كيك نارگيل با ميوه و خامه
ابتدا كره، شكر و روغن مايع را با همزن برقي خوب به هم ميزنيم تا پف كنند سپس تخممرغها را يكي يكي اضافه كرده و مواد را آنقدر به هم ميزنيم تا يكدست شوند.
- مواد لازم: آرد: ۲۰۰ گرم
- كره: ۱۰۰ گرم
- تخممرغ: ۲ عدد
- شكر: دوسوم ليوان
- پودر نارگيل: ۵۰ گرم
- روغن مايع: ۴ قاشق سوپخوري
- بكينگپودر: يك قاشق چايخوري
- اسانس نارگيل: ۶ قطره
- ماست: ۲ قاشق غذاخوري
روش تهیه :
ابتدا كره، شكر و روغن مايع را با همزن برقي خوب به هم ميزنيم تا پف كنند سپس تخممرغها را يكي يكي اضافه كرده و مواد را آنقدر به هم ميزنيم تا يكدست شوند. در اين مرحله ماست را با مواد مخلوط ميكنيم سپس آرد، بكينگپودر و پودر نارگيل و اسانس نارگيل را در كاسهاي ديگر مخلوط كرده و به مواد اضافه ميكنيم. مواد را داخل قالبهاي گرد به قطر 6 تا 7 سانتيمتر كه حدود يك سانتيمتر ارتفاع دارند تقسيم ميكنيم طوري كه مايه كيك نصف قالب را بپوشاند. روي كيك مقداري كمپوت آناناس يا كمپوت هلو قرار ميدهيم و قالب را داخل فر ميگذاريم. اين كيك روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم شده است به مدت حدود 45دقيقه پخته و طلايي شوند. بعد از پخت روي كيك 2 تا 3 قاشق غذاخوري شربت قند ريخته و روي هركدام را با خامه، كمپوت ميوه و پسته تزئين ميكنيم.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر