adexo3
۱۴۲۲۷۴۴
۲۲۹۱
۲۲۹۱
پ

۲ روش آسان و جذاب برای رهایی از گرمای تابستان!

در این مطلب، دو روش متداول برای تهیه فالوده شیرازی خانگی به شما آموزش داده می‌شود.

دانشیاری: در این مطلب، دو روش متداول برای تهیه فالوده شیرازی خانگی به شما آموزش داده می‌شود.

2 روش آسان و جذاب برای رهایی از گرمای تابستان!

روش اول: با نشاسته

مواد لازم

نشاسته گل: ۱۰۰ گرم

آب ولرم: ۸۰۰ میلی‌لیتر

آب: ۱۵۰ میلی‌لیتر

گلاب: ۲ قاشق غذاخوری

شکر: ۱۴۰ گرم

زعفران: به مقدار دلخواه

آبلیمو یا شربت آلبالو: برای سرو

مراحل تهیه

شربت فالوده: شکر و آب را مخلوط کرده روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد و غلیظ شود. زعفران را اضافه کنید، شعله را خاموش کرده و شربت را در فریزر بگذارید تا یخ بزند.

رشته فالوده: نشاسته را با نصف آب ولرم مخلوط کنید. بقیه آب را جوش آورده، مخلوط نشاسته را اضافه و هم بزنید تا خمیری شود. خمیر را داغ داخل قیف ریخته و با ماسوره ریز در ظرف آب و یخ رشته کنید.

سرو: رشته‌ها را از آب خارج و به شربت یخ زده اضافه کنید. با آبلیمو یا شربت آلبالو سرو کنید.

نکات

می‌توانید از نشاسته ذرت هم استفاده کنید.

برای رشته‌های نازک‌تر، از چاقو استفاده کنید.

برای طعم بهتر، از گلاب مرغوب و زعفران ساییده شده استفاده کنید.

می‌توانید فالوده را با خلال بادام، پسته یا میوه خشک تزیین کنید.

روش دوم: با رشته آماده

مواد لازم

یه روزه مو بکار؛ قسطی پرداخت کن

رشته فالوده: به مقدار لازم

شربت فالوده (طبق دستور روش اول)

آبلیمو یا شربت آلبالو: برای سرو

مراحل تهیه

رشته فالوده را 10 تا 15 دقیقه در آب ولرم خیس کنید تا نرم شود.

رشته‌ها را آبکش کرده و به شربت یخ زده اضافه کنید.

با آبلیمو یا شربت آلبالو سرو کنید.

نکات

می‌توانید رشته‌ها را با گلاب یا زعفران دم‌کرده خیس کنید.

برای رشته‌های کوتاه‌تر، از قیچی استفاده کنید.

با این دو روش ساده، می‌توانید فالوده شیرازی خوشمزه و خنک را در خانه تهیه کنید و از آن در کنار خانواده و دوستانتان لذت ببرید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتی ۹/۵ ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج