پایانی دراماتیک برای خواستگاری در زمین فوتبال!
کام بازیکنی که در خلال یک مسابقه فوتبال از نامزدش خواستگاری کرد و جواب بله گرفت خیلی زود تلخ شد.
خبرگزاری تسنیم: روز گذشته (دوشنبه) فوتبال دوستان شیلیایی شاهد یک اتفاق دراماتیک در فوتبال باشگاهی این کشور بودند که در عرض چند دقیقه لبخند خیلیها را به آه و حسرت تبدیل کرد.
نقش اول این داستان بازیکنی به نام ادواردو بیو، هافبک ونزوئلایی تیم فوتبال دپورتس آنتوفاگاستا شیلی بود که بعد از زدن گل اول تیمش به تیم اورتون، سمت سکوهای استادیوم سائوسالیتو رفت و با در آوردن یک حلقه، از نامزدش خواستگاری کرد.
این اتفاق غیرمنتظره و رمانتیک خیلیها از جمله هواداران تیم حریف را تحت تأثیر قرار داد اما برای بیو با وجود اینکه موفق شد پاسخ مثبت بگیرد، پایانی خوش نداشت و دراماتیک از آب درآمد.
ادواردو بیو پس از برگشتن به زمین بازی گلی دیگر هم زد تا نتیجه ۲ بر ۲ مساوی شود اما خیلی از زدن این گل نگذشته بود که استخوان درشت نی ساق پایش به طرز بدی شکست که او را چندین ماه خانهنشین و از زمین فوتبال دور میکند. اتفاق بد دیگری هم اما برای بیو رخ داد و آن بر باد رفتن زحمات و گلهایش در این بازی بود چرا که تیمش در دقیقه هشتاد و سوم بازی گل سوم را خورد و باخت.
نظر کاربران
پخ شد حسابی.خوب شد.این چه سوسول بازیه اخه.برو قشنگ با پدر مادرت خواستگاری کن.
حقشه۰ مردکعیاش زمین بازی رو با محضرخونه اشتباه گرفته۰
همون قضیه ی چشم خوردن خودمونه دیگه
بهر حال انرژیهای منفی رو نمیشه ندیده گرفت !
بنده خدا