۶۵۹۵۰۵
۱۹ نظر
۵۰۱۳
۱۹ نظر
۵۰۱۳
پ

۵۰ قسم تا رهایی پدرخوانده از اتهام قتل

روزنامه ایران نوشت: ناپدری که به اتهام خوراندن قرص‌های مخدر به دخترخوانده یکساله‌اش -سوگند- به قصاص محکوم شده بود، پس از نقض حکم قصاص در دیوانعالی کشور، صبح دیروز برای دومین بار در شعبه یکم دادگاه کیفری استان البرز پای میز محاکمه ایستاد.

روزنامه ایران نوشت: ناپدری که به اتهام خوراندن قرص‌های مخدر به دخترخوانده یکساله‌اش -سوگند- به قصاص محکوم شده بود، پس از نقض حکم قصاص در دیوانعالی کشور، صبح دیروز برای دومین بار در شعبه یکم دادگاه کیفری استان البرز پای میز محاکمه ایستاد.
درحالی که قضات دادگاه صدور رأی نهایی را به اجرای مراسم سوگند موکول کرده بودند مادر دخترک نتوانست ۵۰ نفر را برای قسم خوردن به دادگاه بیاورد تا شوهردومش را گناهکار معرفی کند. به همین خاطراین مرد در برابر قضات دادگاه ایستاد و ۵۰ بار سوگند خورد که بیگناه است.
شامگاه بیست و پنجم مرداد سال ۸۹ در پی مرگ «سوگند» کوچولو در بیمارستان نظرآباد -شهرستان ساوجبلاغ- مادردخترکوچولو با مراجعه به پلیس و تسلیم شکایتی، شوهردومش را عامل قتل فرزندش معرفی کرد. بنابراین کارآگاهان ناپدری سوگند کوچولو را بازداشت کردند و تحت بازجویی قراردادند. همزمان با شروع تحقیقات، پزشکی قانونی علت مرگ را مصرف قرص‌های مخدراعلام کرد. ضمن اینکه آثار کبودی روی گردن دخترک نشان می‌داد او بشدت کتک خورده و شکنجه شده است.
بدین‌ترتیب فریبرز ۳۲ ساله به اتهام قتل فرزندخوانده‌اش، سال ۹۲در دادگاه کیفری استان البرزمحاکمه شد و قضات او را به جرم قتل به قصاص محکوم کردند، اما دادرسان دیوانعالی کشور پس از بررسی‌ پرونده، این حکم را تأیید نکردند.
بنابراین پس ازنقص حکم قصاص، ناپدری که به تازگی با قید وثیقه آزاد شده بود، در شعبه یکم دادگاه کیفری استان البرز به ریاست قاضی رنجبر و با حضور قاضی یزدان پور- مستشار دادگاه- پای میز محاکمه ایستاد.
در جلسه قبل، پس از بیان کیفرخواست توسط نماینده دادستان، مادر سوگند کوچولو در جایگاه ایستاد و با بیان اینکه شوهرسابق‌اش فوت کرده، به‌عنوان ولی دم، از قضات خواست متهم به‌عنوان قاتل فرزندش هرچه زودترمحکوم شود و به اشد مجازات برسد. قضات نیز از وی خواستند پنجاه شاهد را به دادگاه بیاورد تا با اجرای مراسم قسامه «سوگند» قتل دختربچه توسط ناپدری‌اش را تأیید کنند تا قضات دادگاه درباره متهم تصمیم بگیرند.
سپس متهم در برابر دادرسان ایستاد و گفت: «من سوگند را نکشتم و از اینکه ماده مخدر خورده و مرده خبری ندارم.

شب حادثه من همراه با سوگند برای رساندن مادرزنم به خانه‌اش رفتم و موقع برگشت برای خریدن آبمیوه مقابل یک مغازه ایستادم و بـــــــــرای سوگند هم یک شیر موز خریدم، ولی دقایقی بعد دیدم که سوگند بیهوش شده و حالش خوب نیست. همان موقع سعی کردم با تنفس مصنوعی نجاتش بدهم اما حالش بهم خورد. من که بشدت ترسیده بودم به همان مغازه برگشتم و از صاحب مغازه تقاضای کمک کردم که باهم سوگند را به بیمارستان رساندیم، اما چند دقیقه بعد پزشک اورژانس اعلام کرد او فوت کرده است.»

در پایان محاکمه قضات ضمن اعلام ختم دادرسی ازمادردخترک خواستند طی ۳ ماه شاهدانش را برای اجرای مراسم قسامه به دادگاه معرفی کند. سرانجام صبح دیروزآخرین جلسه محاکمه برگزار شد، اما مادر سوگند نتوانست ۵۰ نفر را برای ادای سوگند به دادگاه بیاورد. بنابراین متهم در جایگاه قرار گرفت و طی مراسمی با ادای سوگند، قتل دخترخوانده‌اش را انکار کرد. بدین‌ترتیب قصات پس از مشورت با یکدیگر متهم را از اتهام قتل کودک تبرئه کردند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مریم باقری

    نمیشه قصاوت کنی سخت

  • بدون نام

    واقعا که....پس بعدش نیاین بگین که چرا انقدر قتل و تجاوز و فلان و فلان زیاد شده

  • شیم

    تو باشی حاضری بری الکی قسم بخوری که یارو محکوم بشه!!!!!؟
    چجوری میخواسته 50 تا ببره قسم بخورن؟
    بعدشم اگه اون گناه کار باشه براش قسم خوردن فرق نمیکنه!

    پاسخ ها

    • دروغگو

      با اینکه قسامه یکی از راهکار های قاتل بودن یا قاتل نبودن است ولی بنظر می رسد که مسیر خوبی نمياد چون اگر ثبوت قتل از علم قضات محترم یا شهادت گذشت مسلم است که شخصی برای انتقام و یا فرار از قصاص ممکن است متوسل به قسم کذب شود البته یکی از نزدیکان خودم بر همین روش قصاص شد که اولاً در زمان اتفاق قتل لا اقل ده کیلومتر از محل قتل دور بود و دوم اینکه افرادی که قسم خوردند شاید پنجاه کیلومتر از محل وقوع قتل دور بودند و همگی آنان که قسم دروغ خوردند ظرف چهار پنج سال به دردهای زجر آور مبتلا یا کور و یا دچار صدماتی شدند ولی به هر صورت آن شخص که قاتل نبود قصاص شد با احترام به قضات محترم باید فکری در این خصوص جهت حق به حقدار برسد اقدام کنند ببخشید این مورد فقط یک پیشنهاد بود که اکثراً در جریان هستند،

  • گندم مجیدی ...15ساله...پونک قزوین

    قضاوت کردن سخته لامصب .....

  • بدون نام

    الله اعلم قضاوت مختص ذات خداست ولاغیر؛ مطمئن باشید اگر گناه کار باشه دیگه سر وکارش با خداست و اون خودش به بدترین نحو مجازاتش خواهد کرد

  • مریم

    من حاضر بودم قسم بخورم چون مردها خیلی خیلی پست شدن ولی مادر هوس باز چرا دوباره ازدواج کرد؟

    پاسخ ها

    • مهدی

      یه بلا نصبتی بگی بد نیست

    • مهدی گلپا

      کاربرعزیز ومحترم مریم خانم بنده سئوال از سرکار خانم دارم البته دوراز جون پدر عزیزتون و برادرتون اگر دارید که هردو این دو نفر مرد هستن آیا درست است همه مردها رو پست بخونید و دوراز جون گفته نشه بله درسته بعضی از مردها و بعضی از خانم ها هوس باز هستن ولی این خانم شوهر اولش فوت کرده و بعدش سنت پیغمبر را اجرا کرده بهتر نیست ازاین ب بعد اینگونه بنویسید باکمال تشکر از شما کاربرعزیز

    • الیاس

      مطمئنم شما همسر ندارید وگرنه دلتون نمیومد به مردها اهانت کنید

  • بدون نام

    اون کثافتی که میتونه یه بچه بی گناه رو بکشه میتونه هزار بار قسم دروغ بخوره برای نجات زندگی کثیفش خدا لعنتش کنه خدا خودش تو همین دنیا طوری که همه ببینن مجازاتش کنه تا بفهمه ظلم و قسم دروغ عاقبتش چیه

    یک بار قبلا هم گفتم اما درج نشد آوردن پنجاه نفر برای قسم خوردن برای کاری که با چشم خودشون ندیدن سخته یا در واقع میشه گفت ناممکنه

  • بدون نام

    پنجاه نفر چطور پیدا کنه. که شاهد باشن؟؟؟باید کار تخصصی میشد و ازش اعتراف میگرفتن..

    پاسخ ها

    • بدون نام

      بدون نام 12/03 اگر پنجاه نفر نبود!! خود طرف پنجاه مرتبه قسم میخورد!!

  • بدون نام

    مریم خیلی زشته که به زنی که بعد مرگ شوهرش و یا طلاق ازدواج کرده لفظ هوسباز رو به کار ببری ازدواج کرده خطا و خلاف شرع نکرده تو چه میدونی چه طور زندگی داشته؟ ولی همه میدونیم یه زن مطلقه و بیوه چه مشکلاتی تو این جامعه داره بخدا خدا رو خوش نمیاد قضاوت بیجا بکنیم
    یه مرد با گرفتن چند زن رسمی و صیغه ای هوسباز نیست و دستور خدا رو انجام داده ولی یه زن بیوه اگر ازدواج میکنه هوسبازه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • بدون نام

    پ انوقت ...بچه رو کی کشته.....؟؟؟؟

  • بدون نام

    این همه مردم از بیرون آبمیوه میخورن فقط این بچه میمیره اونم با اینکه آثار شکنجه هم داشته... عجب... پس کی این بچه رو شکنجه کرده.... از کرات دیگه اومده بودن ...

  • بدون نام

    چه جالب. پس هر کسی را خواستیم بکشیم و بعدش پنجاه تا قسم بخوریم تبرئه میشیم؟ عالیه.

    پاسخ ها

    • بدون نام

      این مردک دروغ می گویید.خداوندرسواکند.

  • بدون نام

    الهییی مطمئنم آه کودک دامنش ومیگره هر احمقی بوده میخوام بگم شاید بچه مواد خودش خورده باز به این فکر میکنم که کسی متوجه نشده همون لحظه؟؟مامانش کجا بوده؟؟
    چی بگم .........متاسفم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج