adexo3
۷۳۶۴۱
۴۰ نظر
۵۴۱۹
۴۰ نظر
۵۴۱۹
پ

اطلاعاتی از PMC تا «جم» و «من و تو» و AAA

هفت شبکه ماهواره‌ای که هرکدام به صورت زیرکانهای بخشی از مخاطبان را هدف قرار گرفته‌اند و همین ۷ شبکه به عنوان رقیبی جدی برای سازمان عریض و طویل صدا و سیما و شبکه‌های بی‌شمار این سازمان قرار گرفته‌اند.

کافه سینما: بدون شک در نوروز سال ۷۹ که اولین شبکه ماهواره‌ای فارسی زبان به شکل غافلگیرکننده و بدون اطلاع مدیران آن در ایران قابل دریافت شد، كمتر کارشناس و مسئولی گمان می‌برد که پس از ۱۳ سال این شبکه‌های ماهواره‌ای بتوانند اين گونه بر افكار عمومي تاثيرات كنترل نشده خود را بر جاي بگذارند و به یکی از سوژه‌های مهم کشور تبدیل شود. حدود ۱۳ سال از آن زمان که مجری شبکه «IN Tv» از تماس یک شهروند اصفهانی با این شبکه شوکه شده بود و با تعجب و بهت یک سیب را از پای شبکه خودش نشان داد و از او پرسید «اگر الان مرا می‌بینی بگو که در دست من چیست؟!» می‌گذرد و این روزها شبکه‌های جدیدی در فضاي لايتناهي تركتازي مي‌كنند. «۷ قلوی مهاجم» شاید بهترین تعبیری باشد که بتوان برای شبکه‌ها به کار برد. هفت شبکه ماهواره‌ای که هرکدام به صورت زیرکانهای بخشی از مخاطبان را هدف قرار گرفته‌اند و همین ۷ شبکه به عنوان رقیبی جدی برای سازمان عریض و طویل صدا و سیما و شبکه‌های بی‌شمار این سازمان قرار گرفته‌اند...
اطلاعاتی از PMC تا «جم» و «من و تو» و AAA

پی‌ام‌سی

دقیقا ۱۰ سال پیش، زمانی که شبکه‌های ماهواره‌ای در تسخیر افرادی مانند امیر قاسمی‌و شب خیز بودند یک شبکه ۲۴ ساعته موسیقی خیلی بیسر و صدا پا به عرصه رقابت گذاشت. تا پیش از این روال اين بود كه مجری‌های شبکه‌هایی مانند طپش و پن ساعت‌ها کنار مهمانانشان بنشینند، از هر دری حرف بزنند، خاطره بازی کنند، بینندگان با آن‌ها تماس تلفنی بگیرند و صحبت‌های آن‌ها به صورت زنده روی «ایر» برود. دراين ميان گاهگداری هم کلیپ‌های بیکیفیت موسیقی هم پخش می‌شد و بقیه ساعت روز هم همان برنامه‌ها تکرار می‌شد. شبکه پی‌ام‌سی اما بدون استفاده از هیچگونه مجری با الگو برداری از شبکه‌های معروفی مانند MTv برنامه‌های خود را به پخش کلیپ‌های داخلی و کلیپ‌های روز خارجی (که تا پیش از آن عملا در شبکه‌های ایرانی پخش نمی‌شد) اختصاص داد. شکستن برخی هنجارهای اجتماعی و فرهنگی توسط شبکه‌های ماهواره‌ای جامعه ایران دقیقا از همین زمان آغاز شد. تا پیش از تاسیس این شبکه، نمایش شکل‌هایی خاص از پوشش و برخی صحنه‌ها تابویی بزرگ به حساب می‌آمد که در کلیپ‌های ایرانی وجود نداشت و کلیپ‌های خارجی هم تقریبا از شبکه‌های فارسی زبان پخش نمی‌شد. این شبکه اما با نمایش کلیپ‌های خارجی قبح شکنی خود را آغاز کرد و پس از مدتی کلیپ‌های ایرانی حتی از نمونه‌های خارجی نیز سبقت گرفتند! از مهرداد اسماعیلی کیا به عنوان مدیر شبکه PMC نام برده می‌شود که یکی از ثروتمندان مقیم دوبی محسوب می‌شود. او شرکتی را به نام KIAMAX افتتاح کرده و همچنین در پروژه‌هایی از قبیل مجله PMC Magazine ، مجله T۳ ، موسسه مالی ضامن، آژانس هواپیمایی کلاب پرشیا، محصولات آرایشی Qmax ، کنسرت‌های PMCevent وهمچنین مجله گلچین سرمایهگذاری کرده است. شاید کمتر کسی بداند کیا مکس حدود چهار سال پیش شبکهای جدید به نام لایو کازینورا بر روی ماهواره ‌هاتبرد افتتاح کرد که قرار بود اولین قمار خانه تلويزیونی ایرانی (!) باشد اما پس از گذشت نزدیک به یک ماه از فعالیت خود به دلایل نامعلومی به کار خود پایان داد. مدیریت این شبکه چراغ خاموش حرکت می‌کند و به همین دلیل شایعات زیادی در مورد وابستگی‌های او به داخل کشور مطرح می‌شود. برنامه‌های این شبکه در ایام سوگواری قطع می‌شود، کلیپ‌های دارای مضامین سیاسی اجازه پخش از این شبکه را ندارند، معمولا رنگ پارازیت را به خود نمی‌بیند و تا سال‌های سال این شبکه فقط در محدوده ایران پخش می‌شد و ایرانیان ساکن اروپا و آمریکا از وجود چنین شبکهای بیخبر بودند! با این وجود شبکه PMC که مرکز آن در ابتدا در هلند بود و سپس به دوبی نقل مکان کرد نسبت به سایر شبکه‌ها همچنان حرفه‌ای محسوب می‌شود .این شبکه هم با خوانندگان به اصطلاح زیر زمینی ایران ارتباط دارد و هم به عنوان یکی از شریک‌های تجاری موسسه آونگ که در لس‌آنجلس واقع شده با خوانندگان لس‌آنجلسی کار می‌کند و در واقع نبض موسیقی غیر رسمی‌ داخل و خارج از کشور در دستان این شبکه قرار گرفته است. یکی از نکته‌های لاینحل دیگر پی‌ام‌سی آن است که هر زمان یک خواننده زیرزمینی داخل ایران تصمیم می‌گیرد مجوز دریافت کند و سلسله مراتب و پروسه طولانی اخذ مجوز را تا انتها طی می‌کند، ناگهان این شبکه یک کلیپ از این خوانندگان پخش می‌کند و سیر اخذ مجوز آن‌ها به تعویق می‌افتد!

بی‌بی‌سی فارسی

دقیقا در زمانی که هیاهوی شبکه‌های سیاسی ماهواره‌ای محدود به شبکه‌های کُند و خستهای مانند صدای آمریکا، کانال وان، پارس و ... می‌شد ناگهان شبکه تازه نفس بی‌بی‌سی فارسی در دیماه سال ۸۷ از راه رسید. سه سال پیش از آغاز به کار این شبکه بود که وزیر وقت خزانهداری یا دارایی انگلستان پرده از راه‌اندازی این شبکه برداشت. گوردون براون (که در آن زمان وزیر دارایی بود و سپس به مدت سه سال در سمت نخست وزیری انگليسی هم فعالیت کرد) در پاییز سال ۲۰۰۶ میلادی اعلام کرد که بودجه‌ای معادل ۱۵ میلیون لیره استرلینگ، نزدیک به ۲۲ میلیون دلار در سال، برای راه‌اندازی بخش فارسی تلویزیون بی‌بی‌سی اختصاص داده است. در پی گذشت نزدیک به سه سال از ارایه طرح تاسیس تلویزیون فارسی زبان بی‌بی‌سی و پس از ماه‌ها آموزش و آزمون براي جذب نيرو از رسانه‌هاي ايراني سرانجام ساعت پنج بعدازظهر روز چهارشنبه، ۲۵ دی ماه، این تلویزیون کار خود را آغاز کرد. این شبکه تلاش کرده بود هرآنچه که دیگر شبکه‌های ماهواره‌ای سیاسی در خود نداشتند یک جا جمع کند. استفاده از مجریان و خبرنگاران خوش سیما، جوان و حرفه‌ای که برخی از آن‌ها نیز از داخل کشور به آن شبکه رفته بودند موجب شد تا مدیران این شبکه تمامی‌اهداف سیاسی خود را در ظاهری جذاب ادامه دهند. در این شبکه قرار نیست خط فکری سیاسی بنیانگذاران این شبکه به صورت مستقیم بیان شود و این بار سنگین به عهده مهمانان به ظاهر موجه برنامه‌های خبری و سایر برنامه‌های به ظاهر فرهنگی و مستند این شبکه است تا بی‌بی‌سی فارسی هیچ‌گونه جهتگیری مستقیم نداشته باشد. این شبکه تلاش کرده از نقاط ضعف شبکه‌هایی مانند VOA استفاده کرده و تا آنجا که ممکن است خود را به مردم ایران نزدیک نشان می‌دهد و از این طریق اثرگذاری این شبکه نیز بالاتر رفته است. برنامه‌های چند ساعته برای مناسبت‌های مختلف، نمایش فیلم‌های مستندسازان داخل کشور، اشراف نسبي به موضوعات اجتماعی روز مردم (به خاطر استفاده از نيروهاي جوان و آپ تو ديت) و همچنین پاتک‌های زیرکانه این شبکه به رقیب دیرینه خود یعنی آمریکا در قالب خبرها و گزارش‌ها چهرهای جذابتر برای مخاطبان ارائه می‌کند. بی‌بی‌سی فارسی کوچکترین اتفاقات روز کشور را در کمترین لحظه پوشش می‌دهد و با توجه به اتفاقات روز، ساعت پخش و ویژه برنامه‌های خود را تغییر می‌دهد تا مخاطبان بیشتری را به سمت خود جذب کند. بي‌بي‌سي فارسي اما داراي جهت‌گيري عيان سياسي است كه گاه به خاطر سنت مرسوم شبكه جهاني بي‌بي‌سي به نتايج غيرمنتظرهاي ختم مي‌شود. مثل وقتي كه يك مقام اخوان المسلمين مصر در حمايت از رهبر انقلاب ايران با صراحت و قاطعيت صحبت كرد و يا وقتيكه مهاجراني در پاسخ به لاطائلات نتانياهو آنچنان آتشين و انقلابي موضع گرفت كه مجري بي‌بي‌سي هول شد!

صدای آمریکا

صدای آمریکا یکی از قدیمی‌ترین شبکه‌های سیاسی فارسی زبان محسوب می‌شود که بخش فارسی آن از سال ۷۵ آغاز به کار کرده و با وجود تلاش‌های بیشماری که انجام داده اما همچنان در محدوده مخاطبان سنتی خود محصور شده و در جذب سایر مخاطبان ناکام بوده است. این شبکه که گفته می‌شود با بودجه ۷۵ میلیون دلاری سنای آمریکا مشغول به کار است در چند سال اخیر با مشکلات درونی زیاد مواجه بوده و همین موضوع سبب شده تا ریزش شدیدی در مخاطبانش احساس کند. صدای آمریکا در برنامه‌های خود همان ژست حداقلي بیطرفانه رقیباش یعنی بی‌بی‌سی فارسی را نیز ندارد و نقش یک اپوزيسیون سلطنت طلب را بازی می‌کند. معمولا افراد مسنتر و یا تندروتر مخاطبان این شبکه هستند. مدیران این شبکه تلاش‌های بی‌شماری برای جذب سایر اقشار انجام دادند اما در نهایت در رقابت با بی‌بی‌سی بازی را واگذار کردند. حدود سه سال پیش بود که دعواهای داخلی این شبکه به اوج خود رسید و بسیاری از مجریان و کارمندان این شبکه در اعتراض به سانسور، مشکلات مالی و تبعیض اخراج شدند. جمشید چالنگی یکی از این افراد بود که پس از سال‌ها فعالیت در برنامه تفسیر خبر کنار گذاشته شد و پس از این اتفاق در صفحه خودش در فیس بوک نوشت: «يكي از دلايل تعليق و سپس اخراج من از VOA سوال از مديران اين شبكه به خاطر كم كردن زمان برنامه و سپس گرفتن اين برنامه از من بوده است. فضاي حاكم بر شبكه صداي آمريكا آكنده از تبعيض و فساد اداري بود و من در يك جلسه كه با مسئولان ارشد صداي آمريكا داشتم اين مورد را به آنها گفتم. سوء مديريت در بخش فارسي صداي آمريكا سبب شده است تا وضعيت كنوني اين شبكه مانند فضاي حاكم بر ادارات شوروي سابق شود. مديران سطوح بالاي مديريتي در صداي آمريكا به من قول دادند كه به خاطر اظهارات من هيچ انتقام جويي از من صورت نگيرد اما مديران بخش فارسي از جمله رامين عسگرد تحمل اين انتقادات را نداشتند.» جالب آنجاست که مدیر شبکه جم نیز که خود نیز کارنامه سوال برانگیزی دارد در نامهای دست به افشاگری درباره مدیران این شبکه زده و از سانسور حرف‌هایش در این شبکه خبر داده است. فروردین سال ۸۶ یکی دیگر از اتفاقات جنجالی این شبکه رخ داده و مجری صدای آمریکا در مصاحبه تلفنی با ریگی او را رهبر جنبش مقاومت مردم ایران خطاب کرد!

من و تو

آبان سال ۸۹ شبکهای روی ایر رفت که خیلی زود به عنوان یکی از مهاجمان پر قدرت شبکه‌های ماهواره‌ای به ایران شناخته شد. در روزهای اولیه تاسیس من و تو این شبکه در حالی که اکثر ساعت کنداکتور برنامه‌هایش خالی بود با راه‌اندازی آکادمی‌موسيقي راه یک ساله را در عرض یک ماه طی کرد و توانست مخاطبان زیادي را به سمت خود جذب کند. در ابتدا حساسیت‌ها روی این شبکه آنچنان نبود اما پس از آکادمی‌ و شروع برنامه‌های تازه این شبکه خط فکری آن مشخص شد. شبکه من و تو که دقیقا از همان اصول و ترفندهای حرفه‌ای بی‌بی‌سی فارسی استفاده می‌کند با مطالعه روي خلأ‌هاي برنامهسازي در داخل كشور نيروي خود را بر پوشش اين حفره‌ها قرار داده است. من و تو انرژی خود را روی برنامه‌های اینترتیمنت و سرگرمی‌گذاشت و به عنوان مکمل شبکه بیبی‌سي فارسی درآمد. در برنامه‌های این شبکه از نشان دادن مستقیم روابط بی بند و بار و شکستن افراطي هنجارهای اجتماعی مانند شبکه‌های فارسیوان و جم خبری نیست و همه چیز در لایه‌های زیرین دنبال می‌شود. شبكه من و تو زيركانه مي‌كوشد اعتماد مخاطبانش را به عنوان يك شبكه خانوادگي مفرح كسب كند. در هیچ کدام از برنامه‌های این شبکه سبک دیگر زندگی به صورت مستقیم تبلیغ نمی‌شود اما برنامه‌هایی مانند بفرمایید شام، من و تو پلاس و آکادمی‌موسيقي و... نوعي ديگر از سبك زندگي و در تعارض كامل با آن چيزي كه در رسانه‌هاي رسمي ما عرضه مي‌شود تبليغ مي‌شود. موسيقي پاپ، سينماي روز، مجري‌هاي جوان و خوش لباس ،نمايش جاذبه‌هاي زندگي مدرن و غربي و نمايش هدفدار از نوستالژي‌هاي دهه ۵۰ مهمات اين شبكه براي تاثيرگذاري بر طبقه متوسط هستند اما نكته جالب بال و پر گرفتن تدريجي برنامه‌هاي سياسي از اتاق خبر گرفته تا تك برنامه‌هاي مرتبط با تاريخ سياسي و اقتصاد سياسي است.... اتاق خبر من و تو به صورت تدریجی از سایه بیرون آمد و با خط فکری خاص و نیم نگاهی به سلطنتطلبان جهت‌گيري خودش را نشان داد. در مستندهای تاريخي این شبکه نيز با چشم پوشی بر بخش‌های عمدهای از واقعیت‌ها، تصویری دلخواه از مدیران سلطنت طلب این شبکه از روایت‌های تاریخی را به نمایش گذاشت. این شبکه سلسله مصاحبه‌هایی با خوانندگان مطرح لس‌آنجلسی هم انجام داد و محور تمامی این گفتوگو‌ها مضامین سیاسی و زندگي در به اصطلاح تبعيد بود... شنیده شده با آرام شدن فضای سیاسی ایران این شبکه قصد دارد در شش ماهه دوم سال تمرکز خود را روی همان برنامه‌های سرگرم کننده بگذارد. این مجموعه تلویزیونی در ۲۸ اکتبر سال ۲۰۱۰ در لندن توسط کیوان و مرجان عباسی که زن و شوهر هستند راه‌اندازی شد. کیوان عباسی فرزند دوم فریبرز عباسی است که مالکیت و مدیریت تلویزیون پارس در آمریکا و شبکه غیر اخلاقی Hostlertv در کانادا را بر عهده داشت. کیوان عباسی مدتی مدیریت شبکه سیاسی فارسی‌زبان آزادی را برعهده داشت که افرادی مانند رضا فاضلی و بهروز صوراسرافیل نیز در آن حضور داشتند. فاضلی و صوراسرافیل بعدها به دلیل اختلافاتی که بین کیوان عباسی و آنها به وجود آمد، از این شبکه جدا شدند. شبکه آزادی بعد از مدتی به دلیل ضعف محتوا و پایین بودن کیفیت و عدم جذب مخاطب تعطیل شد. بعد از مدتی کیوان کار خود را در فضای اینترنت شروع و شبکه «ببین‌تی‌وی» را راه‌اندازی کرد. این شبکه که فقط از طریق اینترنت قابل رویت بود با همکاری رها اعتمادی (بنی‌اعتماد)، تیام بصیر و تعدادی چند از دوستان آنها تا مدتی فعاليت داشت و توانست مخاطب خاص خود را جذب کند اما به دلایل مختلف این کار نیز به سرانجام نرسید و بعد از مدتی ببین‌تی‌وی نیز تعطیل شد. چند سال بعد او شبکه من و تو را که گفته می‌شود با بودجهای در حدود ۴۰ میلیون دلار که از سوی دولت انگلیس تامین می‌شد راه‌اندازی کرد.

فارسی وان

در زمانی که شبکه‌های ماهواره‌ای تمام تمرکز خود را بر پخش برنامه‌های سیاسی و موزیک گذاشته بودند ناگهان شبکهای از راه رسید که تصیم گرفت خلأ وجود فیلم و سریال در شبکه‌های ماهواره‌ای را پر کند. تا پیش از این شبکه ام‌بی‌سی پرشیا با پخش فیلم با زیرنویس فارسی بخشی از این مخاطبان را از آن خودش کرده بود اما فارسی وان با تمرکز بر دوبله سریال‌ها و فیلم‌ها مخاطبان زیادی را به سمت خود روانه ساخت. این شبکه اما بر خلاف ام‌بی‌سی پرشیا پخش سریال‌های درجه ۲ و ۳ را دستور کار خود قرار داد و ساختارشکنی در زمینه روابط اجتماعی شاه بیت تمامی برنامه‌های این شبکه بود. فارسیوان این هنجارشکنی را قدم به قدم انجام داد. این شبکه هر چه جلوتر رفت نمایش سریال‌های دارای مثلث و مربع‌های عشقی، روابط زنان و مردان متاهل و فرزندان نامشروع در آن پررنگ و پررنگتر شد. دوبله‌های این شبکه در ابتدا بسیار ضعيف بودند و در افغانستان انجام می‌شد اما پس از مدتی بر مهارت دوبلورهای آن نیز افزوده شد. گفته می‌شود پس از انتقاداتی که به دوبله این شبکه وارد شد شبکه ماهواره‌ای جم اقدام به دوبله فیلم‌های این شبکه کرد که پس از بروز اختلافات شدید بین مدیران جم و فارسی‌وان این همکاری قطع شد. فارسی‌وان حاصل سرمایه‌گذاری مشترک گروه موبی و کمپانی نیوز کورپوریشن است. گروه موبی در سال ۲۰۰۲ توسط سعد محسنی، استرالیایی افغان‌تبار و خواهر و دو برادرش تاسیس شد و کمپانی نیوز کورپوریشن متعلق به فردي به نام روبرت مرداك - امپراتور رسانهاي - است كه چهارمين مرد ثروتمند آسياست. روبرت مرداك داراي ۶۰ شبكه تلويزيوني به ۱۳ زبان مختلف است، كه روزانه حداقل ۳۰۰ ميليون مخاطب را به خود جلب مي‌كند. همين طور مسئوليت ۱۰۰ روزنامه و مجله معتبر؛ همچون ديليتلگراف، والاستريت ژورنال، تايمز، سانديتايمز، نيويوركپست و نيز شبكه‌هاي خبري معروفي؛ همچون فاكس، فاكسنيوز و اسكاينيوز و سايت‌هايي همچون «ماي اسپيس» بر عهده اين فرد است. ۱۰ میلیون دلار رقمی است که گفته می‌شود برای راه‌اندازی این شبکه هزینه شده و شبکه زمزمه نیز از دیگر شبکه‌های متعلق به این امپراتوری است. شبکه فارسیوان بسیار پیچیده عمل می‌کند. در ظاهر هیچ نشانی از مخالفت با آموزه‌های ارزشی و دینی نشان نمی‌دهد و حتی برای مناسبت‌های خاص مذهبی هم پیام تبریک و تسلیت می‌دهد اما سریال‌های نشان داده شده در این شبکه چیز دیگری را نشان می‌دهد. از سینا ولیالله به عنوان یکی از تهیه کنندگان و مدیران اصلی فارسیوان نام برده می‌شود و در کنار او سارا رهبری به عنوان معتمد مرداک به عنوان مسئول خرید سریال و هماهنگی برای دوبله در شبکه فارسی وان مشغول به کار است.

جم

شبکه جم در سال ۸۶ فعالیت خود را با تمرکز بر موسیقی و کلیپ آغار کرد و به عنوان رقیب اصلی شبکه پی‌ام‌سی درآمد اما پس از مدتی سبک کاری خود را به سرگرمی‌ و سپس سریال تغییر داد. از سعید کریمیان به عنوان موسس و مدیر اصلی شبکه جم نام برده می‌شود. او در سال ۷۷ در رادیو صدای ایران در لس‌آنجلس شروع به کار کرد و به این ترتیب اولین فعالیت رسانهای او رقم خورد. او پس از حدود دو سال فعالیت در این رادیو از آن جا نقل مکان کرد و چند سالی را در شبکه‌های مختلف لس‌آنجلسی سپری کرد. پس از آن بود که برادران کریمیان تصمیم گرفتند برای تجارت به دوبی نقل مکان کنند و از این طریق روابط زیادی با افراد درون کشور پیدا کردند. سعید کریمیان با ارتباطات داخلی خود، سهامدار اصلی سه شرکت بزرگ در تهران به نام‌های آپولونیا کالج، دبلیو آیپی و گروه طلايی آسیا شد و از آن‌ها شعبه‌هایی در کشورهای دیگر تاسیس کرد. همه این عوامل دست به دست هم داد تا کریمیان این شبكه را از سال ۲۰۰۶ میلادی با شعار «جم همه شما را دوست دارد» راه‌اندازی کند و به عنوان یكی از شبكه‌های تلویزیونی «گروه موسیقی و سرگرمی‌عمومی» (General Entertainment and Music Group) با محتوای برنامه‌هایی نظیر فیلم‌های سینمایی، مجموعه‌ها و سریال‌های تلویزیونی، مستندهای تلویزیونی، برنامه‌های آموزشی و سایر برنامه‌های سرگرم‌كننده جهان فعالیت خود را آغاز کرد. «گروه موسیقی و سرگرمی عمومی» دفاتری در شهرهای دوبی، لندن، كوالالامپور و لس‌آنجلس دارد و عمده فعالیت خود را بر تغییر سبک زندگی ایرانی‌ها قرار داد. در واقع شبکه من و تو نسخه بزرگتر و حرفه‌ایتر از این شبکه است و شبکه جم جزو اولین شبکه‌های ماهواره‌های بود که اساس كار خود را بر سبک زندگی گذاشت. با روی کار آمدن شبکه فارسی وان رابطه این شبکه با جم نیز بسیار مساعد شد و سارا رهبری به عنوان مهره کلیدی فارسی وان به صورت همزمان در شبکه جم نیز مشغول به کار شد و حتی گفته می‌شود مرداک نیز بخشی از سهام جم را خریداری کرد. در عوض مدیر این شبکه به نیروهای فارسی وان قول داده بود که با ارتباطات خود امکان تردد آنها به داخل کشور را فراهم کند. این شبکه پس از چند سال فعالیت در زمینه موسیقی و سرگرمی، کانال دیگری برای پخش سریال راه‌اندازی کرد که بر خلاف فارسیوان که از فیلم‌های آمریکای لاتین استفاده می‌کرد پخش فیلم‌های ترکیهای را در دستور کار خود قرار داد. عشق ممنوع، ازل، عشق و جزا، حریم سلطان، عمر گل لاله و... از جمله سریال‌هایی بودند که مخاطبان بی‌شماری را جذب کردند و نام شبکه «جممووی» را بر سر زبان‌ها انداخت. همه این اتفاقات سبب شد تا شبکه جم ناگهان رشد کند و تعداد شبکه‌های خود را به ۱۰ شبکه افزایش داد اما مدتی بعد با بروز اختلافات شدید میان سارا رهبری و سعید کریمیان همه چیز نقش بر آب شد. سارا رهبری از شبکه جم بیرون آمد و با این اتفاق تعداد کانال‌های این شبکه و کیفیت برنامه‌های آن نیز کاهش چشمگیری پیدا کرد. مدیر شبکه جم از آن دسته افرادی بود که تلاش می‌کرد چراغ خاموش حرکت کند اما در یکی، دو سال اخیر افشاگری‌های زیادی در صفحه فیسبوک این فرد و مدیران شبکه فارسیوان به وجود آمد و باعث شد تا سویه‌های دیگری از هویت این افراد آشکار شود.

شبکه AAA

شبکه AAA یکی از نوظهورترین شبکه‌هاي ماهواره‌ای است که مدتی است با دو کانال AAA music و AAA family اقدام به فعالیت می‌کند. این شبکه دقیقا رویه چند سال گذشته جم را طی می‌کند و با ایجاد دو شبکه در حوزه موسیقی و سریال اقدام به فعالیت می‌کند. در مورد مدیران و گردانندگان این شبکه هنوز اطلاعات کاملی در دسترس نیست و گمانهزنی‌های زیادی درباره آن صورت گرفته است. در اوایل کار این شبکه بسیاری آن را متعلق به مدیریت جم می‌دانستند و نکته جالب آن جا بود که شبکه AAA اعلام کرد در نظر دارد ادامه سریال عمر گل لاله که به صورت نیمهکاره از جم پخش شده بود را پخش کند! پس از آن بود که شبکه جم نسبت به این اقدام معترض شد و شواهد از مدیریت متفاوت این دو شبکه خبر داد. برخی هم این شبکه را وابسته به شرکت king records می‌دانند. این شرکت در حال حاضر به عنوان یکی از رقیبان سرسخت شرکت آونگ قرار گرفته و بسیاری از کلیپ‌های خوانندگان لس‌آنجلسی توسط این شرکت ساخته می‌شود. رقابت این دو شرکت به حدی شده که کلیپ‌های ساخته شده توسط آونگ تنها از شبکه پی‌ام‌سی پخش می‌شود و کلیپ‌های ساخته شده توسط کینگ رکوردز تنها توسط شبکه AAA music.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتی ۹/۵ ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • المیرا

      که چی حسودیتون میاد . شبکه های 1تا 5 عرضه داره برنامه های این چنینی درست کنه ...نه اینکه برن شبکه نمایش سلامت ورزش که تمام برنامه هاش تکراره راه اندازی کنن ..

      پاسخ ها

      • سجاد

        دمت گرم.حرف دل منو زدی.شبکه های صدا و سیما برنامه هاش از هر10 تا9تاش تکراریو بی محتواست.

      • بدون نام

        برنامه هاي سدا و صيما! ي داش عزت كلا دري وريه

      • بدون نام

        درسته که برنامه های صدا سیما خوب نیست اما نمیدونید این شبکه ها چه اهداف کثیفی دارن مخصوصا من و تو که دایم داره ایران رو مسخره میکنه و فقط دنباله روی سیاست های ماسونیه
        مثلا همین سالومه تو برنامه هاش با عقل ناقص و علم نداشته میاد تفسیر و تعبیر های مسخره میکنه یا شایدم علمشو داره فکر میکنه ما نمیفهمیم
        خانم عباسی که گند لاتشونم هست همیشه با یه حالت مسخره در مورد ایران حرف میزنه
        حتی مستند هاشونم میخواد چیزایی رو به ما بقبولونه که اعتقاد نداریم
        یه برنامه در مورد یکی از پیامبرا نشون داد چند ماه پیش که تو زندگی این پیامبر که تو قران هم اومده نعوذ بالله هرچی فساد بود بهش بسته بودن
        تو رو خدا اینقدر چشم و گوش بسته هرچی بهتون تحویل دادن قبول نکنید
        خواهش میکنم در مورد همه برنامه هایی که میبینیداگر تحقیق نمیکنید حد اقل فکر کنید چه برنامه های ماهواره چه صداسیما

      • ابوالفضل

        با نظر دوم کاربر کاملا موافقم

    • Hadi

      همشو کامل خوندم/ولی زیاد بودا

      پاسخ ها

      • بدون نام

        یه چکیده شو میگی منم اومدم ببینم کی راه اندازی کرده و اینا دیدم طولانیه نخوندم

    • بهار

      جالب بود ممنون .

    • بدون نام

      دنيا دنياى ارتباط است بيننده آزاده است خودش انتخاب كند پس ديگه از اين مقاله ها ننويسيد مشترى نداره ممنون

      پاسخ ها

      • HAMED

        شما نخون به بیراهه خودت ادامه بده از طرف مردم حرف نزن

    • رسول

      خدا حفظشون کنه حداقل سانسور خبری ندارند و صادقند.
      اگه این رویه رو تلوزیون ایران در نظر میگرفت میتونست موفقتر باشه.
      اونا دقیقا دست رو چیزی گذاشتند که مردم ایران میخوان و اونم خشکه مذهب نبودنه!
      متاسفانه مسئولین با این سیاست های غلط و خشکه مذهب کمر به نابودی اسلام در ایران کردند!

      پاسخ ها

      • طُرفه

        دو هفته پیش اخبار اون وره آبیها گفت اهواز آلوده ترین شهر ایرانه، اخبار ما بهشون برخورد کرد و رفت با مردم اهواز مصاحبه کرد که همه گفتن نه هوا خوبه، آسمان آبیه! اما چند روز پیش تا بارون بارید اسید هوا در باران قاطی و 5 هزار نفر را راهی بیمارستان کرد!!!!!!!

      • جودي آبوت

        چه عجب ! طرفه يه بار حرف حق رو قبول كرد.
        هميشه سعي كن اينجوري باشي

      • reza

        خودتی طرفه؟یا کسی خودش رو به اسم تو معرفی کرده!چه عجب با یه چیزی موافق بودی

    • محبوب

      با تمام اين حرفا
      برنامه هاشون پر بيننده اس
      بهتره تلوزين ما يه فكري به حال خودش كنه

    • کارمند دولت

      من بفرماييد شامو هرشب باید ببینم چون تنها برنامه ای که در طول یک شبانه روز شادم میکنه همینه! از خوابم میگذرم اما نگاش میکنم. برنامه های دیگه ای هم که این شبکه منو تو میزاره تا قسمت بالایی موضوعات خیلی جالبی داره که آدمو محو دیدن میکنه. با اونوری ها هم خوب نیستم اما سرگرمی تی وی دیدنه من هم شبکه های ایرانه هم ماهواره.

      پاسخ ها

      • من

        شما خیلی بی کار تشریف دارید

      • کارمند دولت

        اتفاقاً زنی هستم که کارمند دولتم و از شش صبح میزنم بیرون و هشت شب هم از برکت دولت آقای روحانی! میرسم خونه و میبینی که بیکار نیستم!

      • بدون نام

        خوبه باز یه نفر امد شما کارمندای دولت ازتون کار بکشه تا درد کامندای شرکتای خصوصی رو بفهمید در ضمن مجبور نیستی بری سرکار

      • من

        پس الاف تشریف دارید
        :)

      • کارمند دولت

        آقا یا خانم کارمند شرکت خصوصی، اتفاقاً منتظر مصوبه بازنشستگی هستم که از دولت خارج شم. اما فعلا خبری نیست. برعکس خیلی ها که میگن بیرون کار نیست اتفاقاً هست شما همت اش را ندارید.

      • کارمند دولت

        بازم ضمناً که ما تمام کار مفیدمان دو ساعت هم نمیشه. همش اینترنت بازی میکنم. پس اون یکی که اسم بردی ازمون کار نمیکشه. الکی به ترافیکو ازدحام تهران مشکلات ایجاد کرده!

      • بدون نام

        اره وتی چ

    • یه نفر

      اگه شبکه های ایرانی که این همه می گید بی محتواست و شکی نیست اگر در این بی محتوایی چندتا زن برهنه توش بود می شد بهترین فیلم

      پاسخ ها

      • بدون نام

        خوبي؟

      • بدون نام

        اشتباه مثبت دادم - - - - - - - - - -

    • ایکس

      من خودم زیاد با شبکه های ایرانی و برنامه هاش موافق نیستم قبول دارم خیلی سانسور داریم که تو هر کشوری سانسور هست . اما به خدا این شبکه هایی ک اینا هم دارند مثل manoto ی سری افکار عجیب و غریب و داره باب میکنه که واسه کشور جهان سوم و بی جنبه ای مثل ما خوب نیست. برا سرگرمی خوبه به شرطی که به خونواده ها آسیب نرسونه . و آسیب رسوندن به بچه های ما به خدا برای هیچ کدومشون نه اینوری ها نه اونوری ها اصلا مهم نیست .

    • بدون نام

      من از صداوسیمای ضرغامی متنفرم چون واقعا یه مشت آدم سیاسی بی فکر رو دور خودش جمع کرده. واقعا صداوسیما خسته کننده است و در زیر سوال بردن ارزشهای ایرانی- اسلامی دست کمی از شبکه های مبتذل فارسی زبان نداره. من از مبتذل بازیهای سوسولی من و تو هم بدم میاد

    • پریا

      ما که ماهواره نداریم،اینارم نمیشناسیم!

      پاسخ ها

      • من

        خوش به سعادتت
        رو مخت کار نمیکنن

      • بدون نام

        دور افتاده

    • رضا x

      آخ که شما هنوز تو کف ماهواره موندین
      چقدر ما ایرانی ها عقده ای هستیم که یکی بیاد هنجارشکنی کنه و ما هم واسش دست بزنیم
      از این طرف هم صدا و سیما بیاد یه فکر درست و حسابی برای مخاطبان بکنه همیشه گند میزنه به شبکه هاش
      در کل نه ماهواره چیز جالبی است نه صدا و سیما شاید برای چند ماه اول همشون جالب باشن ولی بعد گذشت مدتی دیگه اینا به درد نمیخورن

    • مریجون

      دقت کردید هر وقت چیز جدیدی میاد میریزند انتها رو جمع میکنند ..از زمان انتهای انالوگ و بشقابهای بزرگ گرفته تا دیجیتال و بشقابهای کوچیکترو رسیورهای دو تیونره و الان هم انتهای گردشی موتوردار..تو ساختمان ما ریختند انتهای پشت بام را له کردند و ال ام بیهاشم بردند الان همه رفتن تو بالکن خونه که تو خیابون هست انتن گردشی گذاشتند الحمدالله کسی دیگه کاری نداره تا جدیدتر بیاد..

    • من

      من رفتم برنامه های hustler tv دیدم خیلی مستهجنه
      از اونا

      پاسخ ها

      • نسیم

        خوب نبین دیگه رفتی دست گذاشتی رو بدترینش.

      • من

        من اصلا فیلتر شکن ندارم که
        اسم برنامه هایی که پخش میشه رو میگم
        تو گوگل سرچ کردم ی سایتیش فیلتر نبود

      • من

        از من و تو بدتر نیست

    • مینا

      یعنی این تریپل ای فیلم میذاره در حد بنز عاااالیییییهههه

    • دهاتی

      این خارجی ها دزد ناموس هستند من زنهای چادری رو دیده ام که با اومدن ماهواره به خونون چادراز سرشون برداشتن - اخ کجایی مراد بیگ که به این خارجی ها نشونت بدم که اگه دزد بودی دزد ناموس نبودی

    • اهورا

      موقعی ک توعصرارتباطا داشتن ماهواره جرمه اینترنت هم فیلترینگ میشه چی بایدبگیم.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج