با تخم شربتی، نان بپزید!
۶۵۹۶۲۹
۲۱ دی ۱۳۹۶ - ۰۷:۳۷
۱۸۶۵۲ 
تخم شربتی دانه های بسیار ریز اما بی نهایت مغذی هستند که شربت آن هم فوق العاده خوشمزه و مفید است. در اینجا طرز تهیه نان تخم شربتی را برایتان آورده ایم.
ماهنامه سفره ایرانی - ستایش پاکدل: تخم شربتی دانه های بسیار ریز اما بی نهایت مغذی هستند که شربت آن هم فوق العاده خوشمزه و مفید است. در اینجا طرز تهیه نان تخم شربتی را برایتان آورده ایم.

میزان سرو: 6 الی 8 نفر

مواد لازم:

  • آرد: یک کیلوگرم
  • تخم شربتی: 200 گرم
  • مغز تخم کدو: 150 گرم
  • مغز دانه آفتابگردان: 150 گرم
  • نمک: 20 گرم
  • خمیرمایه خشک: 20 گرم
  • آب: 600 میلی لیتر

مواد لازم رویه:

  • دانه کنجد: به مقدار لازم
  • مغز تخم کدو: به مقدار لازم
 
 نان تخم شربتی

طرز تهیه:

1. خمیر مایه را حدود 10 الی 15 دقیقه در 50 میلی لیتر آب داغ قرار دهید تا پف کند.
 
2. آرد را در ظرف مناسبی بریزید. خمیرمایه، نمک و آب باقیمانده را به آرد اضافه و مخلوط کنید. به خوبی خمیر را ورز دهید تا به دست نچسبد.
 
3. روی خمیر را با پارچه ای نمدار بپوشانید و به مدت یک ساعت در محلی گرم قرار دهید تا ورآید.
 
4. سپس تخم شربتی، مغز تخم کدو و مغز دانه آفتابگردان را به آن اضافه کرده و به آرامی ورز دهید.
 
5. خمیر را به چهار قسمت کنید هر یک را در قالب نان پوشیده شده با کاغذ روغنی بگذارید و حدود 2 ساعت در محلی گرم قرار دهید تا دوباره ورآید.
 
6. روی آنها دانه کنجد و مغز تخم آفتابگردان بپاشید و به مدت 30 الی 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا نان ها بپزند.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
12:52 - 1396/10/22
ننه جان گرامیان سروران ..یا خدا تخم شربتی را باید خیلی کم خورد همانطور که قدیمیها یک کم توی شربت می ریختند و نه اینگونه ...دانه های ریز را بیاد کم خورد طبق تحقیقات اخیر حاوی سیانور هستند .
نام:
* نظر:
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج