حبیبی: از احمدینژاد بپرسید از موتلفه راضی است؟
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: اگر حزب ارتباط مناسبی با رسانه ها نداشته باشد یک نقص است. حزب موتلفه هیچگاه با رسانهها جناحی رفتار نکرد.
وی افزود: رئیس جمهور همچنین گفت دانستن و در جریان امور کشور قرار گرفتن حق مردم است. بنابراین مسئله ای برای پنهان کردن نمی ماند. این جمله تفسیر هم نمی خواهد. البته افشا کردن برخی اطلاعات که جنبه اطلاعاتی و امنیتی دارد، جایز نیست و مردم هم چنین انتظاری ندارند. اما بقیه اطلاعات باید مطرح شود، دست خبرنگاران از مجموعه اطلاعات و دانستنی ها پر خواهد بود. رئیس جمهور همچنین ریشه کنی فقر و فساد را حق مردم خواند.
رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه یادآور شد: به نظرم اگر به این قول ها عمل شود به اداره صحیح کشور خیلی کمک خواهد کرد و موجب تقویت مشارکت مردم خواهد شد. رئیس جمهور به طرف مردم دست دراز کرد تا به پیشرفت کشور کمک شود.
وی ادامه داد: این اخبار، آگاهی ها و اطلاعات امانتی است که در اختیار خبرنگاران قرار می گیرد. من دوره ای در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مسئولیت داشتم بنابراین جایگاه و اهمیت این امانت را می دانم. اگر اطلاعات ناقص یا اغراق انگیز یا یأس آور بیان شود خیانت در امانت است. بنابراین امیدوارم خبرنگاران نسبت به اطلاع رسانی مناسب اقدام کنند.
رئیس هیأت امنای نشریه شما یادآور شد: حالا که می خواهد بهاری در حوزه اطلاع رسانی برای پیشرفت کشور به وجود بیاید خبرنگاران مراقب باشند تا آنچه حق مردم است، انعکاس پیدا کند بدون آنکه اغراق آمیز، ناقص یا یأس آور باشد. برخی مسئولان برای آنکه جلب توجه صورت بگیرد، از یکسری امکانات مادی که دون شأن خبرنگاران است استفاده می کنند. اين اصلا صحیح نیست که مناسباتی به غیر مناسبات محتوایی بین مسئول و خبرنگاری برقرار شود.
وی افزود: اگر من یک خبرنگاری را خریدم و سعی کردم نظر او را جلب کنم تا نوعی مطلب را منعکس کند که حق مطلب نیست، شروع یک فساد است. البته ما اعتقاد نداشتیم در جمهوری اسلامی چنین اتفاقی بیفتد، ولی متأسفانه رخ داده است. برای آنکه آن جمله رئیس جمهوری محقق شود باید جایگاه خبرنگار از چنین مسائلی منزه شود.
میرسلیم اظهار کرد: برخی خبرنگاران علاقه مند هستند از مسئولان گزک بگیرند تا آن را برای مخاطب بزرگنمایی کنند. حتی اگر موضوعی در سخنان یک وزیری یا مسئولی بود، خبرنگار باید آن را متذکر شود که انعکاس مطلب به این صورت ایجاد شبهه در افکارعمومی می کند. معتقدم اگر آگاهی جایگاه خودش را پیدا کند، پیشرفت هم جایگاه خودش را پیدا خواهد کرد.
اسدالله بادامچیان نیز در این نشست خبری روز خبرنگار را تبریک گفت و اظهار کرد: امیدواریم جامعه خبری در انعکاس مطالب به پیشرفت دست پیدا کند. در چهلمین سالگرد جمهوری اسلامی باید با استفاده از تجارب گذشته، تکامل خبرگیری، خبردهی و خبررسانی با هم کار کنیم تا بتوانیم بالاترین رتبه اطلاع رسانی را در جهان داشته باشیم.
وی افزود: در انتخابات شاهد برخی بداخلاقی ها و کم اخلاقی و رفتارهای باندی بودیم. البته شاهد فعالیت های صحیح خبری هم بودیم. باید تلاش کنیم در مسیر بعدی خبرنگاری بتوانیم رعایت اخلاق، صمیمت و گرم بودن ملت را رعایت کنیم. در این انتخابات گفتیم نامزد مستقل موتلفه که به صحنه می آید، فعالیت مناسب خبری را خواهد داشت و این مسئله مشاهده شد.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه گفت: چه اشکالی دارد که حرف های خوبمان را خوب بزنیم. امیدواریم جامعه خبری خودش بررسی کند و یک منشور خوبی را تدوین کند.
محمدنبی حبیبی دبيرکل موتلفه اسلامي نیز ضمن تبریک روز خبرنگار گفت: در ارتباط با رسانه ها به عنوان تشکیلات حزبی یک نیازمندی دائمی داریم. اگر حزب ارتباط مناسب با رسانه ها نداشته باشد، یک نقص محسوب می شود. موتلفه هیچ گاه با رسانه ها جناحی رفتار نکرد. به عنوان دبیرکل تعداد مصاحبه هایم با رسانه هایی که همفکر ما نیستند کمتر از رسانه هایی که هم سلیقه با ما بودند نیست.
وي افزود: الان هم فصل آغاز کار دولت دوازدهم است. دولت خط قرمز فتنه را درباره کسانی که حکم قضایی در این رابطه دارند، رعایت کند. همچنین این وعده فراجناحی را در آغاز دوره دوازدهم ریاست جمهوری رعایت کنند.
دلیل سکوت موتلفه در دوره ریاست جمهوری احمدی نژاد
حبیبی درباره سکوت موتلفه اسلامی در دوره ریاست جمهوری احمدی نژاد گفت: این سئوال باید از احمدی نژاد شود که چقدر از موتلفه رضایت دارد اگر او از موتلفه اعلام رضایت کرد این انتقاد را می پذیریم. موتلفه با هیچ کس عقد اخوت نبست و با همه دولت ها براساس یک اصولی نسبت خود را تعریف می کند.
وی افزود: باید تشکل های حزبی و نیروهای انقلاب با سیاست پشتیبانی اصولی از دولت بعد از انتخابات به میدان بیایند. یعنی اینکه بخواهیم دولت موفق باشد و دولت برای مردم خدمتگزار باشد و خواسته رهبری را به اجرا درآورد. در دوره آقایان خاتمی، احمدی نژاد و روحانی اصل را بر حمایت از دولت گذاشتیم. نکته دیگر آنکه نقاط قوت و ضعف دولت را با هم نگاه می کنیم و بی تفاوتی یا تأیید یا رد مطلق دولت را درست نمی دانیم.
چرا موتلفه از جمنا جدا شد؟
وی افزود: ما از دو سال قبل برای انتخاب نامزد در انتخابات مجلس شورای اسلامی کارمان را شروع کردیم بعد که لیست مان تهیه شد. بعد فضای سیاسی را می بینیم اگر فضای سیاسی ایجاب به ائتلاف کرد مذاکره می کنیم اگر ایجاب به ائتلاف نکرد کار خودمان را می کنیم. البته در ادوار قبل بنا را می گذاشتیم که ابتدا با دیگران مذاکره کنیم اما الان بنا داریم که اگر می خواهیم مذاکره هم کنیم با دست پر برویم، دست پر یعنی داشتن نامزد. این حق را هم برای خود می دانیم هم برای دیگران.
حبیبی گفت: برای انتخابات مجلس آینده حق همه تشکل هاست که بررسی هایشان را انجام دهند بعد اگر در فضای سیاسی آن روز ائتلاف را ایجاب می کرد وارد این عرصه شوند.
دبیرکل حزب موتلفه درباره کابینه دوازدهم گفت: هیچ رایزنی با موتلفه نشد و سراغ هم ندارم که با احزاب اصولگرا صحبتی شده باشد. البته ظاهرا با برخی احزاب اصلاح طلب رایزنی شده است. معتقدم قبل از معرفی وزرای پیشنهادی دولت با مجلس رایزنی کند تا بعد از معرفی با عدم رأی اعتماد به برخی وزرای پیشنهادی مواجه نشوند.
ارسال نظر