کنایه وزیر دولت میرحسین موسوى به مسئولان
کاظم اکرمى: مردم گرفتارند اما وزرا می خواهند انقلابی بودنشان را ثابت کنند!
وزیر دولت میرحسین موسوى؛ وقتی در دیپلماسی، سیاست داخلی، اقتصاد، مسائل مربوط به زندگی مردم و ... مانع های بلندی ایجاد شده است باید اذعان کرد که کشور اسیر ناکارآمدی شده است. اتفاقی که در طول 2 سال گذشته افتاد موجب تنزل همه طبقات جامعه شد. قشر متوسط به قشر ضعیف و قشر ضعیف به قشر محروم از امکانات اولیه و ... شد تا ایران در حال حاضر به لحاظ امنیت اقتصادی مردم یکی از بدترین آمارها را به خودش اختصاص بدهد. مردم این روزها در حالی منتظرند دولت رئیسی چاره اندیشی کند که یک وزیر از ریشه کن شدن فقر می گوید و وزیر دیگر به جز دغدغه رضایتمندی مردم به فکر این است تا انقلابی بودنش را ثابت کند.
وزیر آموزش و پرروش دولت میرحسین موسوی گفت: نظام باید بدون فوت وقت در برخی از سیاست گذاری ها تجدیدنظر کند تا از این طریق، شرایط برای گذر از برهه کنونی فراهم شود.
کاظم اکرمی در گفتوگو با اشاره به بن بست هایی که در بخش های مختلف سیاسی و اجتماعی مشهود است، گفت: در حال حاضر وضعیتی را تجربه می کنیم که نشانگر ناکارآمدی سیستم تصمیم گیری است. به هرحال وقتی در دیپلماسی، سیاست داخلی، اقتصاد، مسائل مربوط به زندگی مردم و ... مانع های بلندی ایجاد شده است باید اذعان کرد که کشور اسیر ناکارآمدی شده است.
کاظم اکرمی در ادامه با شرح حال و روز مردم تصریح کرد: اتفاقی که در طول 2 سال گذشته افتاد موجب تنزل همه طبقات جامعه شد. قشر متوسط به قشر ضعیف و قشر ضعیف به قشر محروم از امکانات اولیه و ... شد تا ایران در حال حاضر به لحاظ امنیت اقتصادی مردم یکی از بدترین آمارها را به خودش اختصاص بدهد. آنهم در حالی که عده ای بی دانش و بی تجربه به همه ارکان نظام رسوخ کرده و با بی دانشی محض شان نظام تصمیم گیری را مختل کرده اند و اجازه نمی دهند حتی یک مشکل از مشکلات موجود رفع شود.
او با اشاره به آغاز سال سوم دولت سیزدهم افزود: هر دولتی که روی کار می آید، به قاعده باید برای برداشتن مانع ها برنامه کارشناسی شده ای داشته باشد. مردم این روزها در حالی منتظرند دولت رئیسی چاره اندیشی کند که یک وزیر از ریشه کن شدن فقر می گوید و وزیر دیگر به جز دغدغه رضایتمندی مردم به فکر این است تا انقلابی بودنش را ثابت کند و .... شرح این شرایط نشان از ماندگاری بحران ها و کاستی های موجود دارد. حالا اینکه چه بر سر مردم می آید، انگار برای برخی از مسئولان اهمیت چندانی ندارد.
وی توضیح داد: در شرایطی که اقتصاد به هم ریخته است و مردم مشکلات زیادی دارند، اگر کالاهای اساسی گرانی بالای 100 و حتی 200 درصدی را تجربه می کنند و در نتیجه مردم هیچ امیدی به اصلاح امور و بهتر شدن شرایط زندگی شان ندارند، دلیلی جز این ندارد که اساساً دولتی ها خودشان را به مردم متعهد نمی بینند و همت و سعی شان را به اموری اختصاص می دهند که برای جامعه فاقد ارزش است. به همین دلیل نمی توانیم از دولت مستقر توقع داشته باشیم، مشکل گرانی و ... را رفع کند.
اکرمی در پایان گفت: نفوذیهای تندرو و افراطیون که همیشه و در هر حالی به فکر هزینه سازی برای کشور و مردم هستند، در شرایطی خسارت به بار می آورند که حواس ارکان حاکمیت به آنها نیست.
ارسال نظر