خوراك مرغ پاكستانی
پاكستانیها، مردمانی آرام، مهربان، مهماننواز و صاحب خوراكیهای لذیذ هستند كه با ذائقه ایرانی سازگار است. غذاهای پاكستانی از بعضی جهات شباهت بسیاری به غذاهای هندی دارند.
برترین ها: با اینكه پاكستان همسایه ایران است اما از نظر بیشتر ایرانیها سرزمینی ناشناخته است. قاعدتا آنچه از یك كشور در اخبار سیاسی نشان داده میشود، سنگ محك خوبی برای شناخت یك كشور نیست. پاكستانیها، مردمانی آرام، مهربان، مهماننواز و صاحب خوراكیهای لذیذ هستند كه با ذائقه ایرانی سازگار است. غذاهای پاكستانی از بعضی جهات شباهت بسیاری به غذاهای هندی دارند. اما باتوجه به مسلمان بودن پاكستانیها، دستورهای غذایی آنان نیاز به هیچ تغییری ندارد. آلومورگا یكی از این غذاهاست. آلو در زبان هندی به معنی «سیبزمینی»و مورگا به معنی «مرغ» است. این خوراك لذیذ را در ماه رمضان طبخ كنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- مرغ: 800گرم، خرد شده
- روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
- ماست ساده: 6-4 قاشق غذاخوری
- زیره سبز: یك قاشق چایخوری
- فلفل دلمهای قرمز كوچك: یك عدد، نگینی
- زنجبیل تازه رنده شده: یك قاشق چایخوری
- سیر رنده شده: 2 قاشق چایخوری
- نمك: به میزان لازم
- فلفل دلمهای سبز كوچك: یك عدد، ساطوری
- سیبزمینی متوسط: 3عدد
- گشنیز ساطوری: یك قاشق غذاخوری
روش تهیه:
۱- روغن را دریك قابلمه روی شعله متوسط داغ كنید. مرغها را ۶دقیقه در آن تفت دهید، سپس زنجبیل، سیر، زیره سبز، نمك و فلفل دلمهای را اضافه كنید.
۲- پس از یك دقیقه ماست را اضافه كرده و با شعله كم و دربسته،۴۰-۳۰ دقیقه آن را بپزید. درصورت نیاز كمی ماست به غذا اضافه كنید.
۳- سیبزمینیها را پوست كنده و هركدام را ۸تكه كنید. هنگامیكه مرغ كاملا پخت، سیبزمینیها را با یكچهارم پیمانه آب به مرغ اضافه كنید. پس از ۲۰ دقیقه نمك و فلفل آن را اندازه كرده و پس از تزیین با گشنیز ساطوری، همراه برنج یا نان سرو كنید.
نكات:
1- اگر از ماست آبدار استفاده میكنید، مقدار آن را دوبرابر كنید.
2- درصورت تمایل میتوانید فلفل قرمز به این غذا اضافه كرده و آن را تند طبخ كنید.
3- میتوانید سیبزمینیها را جداگانه سرخ كرده و همراه غذا سرو كنید.
ارسال نظر