روش های مختلف سرو چای در سراسر دنیا
در هر کشور و فرهنگی، چای نوشیدن شکل و رنگ و بوی خاص و منحصر به فرد خود را دارد. برخی چای سیاه را ترجیح میدهند و برخی به چای سبز دلبستگی دارند. این موضوع به ذائقه مردم مناطق مختلف بستگی دارد؛ اما همه در یک نقطه مشترکاند و آن هم علاقه بسیار به چای است.
هند
انگلستان
مردم در انگلستان به چای سیاه مقداری شیر اضافه می کنند تا قوام یابد.
ترکیه
تبت
در تبت مردم چای را همراه شیر و کره گاو کوهاندار تبتی yak و نمک می نوشند.
مغرب
آمیخته ای از برگ های چای سبز و برگ های سبز نعناع چای مغربی را شکل می دهد.
هنگ کنگ
تایوان
در تایوان چای را سرد یا داغ همراه با مروارید تاپیوکا (ساگو) نوعی نشاسته فرآوری شده می نوشند.
ایالات متحده آمریکا
مردم آمریکا چای سیاه را همراه با لیمو و شکر می نوشند.
روسیه
پاکستان
تایلند
این چای از گیاهان تایلندی و شیر و یخ تهیه می شود.
چین
مصر
مردم مصر در مناسبت هایی مثل ازدواج، چای را با زردچوبه مخلوط کرده و می نوشند.
مغولستان
آرژانتین
مردم آرژانتین چای «مته» می نوشند. مته نوعی گیاه است که خرد کرده و بعد با شکر و آبجوش ترکیب می کنند. این چای، کلیه و کبد را پاکسازی می کند. مردم سوریه هم از چنین چایی می نوشند.
موریتانی
موریتانیایی ها چای را تلخ یا شیرین با قند می نوشند.
جنوب آفریقا
مالزی
چای مردم مالزی، تقریبا همان چای لاته است، آمیزه ای از چای و شیر که به روشی خاصی تهیه می شود.
کویت
مردم کویت چای سیاه را با زعفران و دارچین مخلوط می کنند.
قطر
در قطر چای همراه با شیر و شکر قهوه ای مصرف می شود.
ارسال نظر