سوپ عدس؛ پای ثابت برنامه غذایی تان می شود
این سوپ را می توانید در آرام پز بپزید و بعد از یک روز کاری خسته کننده از آن لذت ببرید. سبزیجات و عدس هر دو دارای مواد مغذی بسیاری هستند و از آنجا که کیفیت غذا بیش از کالری مهم است می توان به سادگی گفت این سوپ خوشمزه باید پای ثابت برنامه غذایی تان باشد.
- دو فنجان عدس خشک، آب کشیده و تمیز کرده
- ۳۹۵ گرم پوره گوجه فرنگی یا رب گوجه
- سه عدد هویج که به حلقه های دو و نیم سانتی برش خورده باشد.
- سه شاخه کرفس که به قسمت های دو و نیم سانتی برش خورده باشد.
- یک عدد پیاز که خوب خرد شده باشد.
- ۲ حبه سیر که خوب خرد شده باشد.
- یک دوم قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده
- ۵ فنجان آب سبزیجات کم نمک
- نمک و فلفل
- یک قاشق غذا خوری سرکه انگور
- یک چهارم فنجان جعفری تازه خرد شده
- پنیر پارمسان رنده شده ( اختیاری )
1. عدس، گوجه، هویج، کرفس، پیاز، سیر، پونه کوهی، آب سبزیجات و دو فنجان آب را درون یک آرام پز بریزید. در پوشش را بگذارید و روی شعله تا زمانی که عدس و سبزیجات نرم شوند بپزید، حدود 6 ساعت. دو فنجان از زودپز بردارید و داخل مخلوط کن بریزید. اجازه دهید 5 دقیقه خنک شوند و سپس با مخلوط کن پوره شان کنید و به زودپز برگردانید.
2. به سوپ خود با نمک و فلفل چاشنی بزنید. سرکه را داخلش بریزید و سرو کنید. روی هر کدام از کاسه ها جعفری بریزید و اگر دوست داشتید می توانید مقداری پنیر پارمسان نیز اضافه کنید.
نظر کاربران
6 ساعت در زودپز؟؟؟؟؟؟ اگه سنگ هم باشه له میشه.
منظور آرام پز بوده