۸۳۸۲
۵۰۱۳
۵۰۱۳
پ

پاته شكلات تلخ با انجير سياه

آماده كردن اين پاته كار بسيار ساده‌اي است؛ ابتدا شكلات تلخ را روي بخارآب يا داخل مايكروويو ذوب مي‌كنيم سپس خامه صبحانه را به آن اضافه كرده و دوباره مواد را كمي گرم مي‌كنيم تا به حالت كاملا رقيق دربيايد.

برترین ها:

مواد لازم:

  • خامه فرم گرفته: ۲۵۰گرم
  • شكلات تلخ: ۳۵۰ گرم
  • خامه صبحانه: ۲۵۰ گرم
  • پودر بادام: ۱۰۰ گرم
  • كيك اسفنجي: يك تخته پخته شده (۳ تخم‌مرغي)
  • ژلاتين: ۸ ورق
  • انجيرسياه: ريز خرد شده يك ليوان
  • مويج بدون هسته: نصف ليوان
پاته شكلات تلخ با انجير سياه

روش تهیه :

آماده كردن اين پاته كار بسيار ساده‌اي است؛ ابتدا شكلات تلخ را روي بخارآب يا داخل مايكروويو ذوب مي‌كنيم سپس خامه صبحانه را به آن اضافه كرده و دوباره مواد را كمي گرم مي‌كنيم تا به حالت كاملا رقيق دربيايد. مواد را به خامه فرم گرفته اضافه كرده و با همزن برقي به هم مي‌زنيم تا كاملا يكدست شود.
در اين مرحله كيك اسفنجي را خرد كرده، به همراه انجير، مويج و پودربادام به مواد اضافه مي‌كنيم و همه مواد را با ليسك به هم مي‌زنيم تا كاملا يكدست شوند.
ورقه‌هاي ژلاتين را داخل آب سرد گذاشته و اجازه مي‌دهيم تا كاملا نرم شوند سپس آب اضافي آن را خالي كرده و داخل كاسه‌اي فلزي روي بخارآب قرار مي‌دهيم تا ذوب شوند. مايه ژلاتين را به مواد پاته اضافه كرده و توسط ليسك همه را با هم خوب مخلوط مي‌كنيم.
مواد را داخل قالب مستطيل شكل مثل قالب لوف ريخته و به مدت 8 ساعت در يخچال مي‌گذاريم تا كاملا خودش را بگيرد. پاته را برگردانده و روي آن را با خامه و انجيرسياه و مواد دلخواه ديگر تزئين مي‌كنيم.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج