۶۸۵۸۹۴
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

سالاد سیب زمینی آمریکایی

سالاد سیب زمینی از آن سالاد های خاصی است که عاشقش می شوید چون هم بافت نرم در آن پیدا می شود هم بافت های ترد. اگر ورزشکار هستید مطمئناً از دیدن مواد موجود در سالاد خوشحال خواهید شد چون تمام چیزهایی که یک ورزشکار بعد از تمرین می خواهد در آن وجود دارد.

وب سایت کرمانی: سالاد سیب زمینی از آن سالاد های خاصی است که عاشقش می شوید چون هم بافت نرم در آن پیدا می شود هم بافت های ترد. اگر ورزشکار هستید مطمئناً از دیدن مواد موجود در سالاد خوشحال خواهید شد چون تمام چیزهایی که یک ورزشکار بعد از تمرین می خواهد در آن وجود دارد. سیب زمینی خود از منابع با کیفیت کربوهیدرات است و در کنارش تخم مرغ نیز دارد که پروتئین را تامین می کند سبزیجات دیگر نیز در این سالاد به کار رفته که علاوه بر مواد مغذی حاوی فیبر هستند. این سالاد را در کنار دیگر غذاها می توانید به کودک خود نیز بدهید چون هم ظاهری دلپذیر دارد و هم بسیار مقوی است.

مواد لازم:

  • 3 عدد تخم مرغ
  • 900 گرم سیب زمینی
  • یک قاشق غذا خوری بعلاوه یک دوم قاشق چای خوری نمک
  • سه قاشق غذا خوری سرکه سفید
  • یک دوم از یک پیاز قرمز کوچک
  • یک ساقه بزرگ کرفس
  • یک دوم فنجان خیار شور برش خورده
  • یک دوم فنجان برگ جعفری
  • یک دوم فنجان مایونز
  • یک دوم قاشق چای خوری سس خردل
  • یک چهارم قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه

سالاد سیب زمینی آمریکایی

روش پخت:

  1. تخم مرغ ها را در یک قابلمه قرار دهید و روی آنها آب سرد بریزید. آب را به جوش بیاورید، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید ۱۴ دقیقه بجوشد. در همین طول یک کاسه بزرگ آب یخ آماده کنید. تخم مرغ ها درون کاسه آب یخ بریزید. اجازه دهید حداقل ۱۰ دقیقه یا یا بیش از یک ساعت داخل آب بمانند تا زمانی که آماده استفاده شوند.
  2. سیب زمینی ها را پوست بکنید و خرد کنید ( نه خیلی کوچک نه خیلی بزرگ ). سیب زمینی ها را درون یک قابلمه بزرگ قرار دهید و رویشان آب سرد بریزید. آب را به جوش بیاورید. یک قاشق غذا خوری نمک اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا سیب زمینی ها آرام جوش بخورند، سیب زمینی ها را به مدت ۸ دقیقه یا تا زمانی که نرم و قابل مصرف شوند روی حرارت نگه دارید. سیب زمینی ها را از آب بیرون بیاورید و داخل یک کاسه قرار دهید، سپس روی آنها سرکه بریزید. به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید بمانند تا دمای آنها کم شود.
  3. در این طول پیاز را به خوبی خرد کنید سپس با آب سرد آب کشی کنید و خشکشان کنید. کرفس، خیارشور و جعفری را هم خرد کنید. در یک کاسه بزرگ مایونز، پیاز، کرفس، خیارشور، جعفری، خردل، فلفل و یک دوم نمک باقی مانده را میکس کنید. تخم مرغ ها را پوست بکنید و خرد کنید.
  4. سیب زمینی ها را که حالا سرد شده اند با سسی که درست کردید به آرامی مخلوط کنید. سپس تخم مرغ ها را نیز اضافه کنید. بلافاصله سرو کنید.

نکته: بهتر است این سالاد را بلافاصله بعد از آماده کردن سرو کنید اما اگر روی آن روکش بگذارید و در یخچال نگه دارید تا بیش از دو روز می ماند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج