adexo3
۴۳۳۸
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

ماكارون فرانسوي

در ابتدا سفيده‌هاي تخم‌مرغ را با همزن برقي به هم مي‌زنيم تا پف كنند و سپس آرام آرام شكر دانه‌ريز، رنگ و اسانس را به سفيده اضافه كرده و به هم زدن ادامه مي‌دهيم تا حالت فومي شكل پيدا كند.

ماكارون فرانسوي

ماكارون فرانسوي

مواد لازم:
  • سفيده تخم‌مرغ: ۳ عدد (۹۰ گرم)
  • پودرشكر: ۱۸۰ گرم
  • شكر دانه ريز: ۴۰ گرم
  • پودر بادام: ۱۲۵ گرم
  • رنگ موردنظر: به ميزان لازم
  • اسانس موردنظر: به ميزان لازم


روش تهيه:

در ابتدا سفيده‌هاي تخم‌مرغ را با همزن برقي به هم مي‌زنيم تا پف كنند و سپس آرام آرام شكر دانه‌ريز، رنگ و اسانس را به سفيده اضافه كرده و به هم زدن ادامه مي‌دهيم تا حالت فومي شكل پيدا كند. پودر شكر و پودر بادام را با يكديگر آسياب كرده و خوب مخلوط مي‌كنيم. بايد توجه داشته باشيم كه به واسطه چربي بادام حالت خميري شكل پيدا نكند. مواد خشك را در 3 مرحله توسط ليسك به خورد سفيده‌ها مي‌دهيم. يك ماسوره ساده به قطر 2 سانتي‌متر داخل كيسه قيف قرار مي‌دهيم. مايه را داخل قيف ريخته و دايره‌هايي به قطر 3 تا 4 سانتي‌متر از مايه روي كاغذ مي‌گذاريم. سيني را چند بار روي ميز مي‌كوبيم و به‌مدت 30 دقيقه در دماي محيط استراحت مي‌دهيم تا رويه ماكارون‌ها حالت چسبنده نداشته باشد سپس به مدت 20دقيقه روي پنجره وسط فر مي‌گذاريم. براي بين ماكارون‌ها پس از پخت از خامه يا كرم موردنظر مثل كرم‌هاي كره‌اي يا انواع مارمالاد‌ها استفاده مي‌كنيم.


ماكارون فرانسوي

نكته تكميلي

براي درست كردن اين شيريني بايد تمامي نكات زير را رعايت كنيم. ۱- زرده و سفيده تخم‌مرغ‌ها را از روز قبل جدا كرده و سفيده‌ها را ۲۴ ساعت در يخچال بگذاريم. ۲- سفيده‌هاي تخم‌مرغ را به مدت ۳ تا ۴ ساعت از يخچال خارج كرده تا به دماي محيط برسند. ۳- از تخم‌مرغ تازه براي ماكارون استفاده نمي‌كنيم.۴- بهتر است از رنگ و اسانس پودري براي اين كار استفاده كنيم. ۵- فر را از يك ساعت قبل گرم كرده و مطمئن مي‌شويم كه دماي آن بين ۱۴۰ تا ۱۵۰ درجه سانتي‌گراد باقي‌ مانده و بالاتر نخواهد رفت. ۶- در كف سيني حتما بايد از كاغذ روغني يا صفحه‌هاي سيليكوني استفاده كنيم.۷- مي‌توانيم روي صفحات را با روغن جامد چرب كنيم. ۸- پس از اين‌كه ماكارون‌ها را در سيني گذاشتيم حتما سيني را ۳ تا ۵ بار به آهستگي روي سطح ميز مي‌كوبيم تا حباب‌هاي داخل ماكارون روي سطح آن آمده و از ماكارون‌ها خارج شوند ۹- وقتي كه ماكارون‌ها داخل سيني آماده شدند آن‌ها را بين ۳۰ تا ۴۰ دقيقه در محيط آشپزخانه استراحت مي‌دهيم تا چسبندگي روي آن از بين برود. ۱۰- دقت مي‌كنيم كه سطح زير ماكارون را هيچ‌وقت با روغن مايع چرب نكنيم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج