۷۴۰۰۰۴
۱ نظر
۵۰۲۲
۱ نظر
۵۰۲۲
پ

یخ در بهشت هندوانه در پوست هندوانه

تابستونه و هوا هر روز گرم تر از روز قبل میشه. توی این هوای گرم و طاقت فرسا هیچ چیز مثل یک آب هندوانه خنک حال آدم رو سرجاش نمیاره، حالا تصور کنید که این آب هندوانه را با خلاقیت خودتون و تو پوست هندوانه تهیه کرده باشید. این یخ دربهشت خوشمزه رو درست کنید و یک عصر تابستونی با خانواده نوش جان کنید و لذت ببرید.

برترین ها: تابستونه و هوا هر روز گرم تر از روز قبل میشه. توی این هوای گرم و طاقت فرسا هیچ چیز مثل یک آب هندوانه خنک حال آدم رو سرجاش نمیاره، حالا تصور کنید که این آب هندوانه را با خلاقیت خودتون و تو پوست هندوانه تهیه کرده باشید. این یخ دربهشت خوشمزه رو درست کنید و یک عصر تابستونی با خانواده نوش جان کنید و لذت ببرید.

در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.

یخ در بهشت هندوانه در پوست هندوانه

Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • زری

    چقدر باحال

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج