adexo3
۱۳۵۶۵۹۰
۴ نظر
۲۱۶۷
۴ نظر
۲۱۶۷
پ

آیا قرار است مهاجران افغانستانی در مجلس ایران نماینده داشته باشند؟

این روزها بحث ازدیاد مهاجران افغانستانی در کشور داغ است و نگرانی‌های زیادی را برای اکثر افراد جامعه به وجود آورده است

روزیاتو: این روزها بحث ازدیاد مهاجران افغانستانی در کشور داغ است و نگرانی‌های زیادی را برای اکثر افراد جامعه به وجود آورده است. چند روز پیش «ماهنامه میدان آزادی» نسبت به خطر افزایش مهاجرت اتبع افغانستانی به کشور هشدار داد و مدعی شد آنها به دنبال فرستادن نماینده به مجلس ایران هستند!

ماهنامه میدان آزادی عنوان کرده بسیاری از افغانستانی‌ها مدعی هستند که ایران بخشی از وطن آنهاست و باید سهمشان پرداخت شود. این ماهنامه نوشت: «آنها دیگر مهاجر نیستند و تعدادشان آنقدر زیاد شده که اراده کنند می‌توانند شهر یا استانی را با چالش روبه‌رو کنند.» میدان آزادی زندگی کردن افغانستانی‌ها در ایران بدون هویت اصلی‌شان را یک تهدید امنیتی عنوان کرده است.

آیا قرار است مهاجران افغانستانی در مجلس ایران نماینده داشته باشند؟

گزارش خبر فوری درباره چالش مهاجران غیرقانونی افغانستانی در ایران را در ادامه مشاهده کنید.

بر اساس آمارهای رسمی امروز بیش از ۶۰۰ هزار دانش آموز افغانستانی در مدارس کشور به طور رایگان تحصیل می‌کنند که هزینه سالانه حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان را به دنبال دارد. این آمار برای دانشجویان افغانستانی ۲۵,۰۰۰ نفر است که هزینه آن بیش از ۱,۴۰۰ میلیاردتومان می‌شود و ۱۵۰ هزار از آنها هم تحت پوشش بیمه سلامت هستند.

جالب آنکه بیش از ۸۰ هزار کودک حاصل از ازدواج زنان ایرانی با اتباع که بیشتر افغانستانی هستند در ایران داریم. نکته دیگر آن است که در سال ۹۸ افغانستانی‌ها ۲ میلیون فرصت شغلی را در ایران اشغال کردند که این عدد امروز به ۳ میلیون فرصت شغلی خواهد رسید.

آیا قرار است مهاجران افغانستانی در مجلس ایران نماینده داشته باشند؟

چندی پیش سید هادی کسایی زاده، روزنامه نگار و مدیر مسئول ماهنامه میدان آزادی در مصاحبه با انصاف نیوز گفت: «یارانه‌ای که ایران برای اتباع دانشجو و طلبه و یا اقلام خوراکی مثل نان و شیر و… پرداخت می‌کند را کنار هم بگذاریم روزی سه هزار میلیارد تومان هزینه‌ اتباع در ایران است.»

کسایی‌زاده با بیان اینکه «تعداد اتباع افغان که به دو میلیون نفر می‌رسید الان به هشت میلیون نفر در سراسر کشور رسیده است» گفت در بسیاری از استان‌ها مثل یزد، لرستان، آذربایجان شرقی و … حضور اتباع را نمی‌بینید و بیشتر آنها در مشهد و یا در تهران هستند.

آیا قرار است مهاجران افغانستانی در مجلس ایران نماینده داشته باشند؟

او درباره‌ نحوه‌ مواجهه‌ سایر کشورها با پناهندگان می‌گوید: «در همه‌جای دنیا وقتی پناهنده می‌شوید در قدم اول فرد را در جایی قرنطینه‌ می‌کنند بعد هم می‌گویند که پس از قرنطینه فقط می‌توانی در این شهر زندگی کنی. اما در ایران اتباع انتخاب می‌کنند که کجا زندگی‌ کنند. نکته‌ بعد این است که وقتی وارد کانادا، ترکیه، دبی و… می‌شوید می‌پرسند که چه کاری بلدید و چقدر پول دارید. در ایران اما اتباع با جیب خالی می‌آیند و با جیب پر برمی‌گردند!»

آیا قرار است مهاجران افغانستانی در مجلس ایران نماینده داشته باشند؟

این روزنامه‌نگار با انتقاد از عملکرد مسئولان در موضوع اتباع گفت: «این موضوع را رها کرده‌اند تا نیروی کار تامین شود و از طرف دیگر جمعیت هم افزایش پیدا کند. ده درصد جمعیت ایران اتباع افغان هستند و بر اساس قانون باید پنج کرسی در مجلس شورای اسلامی داشته باشند!»

کسایی‌زاده که چند سالی در حاشیه‌ تهران کار خبری کرده است می‌گوید: «اتباع برای خودشان کلونی‌های خاص خودشان را دارند و این موضوع دیگر موضوعی فرهنگی و اجتماعی نیست. ۳۶۵ هزار کانال برای اتباع است و در این کانال‌ها از همسریابی تا خرید و فروش مواد مخدر و کاریابی و… وجود دارد. آنها برای خودشان قاضی و دادستان و بازپرس دارند؛ وقتی یک افغانستانی خلافی مرتکب شود در سیستم خودشان او را محاکمه و مجازات می‌کنند.»

نظر خود در مورد ورود بی رویه و بدون ضابطه اتباع افغانستانی به کشور را در بخش دیدگاه ها با ما در میان بگذارید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      جللالخالق یه دفعه کشوررو بدن دست اونا

    • فقط یک اسم : شهروند

      معلومه فقط اخراج از ایران همینو تمام.

    • شاهین طاهری

      جان؟؟؟بیدارم یا خواب؟؟؟؟

    • ناشناس

      بیرون

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج