درمان دیابت با کاشت سلول های پانکراس
به لطف آزمایشات بالینی اخیر، به نظر می رسد که محققان به "درمان" احتمالی این بیماری دست یافته اند. این روش دورمانی شامل کاشت سلول های جزایر پانکراس در امنتوم ، غشایی که ارگان های شکمی را می پوشاند، می شود.
بهر حال به لطف آزمایشات بالینی اخیر، به نظر می رسد که محققان به "درمان" احتمالی این بیماری دست یافته اند. این روش دورمانی شامل کاشت سلول های جزایر پانکراس در امنتوم ، غشایی که ارگان های شکمی را می پوشاند، می شود. این نخستین باری نیست که محققان تلاش کرده اند درمانی برای دیابت نوع ۱ بیایند، اما آنچه این درمان را موثرتر می کند این است که این شیوه درمان به عدم وابستگی طولانی مدت به انسولین منجر می شود.
این بدین معنی است که بیمارانی که نیاز به دریافت دوز مداوم انسولین تزریقی یا پمپاژ انسولین دارند، دفعات نیازشان به دریافت انسولین بسیار کاهش می یابد. پیش از این، سلول های جزایر پانکراس در کبد کاشت می شدند که موجب التهاب می شد، اما کاشت آنها در روده به نظر کارآمدتر آمده و نیاز به جراحی تهاجمی را بسیار کمتر می کند.
به گفته سرپرست این تحقیق، دیوید بایدال:
تا کنون نتایج نشان داده اند که امنتوم محل مناسبی برای کاشت سلول های جزایر پانکراس هستند. داده های به دست آمده از تحقیقات و پیگیری طولانی مدت کاشت های انجام شده در امنتوم ایمنی و اجرایی بودن این روش را مشخص خواهد کرد. اما در حال حاضر نتایج بسیار هیجان انگیز هستند.
ارسال نظر