صاحبان ۱۰ کرسی دیگر «بهارستان»
جمعه هفته گذشته سرانجام و پس از کشوقوسهای فراوان و تعویق زمان برگزاری به دلیل شیوع ویروس کرونا در ایران با تمهیدات اندیشیده شده از سوی وزارت کشور و ممنوعیتهای در نظر گرفته شده دور دوم انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در شرایطی برگزار شد که بار تبلیغات کاندیداهای راه یافته به دور دوم حداقل در ظاهر بر دوش شبکههای اجتماعی گذاشته شده و خبری از اثر انگشت نیز برای اخذ رای واجدان شرایط نبود.
روزنامه اعتماد: جمعه هفته گذشته سرانجام و پس از كشوقوسهاي فراوان و تعويق زمان برگزاري به دليل شيوع ويروس كرونا در ايران با تمهيدات انديشيده شده از سوي وزارت كشور و ممنوعيتهاي در نظر گرفته شده دور دوم انتخابات يازدهمين دوره مجلس شوراي اسلامي در شرايطي برگزار شد كه بار تبليغات كانديداهاي راه يافته به دور دوم حداقل در ظاهر بر دوش شبكههاي اجتماعي گذاشته شده و خبري از اثر انگشت نيز براي اخذ راي واجدان شرايط نبود.
مطابق اعلام قبلي وزارت كشور ۱۱ حوزه انتخابيه كه تكليف منتخبانشان در پارلمان يازدهم در دور نخست مشخص نشده بود، مشغول تهيه تمهيدات لازم براي برگزاري دور دوم انتخابات بودند ولي تصميم دقيقه نودي شوراي نگهبان سبب شد تا علي شامي، يكي از دو كانديداي راهيافته به دور دوم انتخابات مجلس يازدهم در حوزه انتخابيه ميانه به دليل آنچه نقص در مدارك تحصيلي خوانده شد، رد صلاحيت شده و در نتيجه انتخابات در اين حوزه انتخابيه، لغو و تعيين تكليف آن به انتخابات مياندوره مجلس كه همزمان با سيزدهمين دوره انتخابات رياستجمهوري در سال ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد، واگذار شود. ۱۰ حوزه انتخابيه ديگر اما شاهد رد صلاحيتي نبودند تا دور دوم انتخابات مجلس در موعد مقرر در آنها برگزار شود ولي مطابق انتظار، خبري از جو انتخاباتي در شهرها نبود و مشاركتهاي اعلام شده نيز چنگي به دل نميزند.
در چنين شرايطي بيشترين آراي كسب شده به شبيب جويجري اختصاص دارد كه با كسب حدود ۴۵ هزار راي موفق به اخذ مجوز حضور در پارلمان يازدهم از حوزه انتخابيه اهواز، باوي، حميديه و كارون شد. پس از او، بهزاد عليزاده در كنار، مجتبي بخشيپور و عبدالجلال ايري اختصاص دارد كه با كسب بيش از ۳۱ هزار راي موفق به اخذ مجوز حضور در مجلس يازدهم به ترتيب از حوزههاي انتخابيه دهلران، اسلامآباد غرب و كردكوي شدند.
عليرضا عباسي از حوزه انتخابيه كرج با ۲۷ هزار راي و ابراهيم عزيزي از حوزه انتخابيه كرمانشاه نيز با ۲۱ هزار راي ديگر افرادي هستند كه بيشترين آراي ماخوذه در فهرست ۱۰ نفره وزارت كشور را به خود اختصاص داده و در صورت تاييد اعتبارنامههايشان توسط اصولگرايان حاضر در ساختمان هرميشكل ميدان بهارستان، رداي نمايندگي به تن خواهند كرد. جداي از اين افراد كه آراي بيش از ۲۰ هزار نفري داشتند در رتبههاي بعدي فهرست آراي اخذ شده توسط پيروزهاي رقابت چنان سير نزولي به خود ميگيرد كه ميتواند گواهي باشد بر عدم استقبال واجدان شرايط از دور دوم انتخابات مجلس يازدهم.
مهدي باقري از حوزه انتخابيه زنجان با حدود ۱۵ هزار راي و حسين رجايي از حوزه انتخابيه لجان استان اصفهان با بيش از ۱۴ هزار راي ديگر افرادي هستند كه در دوم انتخابات مجلس راهي پارلمان يازدهم شدند. پس از آنها اما كمترين ميزان راي اخذ شده به اصغر سليمي اختصاص دارد كه تنها با كسب حدود ۸ هزار راي در آينده نه چندان دور رداي نمايندگي مردم سميرم استان اصفهان در مجلس يازدهم را به تن خواهد كرد؛ منتخبي كه نمايندگي دوره دهم مجلس را نيز از همين حوزه انتخابيه در كارنامه دارد. در همين راستا و بر اساس اعلام وزارت كشور، نمايندگان حوزه انتخابيه تهران، آستانه اشرفيه، بهار و كبودرآهنگ، تفرش، آشتيان و فراهان، گچساران و باشت و ميانه سال ۱۴۰۰ تعيين تكليف خواهد شد.
نظر کاربران
یعنی تو عصر ارتباطات باور کردنیه که بعد یک سال نقص مدرکش روشن بشه هرکی باورش شد۷را به شورای نگهبان پیامک كنه
یکی بود همش میگفت ساختار بانگی را اصلاح کنید حالا نیستش حالش خوبه؟ برا وام سرعت گیرهای انچنانی جلوته ۵۰ م میخوای میشه چند ساله دو برابر پس میگیرند و ۱۰ میلیون هم اولش نگه میدارن تا پایان پزداخت؛ قسطهای اخری نپردازی دیرکرد داره دسود اون پول چی برا چی نگه داشتن چرا برا قسطهای اخری به حساب نمیاد (بانک تجاارت)