پاته شكلات تلخ با انجير سياه
آماده كردن اين پاته كار بسيار سادهاي است؛ ابتدا شكلات تلخ را روي بخارآب يا داخل مايكروويو ذوب ميكنيم سپس خامه صبحانه را به آن اضافه كرده و دوباره مواد را كمي گرم ميكنيم تا به حالت كاملا رقيق دربيايد.
برترین ها:
مواد لازم:
مواد لازم:
- خامه فرم گرفته: ۲۵۰گرم
- شكلات تلخ: ۳۵۰ گرم
- خامه صبحانه: ۲۵۰ گرم
- پودر بادام: ۱۰۰ گرم
- كيك اسفنجي: يك تخته پخته شده (۳ تخممرغي)
- ژلاتين: ۸ ورق
- انجيرسياه: ريز خرد شده يك ليوان
- مويج بدون هسته: نصف ليوان
روش تهیه :
آماده كردن اين پاته كار بسيار سادهاي است؛ ابتدا شكلات تلخ را روي بخارآب يا داخل مايكروويو ذوب ميكنيم سپس خامه صبحانه را به آن اضافه كرده و دوباره مواد را كمي گرم ميكنيم تا به حالت كاملا رقيق دربيايد. مواد را به خامه فرم گرفته اضافه كرده و با همزن برقي به هم ميزنيم تا كاملا يكدست شود.
در اين مرحله كيك اسفنجي را خرد كرده، به همراه انجير، مويج و پودربادام به مواد اضافه ميكنيم و همه مواد را با ليسك به هم ميزنيم تا كاملا يكدست شوند.
ورقههاي ژلاتين را داخل آب سرد گذاشته و اجازه ميدهيم تا كاملا نرم شوند سپس آب اضافي آن را خالي كرده و داخل كاسهاي فلزي روي بخارآب قرار ميدهيم تا ذوب شوند. مايه ژلاتين را به مواد پاته اضافه كرده و توسط ليسك همه را با هم خوب مخلوط ميكنيم.
مواد را داخل قالب مستطيل شكل مثل قالب لوف ريخته و به مدت 8 ساعت در يخچال ميگذاريم تا كاملا خودش را بگيرد. پاته را برگردانده و روي آن را با خامه و انجيرسياه و مواد دلخواه ديگر تزئين ميكنيم.
پ
ارسال نظر