۹۹۳۹۵۰
۱۳ نظر
۵۰۰۸
۱۳ نظر
۵۰۰۸
پ

روایت تکان‌دهنده از قاچاق کالا در کشور

روز گذشته سرانجام گزارش تحقیق و تفحص از عملکرد ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز پس از مدت ها انتظار، قرائت شد. گزارشی که به بررسی عملکرد دستگاه ها در سال های ۹۵ و ۹۶ در مبارزه با قاچاق کالا و ارز پرداخته و ضمن ارزیابی عملکرد هر دستگاه، در نهایت پرونده تخلفات را به قوه قضاییه ارجاع داده و خواستار سوال از رئیس جمهور و چهار وزیر به دلیل تخلف از قانون در مبارزه با قاچاق کالا و ارز شد.

روزنامه خراسان نوشت: روز گذشته سرانجام گزارش تحقیق و تفحص از عملکرد ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز پس از مدت ها انتظار، قرائت شد. گزارشی که به بررسی عملکرد دستگاه ها در سال های ۹۵ و ۹۶ در مبارزه با قاچاق کالا و ارز پرداخته و ضمن ارزیابی عملکرد هر دستگاه، در نهایت پرونده تخلفات را به قوه قضاییه ارجاع داده و خواستار سوال از رئیس جمهور و چهار وزیر به دلیل تخلف از قانون در مبارزه با قاچاق کالا و ارز شد.

براساس این گزارش جالب این که ۹۵ درصد شگردهای قاچاق از مبادی رسمی صورت می گیرد . در این گزارش آمده است که با آن که طبق اعلام ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز آمار اعلام شده در سال ۹۵حدود ۱۲.۵ و در سال ۹۶حدود ۱۳.۱ میلیارد دلار بوده بررسی های کارشناسانه هیئت تحقیق و تفحص نشان می دهد میزان قاچاق در سال‌های ۹۵ و ۹۶، ۲۱.۵ تا ۲۵.۵ میلیارد دلار بوده است.

بنابر گزارش تحقیق و تفحص از بررسی سیاست‌های دولت در مقابله با قاچاق؛ هیئت تحقیق و تفحص در بررسی‌های خود به ۳۱ شگرد و شیوه قاچاق کالا دست یافت که با وجود اظهارات برخی مسئولان از جمله مسئولان سازمان گمرک از این موارد بیش از ۹۵ درصد در قالب رویه‌های رسمی از مبادی رسمی انجام می شود. براساس این گزارش شیوه های اصلی قاچاق ارز شناسایی شده است؛ حدود ۹۵درصد کالای قاچاق به بازار داخل راه می یابد، حجم قاچاق بیش از ۳۵ درصد واردات را تشکیل می دهد و کشفیات قاچاق حدود ۴ درصد است.

در این گزارش نبود سامان دهی وضعیت مرزنشینان و مبادلات مرزی از دیگر نواقص حوزه پیشگیری از قاچاق اعلام شده است. بنابراین گزارش ،تعدد کارت‌های بازرگانی شناسایی قاچاقچیان اصلی را دشوار کرده که کفالت آن از یک سو برعهده اتاق بازرگانی و از دیگر سو وزارت صنعت است.

این گزارش همچنین با اشاره به ۲۲۳ تکلیف قانونی ۲۶ دستگاه در مبارزه با قاچاق کالا و ارز آورده است: از این تکالیف، فقط ۶۲ تکلیف انجام شده است و دیگر تکالیف یا انجام نشده یا به طور ناقص انجام شده است. در این گزارش با اشاره به لزوم راه اندازی پایگاه محکومان قاچاق، اتاق بازرگانی، سازمان گمرک، وزارت اقتصاد، دبیرخانه مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، اتاق اصناف، وزارت خارجه، سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، اتاق تعاون، وزارت کشور، صدا و سیما، نیروی انتظامی، وزارت بهداشت به عنوان ۱۲ دستگاه با عملکرد ضعیف در حوزه مبارزه با قاچاق اعلام شده و آمده است وزارتخانه های ارتباطات و اطلاعات عملکرد مطلوب‌تری نسبت به دیگر وزارتخانه‌ها داشته است. روز گذشته جزئیات جدول نمرات دستگاه ها در مبارزه با قاچاق اعلام شده بود که در همین روزنامه منتشر شده است. در نهایت نمایندگان مجلس گزارش تحقیق و تفحص از قاچاق کالا و ارز شامل تخلفات رئیس جمهور، وزیران کشور، بهداشت، دادگستری و نفت را به قوه قضاییه ارسال کردند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • حمید مشهدی

      زحمت نکشین، اونایی که مغزشون آکبند نیست و ازش استفاده میکنن خوب می‌دونن قاچاقچی اصلی کیه

    • زیگیل

      مبادی رسمی مساوی با نود و پنج درصد قاچاق کالا و عرض.....عمق فاجعه چند کیلو متره

    • ..... به من نچسب ...

      .... چرا روایت تکان دهنده از قاچاق کالادر کشور..؟ تازه ما باید خوشحال شویم .این همه کالا وارد کشور میشود.اگه حتی مثلا" بصورت قاچاق باشد.آیا اگه کالا بصورت قاچاق از کشور خارج شود به نظر شما خوب است؟؟

    • بدون نام

      به به چه کشور بی در وپیکری مگه مسول نداره

    • بدون نام

      ملت نادان == پوچ و بیخود

    • بدون نام

      خدا کنه ستاد مبارزه با کرونا مثل ستاد مبارزه با قاچاق کالا، وظیفه اش رو درست انجام بده و اجازه بده ۹۵ درصد مبادی رسمی دچار ویروس شوند ....!!!!!!. الهی آمین!!!

    • بدون نام

      البته ما توی تحریم هستیم به غیر از قاچاق راه دیگه ای نداریم

    • بدون نام

      نظارت رو گمرکات نیست

    • بدون نام

      بازرس گمرک از تهران میره برا نظارت و بازرسی به گمرکات جنوب،ولی متاسفانه بهش ....میدن و دوباره برمیگرده تهران!

    • رحمانی

      اونوقت کولبر بیچاره ای که برا صد هزار تومن کرایه با جونش بازی میکنه بهش میگن قاچاقچی و میزنن میکشن بعد آقا زاده ای که با کشتی جنس میار ه تو ایران هیچکی هیچی نمیگه

      پاسخ ها

      • شایان

        للااااایک

    • محمد

      چرا واقعیت های موجود و اظهار نظرها در خصوص مبارزه با قاچاق را نمیذارید و هر چه من در این مورد نظر میدم بایکوتش میکنید . از چه هراس دارید . از واقعیت میترسید

    • مهدی

      خوبی اینگونه گزارشات اینه که هیچ کس درجهان باورنمیکنه.اصلامنطقی نیست امارقاچاق،اونوقت میلیاردهاتومان ماهیانه حقوق ومزایای ادارات مرتبط باقاچاق میشه.اگرشهرداریهای شهرستانهابرویداکثراطوری است که ازایرانی بودن احساس شرم میکنیدکه افرادبیسواد،البته بیسوادفقط سوادنداره،بیشعوروفهم،بی ادب وتربیت وبی هیچ خواصیتی وتخصصی مسعول فلان قسمت شهراست.واقعامزحک وتاسف باراست کلااوضاع مملکت داری درایران.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج