یک سالاد مقوی زمستانی برای این روزهای سال
اگر به خاطر رژیم غذاییتان دربهدر به دنبال دستور تهیه انواع سالاد میگردید، یک نکته مهم را از یاد نبرید؛ اینکه در هر فصل به دنبال محصولات آن فصل باشید.
همشهری آنلاین: اگر به خاطر رژیم غذاییتان دربهدر به دنبال دستور تهیه انواع سالاد میگردید، یک نکته مهم را از یاد نبرید؛ اینکه در هر فصل به دنبال محصولات آن فصل باشید.
به عنوان مثال گردوی تازه و کرفس دو محصول پاییزی- زمستانی هستند که با هر دوی آنها میشود سالاد مقوی و پرخاصیتی درست کرد که هم سبک است هم رژیمی.
مواد لازم
۵ ساقه کرفس
۱ عدد کاهوی سالادی متوسط
۳ ق س جعفری خرد شده
۱ پیمانه مغز گردوی خرد شده
۱ پیمانه ماست چکیده
۲ ق س آبلیمو
۱ ق س روغن زیتون
نمک و فلفل به مقدار لازم
۱. کرفسها را شسته و نگینی ریز خرد کنید و در کاسهای بزرگ بریزید. چند برگ کرفس را هم برای تزئین کنار بگذارید.
۲. کاهو را بعد از شستن ریز خرد کرده و به کاسه اضافه کنید.
۳. مغز گردوی خرد شده را هم اضافه کنید. حالا نوبت افزودن جعفری خرد شده است. پس از آن مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
۴. در یک کاسه جدا ماست، آبلیمو و روغن زیتون را ریخته و هم بزنید. به مقدار دلخواه هم نمک و فلفل اضافه کرده و با مواد دیگر مخلوط کنید تا سستان مزهدار و آماده شود.
۵. وقتی مواد سالاد را هم زدید، سس را به آنها افزوده و خوب مخلوط کنید. حالا سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ کرفس تزئین کنید.
یهجور دیگه
به این سالاد میتوانید سیبزمینی هم اضافه کنید، در این صورت یک پیمانه سیبزمینی آبپز نگینی شده را به مواد بیفزایید.
اگر به خاطر رژیمتان از خوردن ماست چکیده هم منع شدهاید، به جای آن ماست کمچرب اضافه کنید.
ارسال نظر