۶۵۹۲۳۹
۵۳۶۴
۵۳۶۴
پ

طرز تهیه اسپاگتی بلونز

سس بلونزه (Bolognese sauce) نوعی سس پاستا با پایه گوشت از ایتالیا و شهر بولونیا است که با اسپاگتی سرو میشود.

ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: سس بلونزه (Bolognese sauce) نوعی سس پاستا با پایه گوشت از ایتالیا و شهر بولونیا است که با اسپاگتی سرو میشود.

میزان سرو: ۴ نفر

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده: 500 گرم
  • پیاز (رنده شده): یک عدد
  • هویج (رنده شده): 2 عدد
  • ساقه کرفس (ریز خردشده): 2 عدد
  • روغن: 3 قاشق سوپ خوری
  • گوجه فرنگی (پوره شده): یک پیمانه
  • آب انگور قرمز یا زغال اخته: یک چهارم پیمانه
  • گوجه فرنگی (پخته و خردشده): 5 عدد
  • آب گوشت: یک پیمانه
  • برگ بو: یک عدد
  • ارگانوی تازه: 2 عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • آب: به مقدار لازم
  • اسپاگتی: 400 گرم
  • پنیر پارمزان (رنده شده): برای سرو
طرز تهیه اسپاگتی بلونز

طرز تهیه:

۱. برای تهیه سس بلونزه، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
۲. گوش چرخ کرده را در آن تفت دهید تا برشته شود.
۳. پیاز، هویج و ساقه کرفس را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید.
۴. گوجه فرنگی پوست کنده و پوره شده را اضافه کرده و تفت دهید.
۵. پس از چند دقیقه آب انگور قرمز یا آب زغال اخته را اضافه کنید.
۶. پس از این که حجم آن کم شد، گوجه فرنگی پخته و خرد شده، آب گوشت، برگ بو و ارگانو را اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه بزنید.
۶. حرارت را کم کنید تا مواد روی حرارت ملایم حدود ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بپزند و غلظت یابند.

7. اسپاگتی را مطابق دستورالعمل روی بسته آن در آب و نمک در حال جوشیدن بپزید و کنار بگذارید.
8. سپس آن را به همراه سس بلونزه سرو کنید و مقداری پنیر پارمزان رنده شده روی آن بپاشید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج