پشت پرده تعطیلی کارخانههای ایرانی
در شرایطی که تعطیلی کارخانه ارج و شایعاتی درباره دیگر واحدهای تولیدی قدیمی مانند پارس الکتریک فضای صنعتی و خبری کشور را تحت تاثیر قرار داده است. سخنگوی انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی عامل این جوسازی را مافیای خارجی لوازم خانگی در ایران می داند.
حمیدرضا غزنوی با اشاره به اینکه نقش دولتها در وضعیت فعلی تولید ناچیزاست و وضع دولت فعلی ناچیزتر از همه، گفت: فاکتورهای بسیاری کار تولید را به اینجا رسانده است و با نگاهی به آمار واردات بی حساب و کتاب لوازم خانگی و وضعیت صنایع در دولت قبل میتوان فهمید که سهم دولت فعلی در اوضاع امروز تولید بسیار اندک است و باید در واکاوی این موضوع عوامل بیشتری را در نظر گرفت.
وی با بیان اینکه هرگونه قضاوت یک جانبه درباره اتفاقاتی که برای تولیدکنندگانی مثل ارج و پارس الکتریک می افتد قابل قبول نیست، اظهار کرد:عواملی مانند سهام داری، بازار، واردات، فرهنگ مصرف و تکنولوژی تولید مجموعه ای را تشکیل می دهد که در نهایت باعث ایجاد وضعیت کنونی میشود و انحراف اذهان مردم از این عوامل واقعی و تولید داخلی به سمت مقابله با دولت کار شبکه مافیای بزرگ لوازم خانگی در ایران است.
سخنگوی انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی در ادامه با اشاره به نقص قوانین و برخورد انحصار تبلیغات، عنوان کرد: در حالی که قوانین محدود کننده تبلیغات لوازم خانگی خارجی رعایت نمی شود، برند های خارجی فضاهای شهری را در اختیار می گیرند و همچنین واردات بی رویه محصولات خارجی ذائقه مردم را به سمت مصرف این کالاها سوق می دهند، نمیتوان انتظار داشت صنایع داخلی در این شرایط توان رقابت داشته باشند.
وی ادامه داد: وقتی مردم به دنبال برندهای خارجی باشند و به تولیدات خارجی پشت بکنند باید روزی را هم ببینند که یک برند پرسابقه مانند ارج نابود شود و فرزندان آنها از کار بیکار شوند. گرچه ما به دنبال موج سواری به نفع محصولات خارجی بر روی اخبار ناراحت کننده تولیدکنندگان داخلی نیستیم، اما با وجود این عوامل دولت ها می توانستند کاری کنند که این فضا به وجود نیاید، ولی با این حال نباید تقصیرها را تماما به گردن آنها انداخت.
نظر کاربران
چرا به اجناس خارجی مالیتی مثل خودرو وارداتی نمی بندید که مردم به سمت کالای ایرانی برگردند
مافیا لازم نیست. اینقدر محصولات بنجل تولید کردید به قیمت آنچنانی به مردم انداختین که الان مفت هم بدین کسی نمیبره
بهتر جنس بیکیفیت جمع میشه
این یک معضل شده شده آقایان اول یک کارخانه به ضرر ده میرسانند بهد اعوامل آنها آن را به یک صدم آن را میخرند
بله سامسونگ سوبسیت از دولت کره میگیره ارج وام با بهره ۴۰ درصد با جریمه هاش از بانکها
هر چه با تولید کرد بانک ها کردن
بانک ها فلج کردن صنعت رو
اگه راست میگن مثل برند های خارجی تنوع داشته باشن نه اینکه همون کالایی رو که زمون قلقلک میرزا تولید میکردن الانم تولید کنن و کاسه چه کنم چکنم دست بگیرن بیان شرکنا رو از دست بانک ها در بیارن خصوصی کنن با مدیران جوان و یک تیم تحقیق و توسعه ببینن که اون شرکت پا میگیره یا نه
من از احمدی نژاد خوشم نمیاد ولی هر گندی میزنید نندازید گردن اون بدبخت