توپ های پنیری بسیار خوشمزه (۲)
این توپ های خوشمزه پنیری را می توانید به عنوان پیش غذا یا اسنک سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
توپ های پنیری پیاز و شوید
• تعداد: 30 نفر
• زمان تهیه: 35 دقیقه
• زمان سرد شدن: 4 تا 24 ساعت
مواد لازم
• 225 گرم پنیر خامه ای
• یک پیمانه پنیر گودا رنده شده
• ¼ پیمانه کره
•یک قاشق غذاخوری شیر
• نصف قاشق چایخوری سس ورکشایر
• دو قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
• دو قاشق غذاخوری شوید تازه ریز شده (2 قاشق چایخوری شوید خشک)
• نصف پیمانه بادام بوداده خردشده
طرز تهیه
1. در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای، گودا و کره را با یکدیگر مخلوط کنید و به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید. شیر و سس ورکشایر را اضافه کنید و با همزن برقی و سرعت متوسط بزنید تا پف کنند. پیازچه و شوید را اضافه کنید. روی آنها را بپوشانید و به مدت 4 تا 24 ساعت در یخچال نگهدارید.
2.پیش از سرو، آنها را در دست توپی کنید و سپس در آجیل بغلتانید و 15 دقیقه کنار بگذارید.
3.این توپ های پنیری را می توانید با کراکر یا نان سرو کنید.
توپ های پنیری مدیترانه ای
• تعداد: 2 عدد
• زمان تهیه: 15 دقیقه
•زمان سرد شدن: 4 تا 24 ساعت
مواد لازم
• 500 گرم پنیر خامه ای
• نصف پیمانه کره
•نصف پیمانه پنیر فتا خرد شده
• نصف پیمانه زیتون خرد شده
•دو قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
• دو قاشق چایخوری پوست لیموترش رنده شده
• 3 حبه سیر رنده شده
• دانه کاج بوداده
طرز تهیه
1.در کاسه، پنیر خامه ای، کره و پنیر فتا را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق بگذارید. آنها را با همزن برقی مخلوط کنید تا کاملا نرم و یکدست شوند. زیتون ها، پیازچه، پوست لیموترش و سیر را اضافه کنید. روی آنها را بپوشانید و به مدت 4 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید.
2.سپس آنها را در دست توپی کنید و در مخلوط مواد بغلتانید. دور آنها را سلفون بکشید و در یخچال نگهداری کنید.
توپ های پنیری زیتون
• تعداد: 48 عدد
• زمان تهیه: 45 دقیقه
• زمان سرد شدن: 4 تا 24 ساعت
مواد لازم
• 225 گرم پنیر خامه ای
• 225 گرم بلوچیز خرد شده
• ¼ پیمانه کره آب شده
• 2/3 پیمانه زیتون رسیده و خرد شده
• دو قاشق غذاخوری موسیر تازه رنده شده
• 1/3 پیمانه گردو یا بادام بوداده و خرد شده
طرز تهیه
1. در کاسه، پنیر خامه ای، کره و بلوچیز را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق بگذارید. آنها را با همزن برقی مخلوط کنید تا کاملا نرم و یکدست شوند. زیتون و موسیر را اضافه کنید. روی آنها را بپوشانید و 4 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید.
3. سپس آنها را در دست توپی کنید و در مخلوط مواد بغلتانید. دور آنها را کیسه پلاستیکی بکشید و در یخچال نگهداری کنید. 15 دقیقه پیش از سرو از یخچال خارج، با جعفری تزئین و با کراکر سرو کنید.
توپ های پنیری گلابیشکل
• تعداد: 4 پیمانه
•زمان تهیه: 50 دقیقه
•زمان سرد شدن: 6 تا 24 ساعت
مواد لازم
• 500 گرم پنیر خامه ای
• 225 گرم پنیر کاممبر خرد شده
• یک پیمانه پنیر چدار رنده شده
• ¼ پیمانه کره آب شده
• ¼ پیمانه شیر
• دو قاشق غذاخوری زردآلو یا هلوی خشک خرد شده
• 1/3 پیمانه گردو یا بادام بوداده و خرد شده
• ¼ قاشق چایخوری فلفل سفید یا سیاه
• نصف پیمانه بادام خرد شده
• 1/3 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
• یک عدد چوب دارچین 2 سانتی متری
• یک عدد برگ بو کوچک
طرز تهیه
1. در کاسه بزرگ، پنیر خامه ای، پنیر کاممبر، پنیر چدار رنده شده و کره را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را به مدت 45 دقیقه در دمای اتاق بگذارید.
2. زردآلوی یا هلوی خشک و خرد شده را اضافه کنید و آنها را با همزن برقی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند. بادام را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. روی آن را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس آن را در دست توپی کنید. پنیر پارمسان را روی کاغذ روغنی بریزید و توپ پنیر را در آن بغلتانید.
3 دور آنها را کیسه پلاستیک بکشید و به مدت 4 تا 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید.
4.برای سرو، توپ پنیری را به شکل گلابی شکل دهید. سوراخ کوچکی در بالای آن ایجا کنید و چوب دارچین رابه عنوان ساقه گلابی استفاده کنید. برگ بو را نیز داخل چوب دارچین بگذارید. کراکر، کرفس، سیب و گلابی را اطراف آن بچینید و سرو کنید.
توپ های پنیری دودی
• تعداد: 56 عدد
• زمان تهیه: 20 دقیقه
• زمان سرد شدن: 4 تا 24 ساعت
مواد لازم
• 500 گرم پنیر خامه ای
• 225 گرم بلوچیز خرد شده
• دو پیمانه پنیر دودی رنده شده (چدار، گودا یا سوئیسی)
• نصف پیمانه کره آب شده
• دو قاشق غذاخوری شیر
• دو قاشق چایخوری سس استیک
• یک پیمانه گردوی خرد شده
طرز تهیه
2. در کاسه، پنیر خامه ای و کره را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق بگذارید. سپس آنها را با همزن برقی مخلوط کنید تا کاملا نرم و یکدست شوند. شیر و سس استیک را اضافه کنید و هم بزنید تا پف کنند. روی آنها را بپوشانید و 4 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید.
4. سپس آنها را در دست توپی کنید و در مخلوط مواد بغلتانید. دور آنها را کیسه پلاستیک بکشید و در یخچال نگهداری کنید. 15 دقیقه پیش از سرو از یخچال خارج و با کراکر سرو کنید.
نظر کاربران
خوب بی رحما حداقل عکس نذارید.
وا حداقل عکسشو ببینیم خووووووووووو
به نظر خیلی خوشمزه میاد :)