۹۰۲۳۷
۳ نظر
۵۰۲۴
۳ نظر
۵۰۲۴
پ

توپ های پنیری بسیار خوشمزه (۲)

این توپ های خوشمزه پنیری را می توانید به عنوان پیش غذا یا اسنک سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مجله اینترنتی برترین ها
برترین ها: این توپ های خوشمزه پنیری را می توانید به عنوان پیش غذا یا اسنک سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مطلب مرتبط:

توپ های پنیری پیاز و شوید


• تعداد: 30 نفر

• زمان تهیه: 35 دقیقه

• زمان سرد شدن: 4 تا 24 ساعت

مواد لازم

• 225 گرم پنیر خامه ای

• یک پیمانه پنیر گودا رنده شده

• ¼ پیمانه کره

•یک قاشق غذاخوری شیر

• نصف قاشق چایخوری سس ورکشایر

• دو قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده

• دو قاشق غذاخوری شوید تازه ریز شده (2 قاشق چایخوری شوید خشک)

• نصف پیمانه بادام بوداده خردشده

طرز تهیه

1. در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای، گودا و کره را با یکدیگر مخلوط کنید و به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید. شیر و سس ورکشایر را اضافه کنید و با همزن برقی و سرعت متوسط بزنید تا پف کنند. پیازچه و شوید را اضافه کنید. روی آنها را بپوشانید و به مدت 4 تا 24 ساعت در یخچال نگهدارید.

2.پیش از سرو، آنها را در دست توپی کنید و سپس در آجیل بغلتانید و 15 دقیقه کنار بگذارید.

3.این توپ های پنیری را می توانید با کراکر یا نان سرو کنید.


توپ های پنیری مدیترانه ای


• تعداد: 2 عدد

• زمان تهیه: 15 دقیقه

•زمان سرد شدن: 4 تا 24 ساعت

مواد لازم

• 500 گرم پنیر خامه ای

• نصف پیمانه کره

•نصف پیمانه پنیر فتا خرد شده

• نصف پیمانه زیتون خرد شده

•دو قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده

• دو قاشق چایخوری پوست لیموترش رنده شده

• 3 حبه سیر رنده شده

• دانه کاج بوداده

طرز تهیه

1.در کاسه، پنیر خامه ای، کره و پنیر فتا را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق بگذارید. آنها را با همزن برقی مخلوط کنید تا کاملا نرم و یکدست شوند. زیتون ها، پیازچه، پوست لیموترش و سیر را اضافه کنید. روی آنها را بپوشانید و به مدت 4 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید.

2.سپس آنها را در دست توپی کنید و در مخلوط مواد بغلتانید. دور آنها را سلفون بکشید و در یخچال نگهداری کنید.


توپ های پنیری زیتون


• تعداد: 48 عدد

• زمان تهیه: 45 دقیقه

• زمان سرد شدن: 4 تا 24 ساعت

مواد لازم

• 225 گرم پنیر خامه ای

• 225 گرم بلوچیز خرد شده

• ¼ پیمانه کره آب شده

• 2/3 پیمانه زیتون رسیده و خرد شده

• دو قاشق غذاخوری موسیر تازه رنده شده

• 1/3 پیمانه گردو یا بادام بوداده و خرد شده

طرز تهیه

1. در کاسه، پنیر خامه ای، کره و بلوچیز را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق بگذارید. آنها را با همزن برقی مخلوط کنید تا کاملا نرم و یکدست شوند. زیتون و موسیر را اضافه کنید. روی آنها را بپوشانید و 4 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید.

3. سپس آنها را در دست توپی کنید و در مخلوط مواد بغلتانید. دور آنها را کیسه پلاستیکی بکشید و در یخچال نگهداری کنید. 15 دقیقه پیش از سرو از یخچال خارج، با جعفری تزئین و با کراکر سرو کنید.


توپ های پنیری گلابی‌شکل


• تعداد: 4 پیمانه

•زمان تهیه: 50 دقیقه

•زمان سرد شدن: 6 تا 24 ساعت

مواد لازم

• 500 گرم پنیر خامه ای

• 225 گرم پنیر کاممبر خرد شده

• یک پیمانه پنیر چدار رنده شده

• ¼ پیمانه کره آب شده

• ¼ پیمانه شیر

• دو قاشق غذاخوری زردآلو یا هلوی خشک خرد شده

• 1/3 پیمانه گردو یا بادام بوداده و خرد شده

• ¼ قاشق چایخوری فلفل سفید یا سیاه

• نصف پیمانه بادام خرد شده

• 1/3 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

• یک عدد چوب دارچین 2 سانتی متری

• یک عدد برگ بو کوچک

طرز تهیه

1. در کاسه بزرگ، پنیر خامه ای، پنیر کاممبر، پنیر چدار رنده شده و کره را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را به مدت 45 دقیقه در دمای اتاق بگذارید.

2. زردآلوی یا هلوی خشک و خرد شده را اضافه کنید و آنها را با همزن برقی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند. بادام را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. روی آن را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس آن را در دست توپی کنید. پنیر پارمسان را روی کاغذ روغنی بریزید و توپ پنیر را در آن بغلتانید.

3 دور آنها را کیسه پلاستیک بکشید و به مدت 4 تا 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید.

4.برای سرو، توپ پنیری را به شکل گلابی شکل دهید. سوراخ کوچکی در بالای آن ایجا کنید و چوب دارچین رابه عنوان ساقه گلابی استفاده کنید. برگ بو را نیز داخل چوب دارچین بگذارید. کراکر، کرفس، سیب و گلابی را اطراف آن بچینید و سرو کنید.


توپ های پنیری دودی


• تعداد: 56 عدد

• زمان تهیه: 20 دقیقه

• زمان سرد شدن: 4 تا 24 ساعت

مواد لازم

• 500 گرم پنیر خامه ای

• 225 گرم بلوچیز خرد شده

• دو پیمانه پنیر دودی رنده شده (چدار، گودا یا سوئیسی)

• نصف پیمانه کره آب شده

• دو قاشق غذاخوری شیر

• دو قاشق چایخوری سس استیک

• یک پیمانه گردوی خرد شده

طرز تهیه

2. در کاسه، پنیر خامه ای و کره را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق بگذارید. سپس آنها را با همزن برقی مخلوط کنید تا کاملا نرم و یکدست شوند. شیر و سس استیک را اضافه کنید و هم بزنید تا پف کنند. روی آنها را بپوشانید و 4 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید.

4. سپس آنها را در دست توپی کنید و در مخلوط مواد بغلتانید. دور آنها را کیسه پلاستیک بکشید و در یخچال نگهداری کنید. 15 دقیقه پیش از سرو از یخچال خارج و با کراکر سرو کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • امید

    خوب بی رحما حداقل عکس نذارید.

  • بدون نام

    وا حداقل عکسشو ببینیم خووووووووووو

  • ققنوس

    به نظر خیلی خوشمزه میاد :)

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج