طرز پخت شامی تن ماهی
۷۹۲۸۲۸
۱۵ آبان ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۴
۵۶۳۵ 
ماهی‌ها کلا جزء غذا‌های پر خاصیت به حساب می‌آیند، در این مطلب میخوایم بهتون دستور تهیه یه شامی متفاوت و جدید رو با تن ماهی یاد بدیم. اگر دوستدار تن ماهی هستید این دستور تهیه رو به هیچ عنوان از دست ندید.

روزنامه ایران - بیتا نظریان: ماهی ها کلا جزء غذاهای پر خاصیت به حساب می آیند، در این مطلب میخوایم بهتون دستور تهیه یه شامی متفاوت و جدید رو با تن ماهی یاد بدیم. اگر دوستدار تن ماهی هستید این دستور تهیه رو به هیچ عنوان از دست ندید.

مواد لازم:

  • 2 عدد سیب‌زمینی متوسط
  • یک قوطی تن ماهی
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 3ساقه پیازچه
  • 2 قاشق سوپ خوری ریحان خردشده
  • یک حبه سیر
  • نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
  • آرد یا پودر سوخاری به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم

شامی تن ماهی

طرز تهیه:

1. سیب‌زمینی‌ها را بپزید و درظرفی رنده کنید اما دقت کنید نباید سیب‌زمینی‌ها به صورت پوره نرم شود.

2. روغن تن ماهی را کاملاً بگیرید و گوشت آن را باچنگال له کنید.

3. تن ماهی را به سیب‌زمینی اضافه کنید.همه سبزیجات شامل پیازچه و ریحان خرد شده را به مخلوط سیب‌زمینی و تن ماهی بیفزایید. 

4. تخم مرغ، سیر له شده، نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط شامی تن ماهی اضافه کنید و با چنگال مخلوط را هم بزنید تا مواد یکدست شود.

5. از مواد به اندازه یک گلوله بردارید و با دست آن را پهن کنید به طوری که شکل دایره‌ای به ضخامت ۲ سانتیمتر بگیرد.

6. دو طرف شامی تن ماهی را با آرد یا پودر سوخاری بپوشانید و در روغن سرخ کنید.

نکته: برای اینکه سیب‌زمینی به شکل پوره در نیاید صبر کنید تا خنک شود سپس آن را رنده کنید.

انتشار یافته: 4
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
09:02 - 1397/08/15
تخم مرغ و تن ماهی اصلا باهم نمیسازند نباید باهم خورده بشن
پاسخ ها
منمدذا
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۵۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۷
چششششش مسخره
Iran, Islamic Republic of
14:41 - 1397/08/15
چه غذاهای مسخره ای
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج