adexo3
۷۲۳۱۳۹
۱ نظر
۵۰۰۲
۱ نظر
۵۰۰۲
پ

لوایح حاشیه‎ساز در مجلس، ترکمانچای دوم است؟!

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: با سه لایحه مبارزه با جرایم سازمان یافته فراملی (پالرمو)، مبارزه با تأمین مالی تروریسم و عضویت در لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم (CFT) نمی‌شود احساسی برخورد کرد، بلکه باید رویکردی منطقی، قانونی، حقوقی و مستدل داشت.

خبرآنلاین: معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: با سه لایحه مبارزه با جرایم سازمان یافته فراملی (پالرمو)، مبارزه با تأمین مالی تروریسم و عضویت در لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم (CFT) نمی‌شود احساسی برخورد کرد، بلکه باید رویکردی منطقی، قانونی، حقوقی و مستدل داشت.

حسینعلی امیری درباره موضوع این سه لایحه پر حرف و حدیث در مجلس و ارتباطشان با شرط اروپا برای ماندن در برجام گفت: این لوایح هیچ ارتباطی به برجام ندارند و براساس نیازهای داخلی کشور، با رویکرد تقویت نهادهای حاکمیتی داخلی تهیه و تنظیم شدند.

وی با بیان اینکه سابقه قانونگذاری درباره لوایح مبارزه با پولشویی، مبارزه با تأمین مالی تروریسم و کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم به سال ۹۴ برمی‏‌گردد، افزود: در عمل و اجرا این قوانین نیاز به تکمیل و اصلاح داشتند، در همین راستا لوایح یادشده تقدیم مجلس شورای اسلامی شدند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در پاسخ به ادعای برخی نماینده های مخالف تصویب CFT که می گویند «اگر این لایحه تصویب شود به معنای تحویل دادن حاج قاسم سلیمانی به غرب است»، اظهار کرد: این بحث ها نیست. به هر حال این لوایح در بخش های مختلف نظام از جمله در شورای عالی امنیت ملی مورد ارزیابی و بررسی و رسیدگی کارشناسی قرار گرفته اند.

وی افزود: یکی از مهمترین ویژگی های لایحه مبارزه با پولشویی این است که تشخیص مصادیق تروریسم به شورای عالی امنیت ملی ایران واگذار شد و به قوه قضائیه ایران نیز صلاحیت رسیدگی می دهد. ضمن آنکه در این لوایح حق تحفظ وجود دارد. همچنین در اعلامیه تفسیری اش تصریح کردیم «هر مفادی از کنوانسیون مبارز با تأمین مالی تروریسم که مغایر قانون اساسی باشد برای ایران قابلیت اجرا ندارد و به تصویب قوانین داخلی موکول شده است». اینها بحث های کارشناسی مفصلی است که ما در مجلس هم توضیح دادیم.

امیری در توصیه به مخالفان سه لایحه مبارزه با جرایم سازمان یافته فراملی (پالرمو)، مبارزه با تأمین مالی تروریسم و عضویت در لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم (CFT) که تلاش می کنند با جملات احساسی افکارعمومی را مشوش کنند گفت: با این لوایح نمی شود احساسی برخورد کرد، باید رویکردی منطقی، قانونی، حقوقی و مستدل داشت. نباید فضای احساسی درست کنیم. بارها اعلام کردیم حاضریم دغدغه هایی که دوستان غالبا از سر دلسوزی مطرح می کنند، در فضای کارشناسی و تخصصی پاسخ و توضیح دهیم. مسائل فنی را باید با اظهارنظر فنی پاسخ داد نه با طرح مباحث احساسی و تحریک افکار عمومی.

گفتنی است هفته گذشته جلسه مجلس برای بررسی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون تأمین مالی تروریسم (CFT) با حواشی زیادی روبرو شد. برخی نمایندگان این لایحه را به منزله ترکمانچای خوانده و خلاف شرعی دانستند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      ترکمانچای دربرابر اختلاسهای آقایون مدتهاست لنگ میندازه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج