نیما فلاح و سحر ولدبیگی باید ازدواج می کردند
سحر ولدبیگی و نیما فلاح دو بازیگر جوان سینما و تلویزیون، ۱۰ سالی است که زندگی مشترک خود را آغاز کرده اند. به گفتگو با این زوج هنرمند نشسته ایم و در مورد ماجرای ازدواجشان گپی زده ایم که شما را به خواندن آن دعوت می کنیم.

خانواده سبز: سحر ولدبیگی و نیما فلاح دو بازیگر جوان سینما و تلویزیون، 10 سالی است که زندگی مشترک خود را آغاز کرده اند. در این شماره به گفتگو با این زوج هنرمند نشسته ایم و در مورد ماجرای ازدواجشان گپی زده ایم که شما را به خواندن آن دعوت می کنیم.
در آن سریال می گفتند ازدواج کنید
این موضوع به زمانی بازمی گردد که ما در مجموعه رستوران خانوادگی با هم کار می کردیم. به مرور زمان نوع نگاه ما به یکدیگر تغییر کرد و بیشتر همدیگر را زیر نظر گرفتیم. در آن کار نقش مقابل هم بودیم که در سریال همه خانواده تلاش می کردند تا با هم ازدواج کنیم ولی ما نمی پذیرفتیم.
جالب اینجاست که بعد از آن سریال این اتفاق به صورت واقعی افتاد و در ۱/۴/۸۲ یعنی درست در روز تولدم با هم ازدواج کردیم. البته من و نیما اصراری نداشتیم که حتما جشن عروسی برگزار کنیم شاید در دوران بازیگری این اتفاق به صورت نمایشی بارها برای ما افتاده بود و این موضوع دیگر برای ما جذابیتی نداشت.
به نظرم در مراسم عروسی به تنها کسی که خوش نمی گذرد خود عروس و داماد است. برای همین خانواده ما نیز با این خواسته ما کنار آمدند و با یک مهمانی بسیار ساده خانوادگی زندگی مشترکمان را آغاز کردیم.
چرا با نیما ازدواج کردم
سحر خانم می گوید: زندگی با نیما، صبوری بسیاری می خواهد. من مجموعه ای از صفات خوب را در وجود ایشان دیدم. صفاتی که مکمل شخصیت من خواهد بود. اگرچه نمی توان هر خصوصیت اخلاقی را تک به تک توضیح داد اما در کلیت فکر می کنم ما کامل کننده یکدیگر هستیم اما بیشتر از همه اینها صبر و صداقت همسرم دوست داشتنی است. البته من کاملا شخصیت آرامی دارم، اما بعضی وقت ها به شدت شیطنت هایم اوج می گیرد و مدام حرف می زنم.
مراسم ازدواج نگرفتیم
هر دوی ما اصلا اصراری برای گرفتن جشن ازدواج نداشتیم. با اینکه خانواده هایمان تلاش می کردند تا ما را برای گرفتن عروسی متقاعد کنند ولی اصلا دلمان نمی خواست برای خودمان دغدغه درست کنیم. شما هر چقدر هم که برای مراسم خود برنامه ریزی کنید، باز هم استرس و اضطراب مراسم را دارید که همه چیز درست برگزار شود به کسی بد نگذرد و مهمانان خاطره خوبی داشته باشند. در واقع مراسم عروسی به همه خوش می گذرد به جز عروس و داماد. ما اصلا این استرس را دوست نداشتیم و دنبال آرامش بودیم. هر دوی ما به اندازه کافی در فیلم ها و سریال های لباس عروس و دامادی پوشیده بودیم و دیگر برایمان جذابیتی نداشت. برای همین تصمیم گرفتیم بی سروصدا برویم سر زندگی مان! بعد از مراسم عقدمان یک شام ساده با خانواده هایمان خوردیم و بعد هم رفتیم به خانه مان! به همین راحتی ...
بزرگترین نقطه مشترک ما
فکر می کنم صداقت بزرگترین نقطه مشترک ماست. هر دوی ما با یکدیگر صادق هستیم، چیزی را از هم پنهان نمی کنیم و به هم دروغ نمی گوییم. البته به جز صداقت، درک متقابل هم هست، ما همدیگر را به خوبی می فهمیم. به نظر من بعد از این نکته ها، محبت هم نکته ای اساسی است. اگر در زندگی مشترک صداقت و درک متقابل باشد، اما محبت وجود نداشته باشد، پایه های زندگی سست می شود، چون محبت به زندگی رنگ و بو می دهد.
نیمه گمشده من
ولدبیگی می گوید: به نظر من مهمترین اتفاق در ازدواج ما تفاهم بوده و هست. چون هر دو در یک حرفه فعالیت می کنیم به راحتی مشکلات کاری یکدیگر را درک می کنیم، در صورتی که اگر یکی از ما در این حرفه فعالیت نداشت شاید قدری این درک کردن سخت تر می شد؛ اما در حال حاضر هر دوی ما با این روند کار آشنایی کامل داریم و فکر می کنم در زندگی مشترک امر بسیار مهمی است، چرا که شاید به خاطر این کار شب ها دیر به منزل برویم و یا در شهرستان ها بازی داشته باشیم و از این قبیل مسائل ... هیچ وقت ندیده ام که نیما خیلی زود عصبانی شود. من دیر عصبانی می شوم اما اگر بشوم خیلی بد عصبانی می شوم. تا به حال با یکدیگر دعوا نکرده ایم.
ممکن است بین ما اختلافی پیش بیاید و قطعا این اختلافات در میان اغلب زن و شوهرها وجود دارد. نمی خواهم خودم و خانواده ام را چشم بزنم یا از خودمان تعریف و تمجید کنم اما مسئله ای که وجوددارد و دوستان و نزدیکان می گویند این ازدواج ما دو نفر را اتفاق خوبی می دانند. این را هم در نظر بگیرید که ما تازه اول راه هستیم. من دوستانی را می بینم که بعد از سال ها زندگی مشترک از هم جدا شده اند. فکر می کنم نیما نیمه گمشده زندگی من بود که به او رسیدم. فکر می کنم همسر خوب داشتن نعمت است که من از آن برخوردارم و به همین خاطر خداوند را شاکرم، این که همدمی به من بخشید تا با او به سقف آرزوهایم برسم، قدردان او هستم.
نیما در نگاه سحر و سحر در نگاه نیما
سحر: نیما بسیار بسیار صبور است و به هیچ عنوان نمی تواند بی اهمیت بودن به زندگی را تحمل کند. نیما دست فرمان بسیار خوبی دارد و در ضمن آشپز قهاری هم هست.
نیما: سحر شخصیت بسیار شادابی دارد و بسیار هم احساسی است. گاهی اوقات احساس او بر منطقش غلبه می کند و من در این مورد به او انتقاد می کنم. سحر آشپزی ماهر است و در آشپزی جادو می کند. یک بار در مورد این موضوع که کاریکاتور ما چه شکلی است، بحث داشتیم که نظر آقای مهران مدیری در این مورد جالب بود.
ایشان به من گفتند که شبیه «قاقوم» نوعی پرنده هستم و سحر هم شبیه گنجشک! البته اگر بخواهیم کاریکاتور خودمان را شبیه میوه ها بکشیم، من خودم را مثل آلبالو و سحر را مثل تمشک می کشم و اما نکته پایانی گفته های سحر خانم ولدبیگی، یک بار به من گفتند اگر قرار باشد برای همیشه به یک جزیره تبعید شوید چه چیزی همراه خودتان می برید که من هم در پاسخ گفتم تنها چیزی که دوست دارم همیشه با من باشد نیماست. البته ما تجربه ۸ ماه زندگی در جزیره کیش را نیز داریم که در آن مدت نیما غواصی می کرد.
تبلیغات متنی
-
ماجرای خبر حضور یگان ویژه در دانشگاهها
-
حضور گروسی در دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا
-
خشم باشگاه استقلال از سانسور جنجالی صداوسیما
-
قدرتنمایی یک دختر شگفتانگیز در برابر هادی چوپان
-
در آستانه نوروز بلیت قطار هم گران شد
-
عکسی از تولد ۷۶ سالگی بازیگر زن سریال پزشک دهکده
-
وریا غفوری: زندگیام روی هواست، دو کافه من را پلمب کردند!
-
جواب معنادار عراقچی به کنجکاوی ترامپ
-
برآورد عجیب از هزینه سفرهای استانی سعید جلیلی
-
ممنوعالورود شدن تعدادی از دانشجویان دانشگاه شریف
-
پیغام عمان درباره دور سوم مذاکرات ایران
-
انفجار خودرو درپارکینگ یک ساختمان مسکونی در پیشوا
-
تلویزیون امشب وریا غفوری را سانسور کرد
-
شجاع خلیلزاده در انزلی شهر را بههم ریخت
-
شهرداری تهران مسیر دوچرخهسواری را بازار دستفروشان کرد
-
ماجرای خبر حضور یگان ویژه در دانشگاهها
-
حضور گروسی در دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا
-
در آستانه نوروز بلیت قطار هم گران شد
-
وریا غفوری: زندگیام روی هواست، دو کافه من را پلمب کردند!
-
جواب معنادار عراقچی به کنجکاوی ترامپ
-
ممنوعالورود شدن تعدادی از دانشجویان دانشگاه شریف
-
تلویزیون امشب وریا غفوری را سانسور کرد
-
شهرداری تهران مسیر دوچرخهسواری را بازار دستفروشان کرد
-
۴ سناریو درباره فردای حمله آمریکا به ایران
-
استقلال با صدرنشینی تحویل بختیاریزاده شد
-
تبلیغ عجیب صداوسیما برای تماشای خالکوبی مهمان برنامهاش
-
خداداد و مازیار باز هم شَر درست کردند
-
روسیه درباره سوخو ۳۵ زیر قولش با ایران زد
-
عراقچی به افزایش حضور نظامی آمریکا پاسخ داد
-
زمان برگزاری مذاکرات ایران و آمریکا اعلام شد
-
تصمیم ایران درباره ذخایر اورانیوم اعلام شد
-
چهره دخترِ سعید آقاخانی در سریال طنز صداوسیما
-
پدافند برد بلند «صیاد ۳-G» به دریا رسید
-
احسان خواجهامیری آهنگ ترند این روزها را بازخوانی کرد
-
یک کلاس درس در نارمک، ایرانی را به صدر دنیا برد
-
آقای محسن چاوشی، هستی؟ خیلی نگران حالت هستیم!
-
اسکوچیچ با پیشنهاد پرسپولیس به دبی رفت!
-
کارشناس افغانستانی قدرت دفاعی ایران را تایید کرد
-
دولت از واریز یارانه جدید خبر داد
-
تیزر سریال ایرانی مشهور در شبکه ترکیه جلبتوجه کرد
-
کارخانه تولی پرس تعطیل شد
-
۱۸ دی؛ پیکرهای پیچیده در پتو و یک عکس از آیدا
-
«فهیمه و بهروز» در پشت صحنه سریال پایتخت ۶
-
اقدام هماهنگ معین، شادمهر و اِبی در ساعات اخیر
-
انتقاد «فرهیختگان» از صحبتهای اخیر مزدک میرزایی
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل



نظر کاربران
این عکسای خاک تو سری چیه آخه ؟!؟!؟
پاسخ ها
بی جنبه
کاملا مشخصه که شیطون داره شوخی میکنه!شماهایی که منفی دادید چقدر بی جنبه اید!
با آرزوی خوشبختی برای شما
پاسخ ها
چه ربطی داره!!!!!!!!!!1
کرزا کامنت شما اینجا بی ربطه
kasraجون !!ربطش اینه که کلمه شما درکامنت کاربر جون منظورش کدام شماست !!!
چه زنه زشتی داره
پاسخ ها
به هم میان دیگه
تو خوشگلی تو خوبییی. تو برو خوشگلشو بگیر
نمیدونستی بدون که زنو مرد خوشگل مالِ مردمه! ضمناً علف باید به دهن بُزی خوش بیاد كه واسه اين دو نفر بوده و خواهد بود.
خیلیم سحر زیبا و دلنشینه، بهتر از بقیه بازیگراست که صدتا عمل جراحی میکنن آخرشم مثل هیولا میشن، متاسفم بابت فکر و سلیقت!
خوبه خوشگل بود اما اخلاق نداشت!؟؟
واقعا مردم بی شعوری داریم
به شدت با Kasra موافقم
مهران مدیری حسابی نیما فلاح رو گذاشته سرکار.بهش گفته شبیه قاقومه که نوعی پرندست در حالی که قاقوم یا قاقم حیوانی از خانواده راسوها و بسیار شبیه میرکت هاست.
خوشم میاد از نیماا...
خیلی صبوره...
سحرخانم هم خیلی ساده زندگی میکنه...برعکس بازیگرایی مثل نیوشا ضیغمی...که همش فکر ظاهر هستن..خیلی ساده و سنگین میچرخه...
خوشبخت باشن اشالااا
قاقوم پرنده نیست
هر دو شون دوست داشتنی هستند و خیلی به هم میان
میشه بگین سحرخانم چندسال ازنیما بزرگتره؟؟؟اصلا بهم نمیان!!!!!!!!!!!!
به پای هم پیر بشین مادر!
خوشبخت باشند چون جراحی نکردند وقیافه طبیعی دارند به نظرت زشتند اقامجید ساده وراحت خیلی بهتره
چه مصاحبه جالبی بود ممنون
ارزش انسان ها به صورتو لبو دماغشون نیست آقا مجید. به سطح شعورشونه عزیـــــــــــزم. ; )
با آرزئی خوشبختی برای جفشون
خوبه جان شما
به قول ما رشتيا اااووووو، شماها ديگه كي هستين. دوتا چهره هنري باهم ازدواج كردن خوشبختن دارن ازسادگيشون ميگن، هي جيليز ويليز ميكنين. بايد برين پيش روانشناس.افرين به دل پاك اونايي كه مثبت هستندو براشون ارزوي خوشبختي كردن.
پاسخ ها
آاوووووووووو رو خوب اومدي همشهري :)
از دوتاشون هم بدم میاد
نیما وسحر اسماشون که نمی اد
به هم میان هر دو خیلی لوس هستن
اگر دوتا بازیگر دیگه بودن با عمل جراحی و ادا اطوار میگفتین دارن فخر میفروشن پز میدن.این دوتا که ساده و بدور از حاشیه هستن گیر دادین زشتن و عمل ندارن والاخود در گیری دارین با خودتون