۶۶۱۱۷۵
۱ نظر
۵۰۶۵
۱ نظر
۵۰۶۵
پ

طرز تهیه بیسکوییت زنجبیلی

بیسکوییت زنجبیلی یک بیسکوییت خوشمزه با طعمی نوستالژیک است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.

ماهنامه کیک و شیرینی: بیسکوییت زنجبیلی یک بیسکوییت خوشمزه با طعمی نوستالژیک است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.

مواد لازم:

  • روغن نارگیل: یک دوم پیمانه
  • شکر: یک چهارم پیمانه
  • شکر قهوه ای: یک سوم پیمانه
  • آرد: 2 پیمانه
  • پودر دارچین: یک دوم قاشق چای خوری
  • جوز هندی (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوری
  • زنجبیل (پودر شده): یک و یک دوم قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
  • نمک: یک دوم قاشق چای خوری
  • شیره افرا یا عسل: یک چهارم پیمانه
  • شیر: یک چهارم پیمانه
  • پودر شکر: یک پیمانه
  • آب لیمو سنگی: 3 قاشق سوپ خوری
بیسکویت زنجفیلی

طرز تهیه:

۱. روغن نارگیل، شکر و شکر قهوه ای را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
۲. آرد، پودر دارچین، جوز هندی، زنجبیل، میخک، بیکینگ پودر، نمک، شیره افرا یا عسل و شیر را اضافه و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
۳. خمیر را در سلفون بپیچید و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
۴. خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده پهن کنید و با قالب به شکل مرد زنجفیلی قالب بزنید.
۵. بیسکویت ها را در سینی فر بچینید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.

6. پودر شکر و آب لیموترش را با هم مخلوط کنید و روی بیسکویت ها را با این مخلوط و آیسینگ رنگی تزیین کنید.

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

وب گردی

نظر کاربران

  • بدون نام

    عالی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج