۵۷۵۴۱۵
۱ نظر
۵۰۰۵
۱ نظر
۵۰۰۵
پ

بستنی ژاپنی که آب نمی شود!

محققان ژاپنی بستنی ساخته اند که در هوای گرم آب نمی شود. این بستنی حاوی عصاره ای از توت فرنگی است.

وب سایت سی نت: محققان ژاپنی بستنی ساخته اند که در هوای گرم آب نمی شود. این بستنی حاوی عصاره ای از توت فرنگی است.
بستنی ژاپنی که آب نمی شود!

خوراکی محبوب فصل تابستان، بستنی است. اما این خوراکی محبوب در آب و هوای گرم خیلی سریع آب می شود. برای اجتناب از این وضعیت محققان ژاپنی بستنی اختراع کرده اند که آب نمی شود!

این بستنی حتی پس از آنکه ۵ دقیقه در برابر هوای گرم قرار بگیرد، شکل اولیه خود را حفظ می کند. این درحالی است که بستنی معمولی در چنین شرایطی به سرعت آب می شود.

به گفته توماهیسا اوتا استاد دانشگاه کانازاوادا و محقق ارشد این تحقیق می گوید: قابلیت حفظ شکل بستنی به دلیل عصاره ای از توت فرنگی است که «پلی فنول مایع» نامیده می شود.

او در این باره می افزاید: پلی فنول مایع دارای ویژگی هایی است که اجازه نمی دهد آب و روغن از هم جدا شوند بنابراین بستنی حاوی این ماده شکل اولیه خود را برای مدت طولانی تری حفظ می کند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نظر کاربران

    • بدون نام

      افرین به ژاپن

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج