این تارتهای گرانقیمت را در خانه درست کنید
اگر میخواهید تارتهای خوشمزه و فانتزی که در قنادی هاست را خودتان تهیه کنید، این مطلب را از دست ندهید.
ماهنامه کیک و شیرینی: اگر میخواهید تارتهای خوشمزه و فانتزی که در قنادی هاست را خودتان تهیه کنید، این مطلب را از دست ندهید.
مواد لازم:
- نان تارت آماده: 30 عدد
 - پنیر خامه ای (نرم شده): 240 گرم
 - ماست: 2 قاشق سوپ خوری
 - شکر: 2 قاشق سوپ خوری
 - اسانس نارگیل: 2 قاشق چای خوری
 - پودر نارگیل: یک چهارم پیمانه
 
مواد لازم رویه:
- کمپوت آناناس (نگینی خردشده): 2 پیمانه
 - شکر: یک قاشق سوپ خوری
 - نشاسته ذرت: یک قاشق سوپ خوری
 
  
طرز تهیه:
- ابتدا برای تهیه رویه، کمپوت آناناس خردشده را در غذاساز یا مخلوط کن به صورت پوره درآورید.
 - سپس آن را از صافی عبور دهید و در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.
 - شکر و نشاسته ذرت را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مواد غلظت یابند.
 - سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن مواد آن را حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید.
 - نان تارت های آماده را حدود ۳ الی ۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
 - سپس آنها را روی پنجره توری بگذارید تا کاملا خنک شوند.
 - پنیر خامه ای، ماست، شکر و اسانس نارگیل را در ظرف مناسبی به خوبی با هم مخلوط کنید.
 - پودر نارگیل را اضافه و مخلوط کنید.
 - نان های تارت را با مخلوط پنیر خامه ای پر کنید و روی هر یک از آنها حدود یک الی دو قاشق چای خوری از مواد رویه قرار دهید.
 - در صورت تمایل روی تارتلت ها را با برش های کمپوت آناناس تزیین کنید.
 
						
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
					  
  
  
      
      
      
      
	
			
			
	
			
			
نظر کاربران
خوبه