و مقداری آب به آن اضافه کرده و بگذارید تا گوشت پخته شود و مقداری درون قابلمه باقی بماند.

4. عدس قرمز را همراه با مقداری زردچوبه و آب درون قابلمه ای بپزید. سپس آن را با گوشت کوب برقی یا دستگاه غذاساز پوره کنید.

5. گوجه فرنگی را به همراه آب تمبر هندی صاف شده (تمبر هندی را در یک دوم لیوان آب ولرم از چند ساعت قبل خیس کنید)، پودر زیره سبز و ادویه کاری، به عدس پوره شده بیفزایید و مخلوط کنید.

6. کدو (در صورت تمایل)، سیب زمینی، مخلوط عدس و گوجه فرنگی را به گوشت پخته شده اضافه کنید. بعد نمک و فلفل آن را اندازه کنید (در میزان نمک احتیاط کنید؛ زیرا تمبر هندی حاوی نمک است) و بگذارید تا جا بیفتد.

7. زیره سیاه و 1 حبه سیر (خردشده) را با مقداری روغن تفت دهید و به همراه گشنیز روی خورش بریزید.
 
8. سپس آن را با برنج سفید سرو کنید.
نام:
* نظر:
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج