۸۰۱۳۸۰
۵ نظر
۵۰۰۰
۵ نظر
۵۰۰۰
پ

سهمیه‌بندی و جیره‌بندی دارو تکذیب شد

سخنگوی سازمان غذا و دارو نحوه ارائه داروهای گران‌قیمت و خاص به بیماران را تشریح کرد.

خبرگزاری ایسنا: سخنگوی سازمان غذا و دارو نحوه ارائه داروهای گران‌قیمت و خاص به بیماران را تشریح کرد.

دکتر کیانوش جهانپور درباره نحوه توزیع داروهای گران‌قیمت و خاص به بیماران، گفت: در زمینه ارائه داروهای بیماران خاص باید گفت که درباره بیماران هموفیلی و تالاسمی مشکلی وجود ندارد؛ چراکه اطلاعات این بیماران از گذشته ثبت شده و بر همان اساس داروهایشان را دریافت می‌کنند.

وی افزود: ساز و کاری را هم برای بیماران پیوندی و دیالیزی در نظر گرفتیم و فعلا داروهایشان به صورت کنترل‌شده ارائه می‌شوند، اما در حال راه‌اندازی سامانه‌ای برای ارائه منظم و کنترل‌شده این داروها هستیم که پس از رفع اشکالات فنی‌اش، راه‌اندازی می‌شود و بیماران می‌توانند این داروها را در سراسر کشور بر اساس اطلاعات ثبت شده‌ای مانند کد ملی‌، از داروخانه‌ها تهیه کنند. به این ترتیب کنترل بر داروهای بیماران خاص کامل می‌شود.

جهانپور با بیان اینکه شیرخشک‌های متابولیک هم قبلا در سامانه‌ای مستقل به همین شیوه عرضه می‌شدند، گفت: این شیرخشک‌ها همچنان هم به همان صورت عرضه می‌شوند و شیرخشک‌های رژیمی هم به نوعی تحت پوشش همین سامانه توزیع می‌شوند. در سایر موارد هم اگر احساس شود که در تهیه و توزیع‌ دارو یا فرآورده‌ای مشکلی وجود دارد، آن را وارد سامانه می‌کنیم؛ به‌طوریکه شاید حتی شیرخشک‌های معمولی هم به آن بپیوندند.

سخنگوی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه ایجاد این سامانه‌ها به معنای سهمیه‌بندی و جیره‌بندی دارو و شیرخشک نیست، افزود: ایجاد این سامانه صرفا برای اطمینان از این است که مصرف‌کننده واقعی ایرانی محصول یا دارو را دریافت می‌کند. با وضعیتی که در یک ماه گذشته ایجاد شد و شرایط دارو هم به وضعیت عادی خودش بازگشته است، خیلی ضرورتی برای ورود بسیاری از اقلام دارویی به سامانه توزیع، احساس نمی‌شود، اما به محض اینکه احساس شود در توزیع هر دارو یا فرآورده‌ای ممکن است خللی ایجاد شود، حتما از سامانه استفاده می‌شود.

جهانپور همچنین گفت: اطلاعات بیمارانی که قرار است داروهایشان در قالب سامانه توزیع شود، بر اساس معرفی پزشک یا از طریق تمهیدات دیگر ثبت می‌شود و به این ترتیب بیماران می توانند داروهایشان را از داروخانه مورد نظرشان تهیه کنند. تلاش بر این است که ثبت داروخانه‌ها هم در سامانه به‌گونه‌ای انجام شود که انتخاب داروخانه با بیمار باشد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • عیسی بحرینی

      باسلام انسولین کمیاب است دا رو خانه ها کامل نمی دهند چرا؟

      پاسخ ها

      • reza goudarzi

        ااا

    • reza goudarzi

      من تو داروخانه کار میکنم الان ازقرص استامینوفن ساده بگیر تا امپول دگزا و بتامتازون ساده یا نیست یا بصورت سهمیه کم به داروخانه ها میدن وضعیت داروهای خاص وتخصصی خیلی بدتره .
      البته بقول مسولین ما محکم در برابر تحریم ایستادیم .
      کاش یه ذره بجای بلند پروازی و غرور کاذبشون به فکر این مردم مظلوم بودن

    • آراز

      دقیقا کمیاب و جیره بندی شده، وقتی توی تهران آمپول شیمی درمانی تا دو هفته پیش به راحتی پیدا میشد الان داروخانه رسما اعلام میکنند که دیگه واردات نداریم و دارو به اندازه کافی وجود نداره،
      حالا هی مسولین داد بزنند ما می توانیم، ما همه دنیارو شکست میدیم....

    • reza goudarzi

      کلا تو کشور ما همه کاستیها توسط حکومتیها تکذیب میشه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج