بهنظر شما با یك سوسیس و یك نان ساندویچی می توان چندبار شام درست كرد؟ ما میگوییم هر چندبار كه بخواهید. فقط باید یاد بگیرید چطور مزه متفاوتی به ساندویچتان بدهید تا اعضای خانواده از خوردن آن خسته نشوند.
بهنظر شما با یك سوسیس و یك نان ساندویچی می توان چندبار شام درست كرد؟ ما میگوییم هر چندبار كه بخواهید. فقط باید یاد بگیرید چطور مزه متفاوتی به ساندویچتان بدهید تا اعضای خانواده از خوردن آن خسته نشوند. این ۳ نمونه را ببینید تا برای درست كردن ساندویچهای دیگر ایده بگیرید:
هاتداگ و سبزیها
فلفلدلمهایهای رنگی را خرد كنید و با كمی روغن زیتون و فلفل سیاه مخلوط كنید. سوسیس را درون نان بگذارید و فلفلها را در آن بریزید. چند برگ جعفری هم روی ساندویچ بگذارید. این ساندویچ كاملا سالم است و نیازی به سس ندارد. روغن زیتون به جای سس عمل میكند.
هاتداگ و سالاد كلم
سالاد كلم طعم خوبی به ساندویچ شما خواهد داد. برای درست كردن آن كلم برگ سفید را بهصورت رشتههای ریز خرد كنید و با كمی سس مایونز و نمك و فلفل مخلوط كنید. بعد از حدود یك ساعت كه كلمها كمی نرم شدند آنها را روی هاتداگ و نان بریزید. این ساندویچ را میتوانید با كمی سس فرانسوی و همراه پنیر پیتزای رندهشده سرو كنید.
خوراك هاتداگ
با پوستكن یا چاقو، چند لایه نازك از روی هاتداگ جدا كنید و بعد آن را سرخ كنید. برای هر دو ساندویچ یك كدوی متوسط را نازك حلقهحلقه كنید و در روغن تفت دهید. لایههای نازك را هم تفت دهید و همراه كدوها به ساندویچ اضافه كنید. این ساندویچ را میتوانید با سس خردل سرو كنید.
ارسال نظر