ترکیب سیب و گردو همیشه جزو طعم های به یاد ماندنی بوده و هست. در این مطلب با این ترکیب یک نوع شیرینی خوشمزه درست کرده ایم.
ماهنامه کیک و شرینی - ماندانا حسین زاده: ترکیب سیب و گردو همیشه جزو طعم های به یاد ماندنی بوده و هست. در این مطلب با این ترکیب یک نوع شیرینی خوشمزه درست کرده ایم.
مواد لازم:
مارگارین (نرم): ۱۰۰ گرم
کره (نرم): ۱۰۰ گرم
آرد: حدود ۴۰۰ گرم
ماست (پرچرب): ۳ ق س
پودر قند: یک پیمانه
بیکینگ پودر: یک ق چ
مواد میانی:
سیب: ۲ عدد
شکر: یک چهارم پیمانه
گردو (خردشده): یک چهارم پیمانه
دارچین: یک ق چ
طرز تهیه:
1. آرد را داخل کاسه گودی الک کنید، وسط آن را گود کرده.
2. مارگارین نرم و کره نرم را ریخته.
3. ماست، پودر قند و بیکینگ پودر را اضافه کنید.
4. همه مواد را با هم مخلوط کرده تا خمیر جمع شود.
5. خمیر را روی سطح آردپاشی شده ورز دهید تا صاف و یکدست شود.
6. اگر خمیر سفت بود کمی شیر و اگر شل بود کمی آرد اضافه کنید.
7. از خمیر گلوله هایی به اندازه گردو برداشته روی سطح آرد پاشی شده به کمک وردنه باز کنید،
8. به کمک چاقوی تیزی وسط خمیر را چند برش طولی بزنید، طوری که به دو سر خمیر نرسد.
9. از مواد میانی به اندازه یک قاشق، یک سر خمیر گذاشته و خمیر را رول کنید و در سینی فر بچینید.
10. در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت بپزید.
11. سپس از فر خارج کرده پس از خنک شدن روی شیرینی ها پودر قند بپاشید.
طرز تهیه مواد میانی:
1. سیب را پوست کنده درشت رنده کنید.
2. در ماهیتابه ریخته شکر را اضافه کنید.
3. روی شعله قرار دهید و هم بزنید تا سیب پخته، آب آن کشیده شده و کاراملی شود.
4. در آخر دارچین و گردو خردشده را اضافه کرده.
5. کنار بگذارید تا سرد شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر