adexo3
۲۹۳۸۱
۳ نظر
۵۰۱۳
۳ نظر
۵۰۱۳
پ

لهمجون، پیتزا به سبک ترک ها

یكی از دلایل اینكه پیتزا غذایی شرقی است، لهمجون یا پیتزای تركی است كه در این كشور طرفدار فراوان دارد. روش تهیه آن تقریبا ساده است.

لهمجون، پیتزا به سبک ترک ها


برترین ها: یكی از دلایل اینكه پیتزا غذایی شرقی است، لهمجون یا پیتزای تركی است كه در این كشور طرفدار فراوان دارد. روش تهیه آن تقریبا ساده است و یک خوراكی سریع، لذیذ و دم‌دستی است.

لهمجون، پیتزا به سبک ترک ها

مواد لازم برای تهیه خمیر:

  • پودر مخمر: سه و یك‌دوم قاشق چای‌خوری
  • شكر: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
  • آب گرم: یك پیمانه آرد: ۵ پیمانه
  • نمك: 2 قاشق چای‌‌خوری آب: یك‌دوم پیمانه
  • روغن مایع: یك‌چهارم پیمانه

مواد لازم برای سس سیر:

  • ماست ساده: یك پیمانه
  • جعفری ساطوری: ۲ قاشق چای‌خوری
  • سیر رنده شده: یك قاشق چای‌خوری
  • نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس گوشت:

  • سیر: 3 حبه رنده شده
  • پیاز متوسط: یك عدد ساطوری
  • ریحان ساطوری: 3 قاشق غذاخوری
  • نعناع ساطوری: ۲ قاشق غذاخوری
  • پاپریكا: یك قاشق چای‌‌خوری
  • پودر زیره سبز: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
  • پودر تخم گشنیز: یك‌دوم قاشق چای‌‌خوری
  • نصف فلفل دلمه‌ای سبز: نگینی ریز
  • نصف فلفل دلمه‌ای قرمز: نگینی ریز
  • آب‌لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
  • گوجه‌فرنگی متوسط: ۴ عدد
  • گوشت چرخ‌كرده گوسفند: ۵۰۰ گرم
  • رب گوجه‌فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری
  • نمك و فلفل قرمز: به میزان لازم

روش تهیه:


-۱ یك تابه بزرگ را روی شعله متوسط داغ كنید. سیر، پیاز، جعفری، ریحان، نعناع، پاپریكا، تخم‌گشنیز، زیره، فلفل‌های دلمه‌ای، آب‌لیمو ترش، روغن زیتون و گوجه‌فرنگی را در غذاساز خمیر كنید.


-2 گوشت چرخ‌كرده و پوره سبزیجات را در تابه مخلوط كرده و 10 تا 15 دقیقه بپزید تا گوشت پخته شده و آب آن كشیده شود. نمك و فلفل آن را اندازه كرده و كنار بگذارید.

-3 پودر مخمر و شكر را در یك پیمانه آب گرم حل كرده و 10 دقیقه روی آن را بپوشانید تا مخمر عمل كرده و روی آن كف كند. آرد و نمك را در یك كاسه بزرگ الك كرده و آب گرم و روغن را به آن اضافه كنید. مایه را مخلوط كنید تا به شكل خمیر درآید. اگر لازم بود یك‌دوم پیمانه آب باقیمانده را نیز اضافه كرده و خمیر را 8 دقیقه ورز دهید تا صاف و الاستیك شود. برای این كار از یك سطح آردپاشی‌شده استفاده كنید.


-۴ خمیر را گرد كرده و در یك كاسه چرب شده قرار دهید و روی آن را ببندید و یك ساعت در جای گرم بگذارید. هنگامی كه حجم خمیر دو برابر شد یك دقیقه آن را ورز دهید و كنار بگذارید.

-۵ برای تهیه سس سیر، ماست،‌ جعفری و سیر را مخلوط و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.


-6 خمیر را به 10 قسمت تقسیم كنید. هر یك را به شكل بیضی درآورده و ضخامت آن را به یك‌دوم سانتی‌متر برسانید. مایه گوشت را روی آن داده و كناره‌های آن را به اندازه 2-3 سانتی‌متر به داخل برگردانید. لهمجون را 15-20 دقیقه در دمای 220 درجه سانتی‌گراد در طبقه وسط فر بپزید و با سس سیر سرو كنید.



پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتی ۹/۵ ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      در تهيه ي خمير مقدار ارد ذك وشدة است

    • مریم سراوانی

      خیلی خوبه کاش اینجا تو خارج هم بود من میخریدم

    • کاربر

      این غذا در اصل تو کشورهای سوریه و لبنان درست می شه اسمش در لبنان (لحم بعجین) یعنی گوشت روی خمیر هستش. اگر به شهر قم سفر کنید این یک سال آخر مغازه های زیادی به دست سوریه ای هایی که از سوریه فرار کردن باز شده و از این غذا و مدل های مختلف آن با پنیر و یا با مرغ می توانید میل کنید که به آن فطایر هم می گن.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج