۱۳۹۴۲۲۵
۸ نظر
۳۷۲۳۰
۸ نظر
۳۷۲۳۰
پ

خورش ملاقورمه شمالی، خورش بدون گوشت خوشمزه و لذیذ

خورش ملاقورمه یکی از غذاهای محلی و ساده گیلانی است که گوشت ندارد و بسیار خوشمزه و خوش عطر است. اگر در خوردن حبوبات محدودیت دارید این غذا را جایگزین قورمه سبزی نمایید

تصویر زندگی: خورش ملاقورمه یکی از غذاهای محلی و ساده گیلانی است که گوشت ندارد و بسیار خوشمزه و خوش عطر است. اگر در خوردن حبوبات محدودیت دارید این غذا را جایگزین قورمه سبزی نمایید.

خورش ملاقورمه شمالی، خورش بدون گوشت خوشمزه و لذیذ

سه روش تهیه خورش ملاقورمه شمالی + فیلم

نکته مهم موقع خرید بادمجان همیشه سعی کنید بادمجان‌های تازه را انتخاب کنید که تلخی و تخم کمتری دارند. بادمجان خوب سفت، سنگین و براق است و لکه ندارد. با انتخاب بادمجان خوب و مرغوب قطعاً ملاقورمه خوشمزه تری خواهید داشت.

مواد لازم برای تهیه خورش ملاقورمه برای ۴ نفر

بادمجان ۱ کیلوگرم
گوجه ۵ یا ۶ عدد
جعفری و نعنای ساطوری شده ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
آبغوره به مقدار دلخواه
روغن به مقدار لازم
انار ترش به مقدار دلخواه
زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خورش ملاقورمه 

بادمجان‌ها را پوست کنده و نگینی خرد کنید.

به مدت ۱ تا ۲ ساعت در آب و نمک بخوابانید تا سیاهی و مزه‌ی تلخ بادمجان گرفته شود و روغن کمتری برای سرخ شدن مصرف شود.

تا بادمجان ها آماده شوند، سبزی‌ها را بشویید و بعد از خشک شدن آن‌ها را خرد و ساطوری کنید.

پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید سپس زردچوبه را به آن اضافه کنید.

بادمجان‌ها را آبکش کرده و به پیاز اضافه کنید تا تفت بخورند.

یک پیمانه از جعفری و نعنای ساطوری شده را به پیاز و بادمجان اضافه کرده و مخلوط کنید.

گوجه فرنگی‌ها را نگینی خرد یا ریز رنده کرده و آن را به مخلوط اضافه کنید.

در پایان انار ترش و نمک و فلفل به مواد اضافه کنید.

در تابه را ببندید تا بادمجان‌ها با آب گوجه و انار خوب مغز پخت شود و خورشت جا بیافتد.

این خورش را می توانید همراه پلو یا نان نوش جان کنید.

نکات مهم 

در این غذا باید نسبت جعفری به نعنا ۲ به ۱ باشد.

اگر انار در دسترس ندارید می‌توانید به جای آن از آبغوره بیشتر استفاده کنید.

می‌توانید در اواخر پخت، روی آن یکی دو عدد تخم مرغ بشکنید و بگذارید خودش را بگیرد.

کمی هم نمک و فلفل روی تخم مرغ بپاشید و سپس سرو کنید.

به جای سبزی تازه می‌توانید از سبزی خشک در تهیه ملاقورمه استفاده کنید.

اگر دوست داشته باشید همراه پیاز می‌توانید یکی دو حبه سیر رنده یا خرد شده هم تفت دهید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نظر کاربران

    • ناشناس

      اگرامکان داره غذای بدون موادغذایی معرفی بفرمایید

    • ناشناس

      بعله بدون گوشت گوشت برای از از مردم بهترون هست فقط

    • بهار

      یه کم سیر همراه پیاز تف بدید خوشمزه میشه من سر اخر روش تخم مرغ میشکنم

      پاسخ ها

      • ناشناس

        ملا و قورمه !😅

    • ملاااااقورمههههه

      چه اسم جالبی داره ، ملا ! قورمه !! 😅

    • ناشناس

      لعنت بهشون که همه چیو گرون کردن

    • شصتیهای سالمند خنگ

      گوشت نخورید اصلا کمتر مرض می گیرید تو این گرونی.من از نوجوانی گوشت نمی خورم نه مریضی دارم نه اضافه وزن نه پیری

      پاسخ ها

      • ناشناس

        هفته ای دو مرتبه باید گوشت قرمز باشه مجبورید وگرنه سلول های بدن میمیرن

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج