۷۴۱۲۴۹
۱ نظر
۵۱۰۹
۱ نظر
۵۱۰۹
پ

آموزش تخصصی فیله کردن ماهی شیر

اگر از طرفداران غذاهای دریایی هستید، روش صحیح فیله کردن و جدا کردن استخوان ماهی خام و پخته، مهارتی است که بسیار مورد نیازتان میباشد. در این مطلب روش صحیح فیله کردن ماهی شیر را آموزش داده ایم.

وب‌سایت شور و شیرین: آموزش روش صحیح فیله کردن و جدا کردن استخوان ماهی خام و پخته، مهارتی که بسیار مورد نیاز برای پخت غذاهای دریایی است.

ماهی را به گونه‌ای كه شكم ماهی سمت خودمان باشد روی تخته كار قرار دهید. آن‌گاه بوسیله نوك چاقو زیر شكم ماهی را از قسمت سر تا انتهای دم برش دهید.

سپس داخل شكم را كاملا تخلیه كنید.

حالا قسمت كمر ماهی را با چاقو به ضخامت كمتر از نیم‌سانتی‌متر برش بزنید و از قسمت دم تا پشت سر ماهی ادامه دهید.

اینك با نوك چاقو خط وسط دو فیله را برش دهید به گونه‌ای كه چاقو روی سطح استخوان را لمس كند، به كمك انگشتان فیله را به آرامی از سطح استخوان جدا كنید.

سپس ماهی را از سمت بغل روی تخته كار قرار دهید و چاقو را از قسمت كمر داخل كرده به گونه‌ای كه نوك چاقو از قسمت شكم بیرون زده شود و به این ترتیب فیله را به طور كامل از استخوان جدا سازید.

حالا فیله را از قسمت دم ماهی به گونه‌ای كه آسیبی به استخوان نرسد جدا سازید.

اكنون آن قسمت از فیله كه به آبشش‌ها متصل است را نیز جدا سازید.

حالا فیله بدست آمده را از خط وسط برش دهید.

سپس پوست ماهی را با دستانتان نگه دارید و با چاقوی تیز آن را از گوشت جدا نمائید.

اینك فیله را به اندازه دلخواهتان برش دهید.

برای مشاهده عکس در اندازه بزرگتر روی آن کلیک کنید

آموزش تخصصی فیله کردن ماهی شیر

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      برش هاش که تصویر نداره

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج