۶۵۹۹۷
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

استقرار ۲۰۰۰ نظامی آمریکایی در مرز سوریه

یک روزنامه عرب زبان از استقرار دو هزار نیروی نظامی آمریکایی در مناطق مجاور سوریه خبر داد.

خبرگزاری ایسنا: یک روزنامه عرب زبان از استقرار دو هزار نیروی نظامی آمریکایی در مناطق مجاور سوریه خبر داد.

روزنامه المنار نوشت، منابع آگاه اعلام کردند :۲۰۰۰ تن از نیروهای نظامی آمریکایی در اراضی فلسطین اشغالی و دیگر مناطق مجاور سوریه حضور یافته‌اند تا پس از اخذ دستورات لازم مداخله نظامی در این کشور را آغاز کنند.

این منابع افزودند: حمله نظامی آمریکا علیه سوریه موضوع غافلگیر کننده‌ای نیست و روسها می‌تواند اطلاعات لازم را از زمان شلیک اهداف در سوریه بلافاصله مخابره کنند و یا حتی محل اصابت این موشک ها را مشخص کنند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج