adexo3
۸۴۲۷۵
۷ نظر
۵۰۳۵
۷ نظر
۵۰۳۵
پ

سخت‌ترین رستوران های دنیا برای رزرو

از آنجائیکه بخاطر رکود اقتصادی، افراد بیشتر گرایش دارند که در منزل خودشان غذا بخورند، ولی بعضی خوش خوراک ها هستند که دوست دارند آخر هفته ها به بهترین رستوران های شهر بروند و تجربه شامی به یاد ماندنی و خوشمزه را برای خود ثبت کنند.

سخت‌ترین رستوران های دنیا برای رزرو





برترین ها: از آنجائیکه بخاطر رکود اقتصادی، افراد بیشتر گرایش دارند که در منزل خودشان غذا بخورند، ولی بعضی خوش خوراک ها هستند که دوست دارند آخر هفته ها به بهترین رستوران های شهر بروند و تجربه شامی به یاد ماندنی و خوشمزه را برای خود ثبت کنند. البته اگر بتوانند در رستوران مورد نظرشان میزی رزرو کنند! اگر شما هم در یکی از کلان شهرهای بزرگ دنیا مانند نیویورک، میامی یا لوس آنجلس زندگی می کنید، می دانید منظورمان چیست. زیرا برای شام خوردن در بعضی از این رستوران ها باید مدتی طولانی صبر کنید.

بعضی از رستوران ها در روزهای خاص یا آخر هفته ها، خیلی راحت برای مهمان ها میز رزرو می کنند و فقط با یک تماس تلفنی یا رزرو آنلاین می توانید جای خود را در آن رستوران نگه دارید. و اگر رئیس یک موسسه بزرگ باشید، لازم نیست میز رزرو کنید، وقتی به رستوران رسیدید شما را به سمت میزتان راهنمایی می کنند و گارسون حتی نام شما نیز می داند و غذای موردعلاقه تان را برایتان سرو می کند.

ولی اگر می خواهید مزه غذاهایی که در رستوران های زیر سرو می شوند را امتحان کنید باید تلاش بیشتری نمایید و بیشتر منتظر بمانید.

10. شوا (Schwa) در شیکاگو، ایلینویز؛ سه هفته جلوتر

مایکل کارلسون مالک رستوران شوا است و در رستورانش غذاهای آمریکایی مدرن سرو می کند و به غذا بیشتر به عنوان هنر می نگرد. در این رستوران فقط 26 صندلی وجود دارد و غذا مستقیماً از آشپزخانه بدون آنکه به دست گارسون سپرده شود، روی میز مهمان آورده می شود. شوا یک ستاره میشلن دارد.

سخت‌ترین رستوران های دنیا برای رزرو

خوراک شناسی مولکولی، تم اصلی این رستوران است و فضای داخلی آن بیشتر موتیف مینیمالیستیک دارد. مهمانان می توانند برای وعده سه کورسه ۵۵ دلار بپردازند یا وعده ۸ تا ۱۰ کورسه را انتخاب کنند که ۱۱۰ دلار هزینه دارد.

حتماً باید از قبل جا رزرو شود و حتی اگر نصف رستوران خالی باشد و جا رزرو نکرده باشید، شما را از همانجا برمی گردانند. بیشتر شکایت مشتریان از این است که اغلب تلفن ها را جواب نمی دهند. بطور متوسط باید از سه هفته جلوتر جا رزرو کنید و حتی اگر ۹۰ دقیقه رزرو جابجا شود، کل رزرواسیون ها را لغو می کنند.

۹. سوکیاباشی جیرو (Sukiyabashi Jiro) در توکیو، ژاپن؛ یک ماه جلوتر

سوکیاباشی جیرو برای افراد خوش خوراک در کل دنیا، تبدیل به مکانی مقدس شده است. جیرو یکی از مشهورترین رستوران های دنیاست که سوشی های شاهکار سرو می کند و حتی این رستوران سه ستاره میشلن تبدیل به یک مقصد گردشگری برای گردشگران خوش خوراک در توکیو شده است. این رستوران فقط ۱۰ صندلی دارد. سرو شام سر ساعت ۷ شب آغاز می شود و اگر جا رزرو کرده باشید و نیایید، باید ۱۵۰ دلار هزینه بپردازید.

سخت‌ترین رستوران های دنیا برای رزرو

این رستوران فقط از طریق دربان هتل، رزرواسیون می پذیرد و حتماً باید یک دوست ژاپنی یا راهنما داشته باشید تا به هتل زنگ بزند و رزرواسیون را بجای شما انجام دهد. وقتی این کار انجام شد، باید از رابط ژاپنی خود بخواهید که حدود ۲۰۰ دلار به خود جیرو بپردازد تا رزرواسیون شما تأیید شود. اگر از ماه ها قبل رزرواسیون خود را انجام داده باشید، نیازی به رابط ژاپنی نیست تا جیرو شما را تأیید کند.

سخت‌ترین رستوران های دنیا برای رزرو

از نیمه نوامبر ۲۰۱۳ تا آخر ماه دسامبر، جیرو کاملاً رزرو شده است و از اول دسامبر به بعد برای ماه ژانویه رزرواسیون می پذیرد.

۸. یامچا (Yam'Tcha) در پاریس، فرانسه؛ یک ماه جلوتر

این رستوران منحصر بفرد، خوراک های فرانسوی و چینی را با منتخبی از چای و نوشیدنی ترکیب می کند و برای هر وعده پول بیشتری می گیرد. رستوران یامچا در پاریس فقط ۲۰ صندلی دارد و رستوران یک ستاره میشلن محسوب می شود.

سخت‌ترین رستوران های دنیا برای رزرو

مهمانان دو انتخاب دارند: می توانند برای وعده چهار کورسه ۶۰ یورو (۸۰ دلار) بپردازند یا وعده شش کورسه را انتخاب کنند که ۱۰۰ یورو (۱۳۵ دلار) هزینه برمی دارد و بعد از آن می توانند ۱۰ یورو (۱۴ دلار) هم برای چای بپردازند.

سخت‌ترین رستوران های دنیا برای رزرو

رزرواسیون لازم نیست، ولی اگر سر ناهار یا شام بروید غیرممکن است جا پیدا کنید. خوش خوراک های امیدوار بهتر است از ساعت ۱۰ صبح تا ۳ بعد از ظهر یا ۷ شب تا ۱۰:۳۰ شب سه شنبه ها تا شنبه ها تماس بگیرند تا شاید جا پیدا کنند. در اولین جمعه هر ماه رزرواسیون برای ماه بعد پذیرفته می شود.

۷. مینی بار خوزه آندرس (Minibar by Jose Andres) در واشینگتن دی.سی.؛ دو ماه جلوتر

خوش خوراک های ایالات متحده وقتی شنیدند خوزه آندرس در نوامبر سال گذشته رستورانی با صندلی های بیشتر باز کرده خیلی خوشحال شدند. متأسفانه افزایش ظرفیت رستوران باعث نشد که زمان انتظار رزرو کمتر شود. این رستوران قبلاً ۶ صندلی داشت که حالا به ۱۲ صندلی افزایش یافته است. مهمانان خوش شانس این رستوران می توانند بیش از ۲۰ کورس غذا را امتحان کنند که در حدود ۲ ساعت سرو می شود.

سخت‌ترین رستوران های دنیا برای رزرو

غذاها تنوع زیادی دارند. تم آسیایی قوی آن با تکنیک های آشپزی و آماده سازی غیرمتعارف کامل می شود. غذا در حضور مهمانان آماده می شود و مهمان در این حین از نوشیدنی و خوراکی های اشتهاآور میل می کند. هزینه ورودی مینی بار نفری ۲۲۵ دلار است.

سخت‌ترین رستوران های دنیا برای رزرو

از زمان افتتاح مجدد، مینی بار روش رزرواسیون را نیز تغییر داده است. مشتریان باید دو ماه جلوتر ایمیل بفرستند و تاریخ موردنظر، تعداد همراه و زمان ورودشان را مشخص کنند.

۶. فرنچ لاندری (The French Laundry) در یونت ویل، کالیفرنیا؛ دو ماه جلوتر

همانطور که از نامش پیداست، فرنچ لاندری رستورانی است که بهترین خوراک های فرانسوی مدرن را سرو می کند و متعلق به سرآشپز توماس کلر است. این رستوران در ناپا ولی واقع شده است و روی ساختمانی قرار دارد که در فهرست مکان های تاریخی ملی ثبت شده است. فرنچ لاندری رستورانی با سه ستاره میشلن است و بین سال های ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۸ میلادی جزو بهترین رستوران های آمریکا بوده است. این رستوران فقط ۶۰ صندلی دارد.

سخت‌ترین رستوران های دنیا برای رزرو

فرنچ لاندری فرمت "قیمت ثابت" را دنبال می کند و هزینه فعلی برای هر نفر ۲۷۰ دلار است و مهمانان می توانند از منوی ۹ کورسه استفاده کنند. دو بار در روز غذا سرو می شود. دو راه برای رزرو جا در فرنچ لاندری وجود دارد: آنلاین و تلفنی. رزرواسیون باید از دو ماه جلوتر صورت بگیرد. خطوط تلفن از ساعت ۱ بعد از ظهر به وقت محلی باز می شوند و گاهی باید یک ساعت جلوتر پشت خط اشغال آن بمانید.

سخت‌ترین رستوران های دنیا برای رزرو

همچنین می توانید از دربان هتل بخواهید بجای شما برایتان جا رزرو کند. البته ضمانتی وجود ندارد که در تاریخ دلخواهتان جا رزرو کنید.

۵. فت داک (The Fat Duck) در بری، برکشایر، بریتانیا؛ دو ماه جلوتر

این رستوران با سه ستاره میشلن در یک ساختمان قرن شانزدهمی با محیطی ساکت و آرام قرار دارد و غذاهای منحصر بفرد با طراحی بی نظیر سرو می کند. فت داک ۴۰ صندلی ظرفیت دارد و منوی آن ۹ کورسه است که حدود ۳۱۶ دلار برای هر نفر خرج برمی دارد. این رستوران برای ناهار و شام از سه شنبه تا شنبه باز است.

سخت‌ترین رستوران های دنیا برای رزرو

مهمانان باید از دو ماه قبل از طریق سیستم آنلاین یا تلفنی جا رزرو کنند. هر روز صبح ساعت ده، لیست تعداد صندلی های خالی در سیستم آنلاین اعلام می شود و از ساعت ۱۱ صبح تا ۲ بعدازظهر دوشنبه تا جمعه رزرو صورت می گیرد. اگر می خواهید در تاریخ خاصی جا رزرو کنید، باید درخواست بدهید تا در لیست انتظار قرار بگیرید و نماینده رستوران با شما تماس خواهد گرفت.

۴. نوما (Noma) در کپنهاگ، دانمارک؛ سه ماه جلوتر

نوما رستورانی با دو ستاره میشلن است که مالک آن کلاوس مه یر نام دارد و سرآشپز آن رنه ردزپی است. در این رستوران غذاهای مخصوص اسکاندیناوی سرو می شود که هر کدام داستانی دارند، مانند "مرغ و تخم مرغ". منوی آن بطور منظم عوض می شود، زیرا مواد لازم برای غذاها از همان منطقه تهیه می شوند و با تغییر فصل منوها تغییر می کنند.

سخت‌ترین رستوران های دنیا برای رزرو

غذا خوردن در نوما برای هر نفر ۴۰۰ یورو (۵۴۴ دلار) خرج برمی دارد. رزرواسیون به صورت تلفنی و یا با سیستم رزرو آنلاین انجام می شود. باید از سه ماه قبل انجام شود و رزرواسیون فقط در روز ششم هر ماه انجام می شود. بنابراین در روز ششم دسامبر ۲۰۱۳ شما می توانید برای ماه مارس ۲۰۱۴ جا رزرو کنید.

سخت‌ترین رستوران های دنیا برای رزرو

جالب اینجاست که نوما گزارش کرده در روز رزرواسیون بیش از ۲۰ هزار تماس تلفنی به این رستوران می شود، بنابراین آنهایی که می توانند در این رستوران جا رزرو کنند، خوش شانس تلقی می شوند.

۳. ال سلر د کان روکا (El Celler de Can Roca) در جیرونا، اسپانیا؛ ۱۱ ماه جلوتر

این رستوران متعلق به سه برادر روکا است که توسط خود آنها نیز اداره می شود. این رستوران در سال ۲۰۱۳ بهترین رستوران دنیا نام گرفت، بنابراین جا رزرو کردن در آن در تاریخی دلخواه تقریباً غیرممکن است و البته این قضیه برای رستورانی فقط با ۴۵ صندلی قابل درک است.

سخت‌ترین رستوران های دنیا برای رزرو

این برادران از تکنیک های خوراک شناسی مولکولی برای آماده کردن و پختن غذاهایشان استفاده می کنند. مواد این غذاها در همان منطقه تهیه می شوند و سرآشپز طعم های سنتی را با تکنیک های طبخ خلاقانه و ارائه بی نظیر غذا ترکیب می کند.

رزرو جا در ال سلر د کان روکا باید از ۱۱ ماه قبل انجام شود و در شروع هر ماه، این رستوران برای ۱۱ ماه بعد رزرواسیون می پذیرد. بنابراین اگر اول دسامبر ۲۰۱۳ زنگ بزنید، برای نوامبر ۲۰۱۴ برایتان جا رزرو می کنند و همه صندلی های آنها برای ناهار و شام تا آوریل ۲۰۱۴ پر است.

سخت‌ترین رستوران های دنیا برای رزرو

فقط به صورت تلفنی می توانید جا رزرو کنید و بنابراین باید پشت خط اشغال آن، منتظر بمانید.

۲. تالولاز تیبل (Talula's Table) در فیلادلفیا، پنسیلوانیا؛ یک سال جلوتر

این رستوران فقط شش سال است که تأسیس شده و یکی از محبوب ترین رستوران های کشور است. در این رستوران فقط غذاهای ارگانیک سرو می شود که با مواد محلی پخته می شوند.

سخت‌ترین رستوران های دنیا برای رزرو

وعده شام ۵ کورسه آن برای هر نفر ۵۰ دلار می شود ولی مهمانان می توانند هر روی بیایند و از وعده ناهار معمولی لذت ببرند. حتی مهمانان می توانند از این رستوران خرید کنند. از طریق وبسایت می توانید غذاهای رستوران را مشاهده کنید.

سخت‌ترین رستوران های دنیا برای رزرو

شام سر ساعت ۷ شب سه شنبه تا یکشنبه سرو می شود و رزرواسیون به صورت آنلاین انجام می شود و منوها هر ماه تغییر می کنند. دقیقاً یک سال قبل باید رزرواسیون را انجام دهید. مثلاً اگر ۱ دسامبر ۲۰۱۳ تماس بگیرید، روز اول دسامبر ۲۰۱۴ جا به شما می رسد. کنسلی های رزروها در وبسایت اعلام می شوند، بنابراین باید مرتباً سایت را چک کنید.

۱. رائوز (Rao's)، نیویورک سیتی (محدود)

رائوز از زمان تأسیسش توسط چارلز رائو در سال ۱۸۹۶ تابحال غذاهای جنوبی ایتالیایی سرو می کند. مالک فعلی آن فرانک پلیگرینو نام دارد که با نام مستعار "فرانکی نو" شناخته می شود زیرا به درخواست های رزرواسیون پاسخ نه می دهد. این رستوران از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۰ شب دوشنبه تا شنبه باز است.

سخت‌ترین رستوران های دنیا برای رزرو

این رستوران فضایی صمیمی دارد و منوی آن پر از غذاهای کلاسیک ایتالیایی است. مهمانان در هنگام ورود با نامشان خوانده می شوند و از آنها استقبال می شود. شام معمولاً برای هر نفر ۱۰۰ دلار خرج برمی دارد، ولی آنهایی که شانس غذا خوردن در این رستوران را داشته اند، همه می گویند که هر پنی آن ارزشش را دارد.

رزرو جا در رائوز به تماس مکرر و منتظر ماندن ربطی ندارد. در واقع این رستوران اصلاً خط تلفن رزرواسیون یا سیستم آنلاین ندارد. با گذشت زمان این رسم درست شده است که مشتریان همیشگی رائوز برای خودشان رزرواسیون های نیمه دائمی دارند و اگر روزی نخواهند به این رستوران بروند، جای خود را به دوستان یا دوستان دوستان خود می دهند. از مهمانان دائمی این رستوران که جزو چهره های معروف محسوب می شوند، می توان به وودی آلن، بیل کلینتون و ... اشاره کرد. هزینه رزرواسیون برای این رستوران از یک سال قبل باید پرداخت شود و گاهی از ۱۰۰۰ تا ۲۵۰۰۰ دلار برای یک میز چهارنفره می شود.

سخت‌ترین رستوران های دنیا برای رزرو

خلاصه اینکه رائوز بیشتر شبیه یک کلوپ نیمه خصوصی است و برای چشیدن غذاهای آن، باید کسی را بشناسید که در این کلوپ باشد تا بتوانید به داخل آن راه پیدا کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • افشین

      یعنی چی؟ طرف نیمرو درست کرده بعد یه گلدون گل ختمی رو برگردونده روش با گل و برگ و ساقه و ریشه و......نفری 544 دلار؟؟؟یعنی 1/600/000 تومن برای نیمرو و گلدون؟؟
      اون یکی هم که برای یه شام 25/000 دلار میگیره یعنی 75/000/000 تومن!!
      دم حسن رشتی خودمون گرم.دوبار رفتم تو صفش وایستادم نوبتم نشد بهم برخورد.گفتم داره خودش رو میگیره.
      رزرو یک ساله؟؟؟؟

    • بدون نام

      به پول ما قیمتها اینقدر سرسام آوره برای یه آمریکایی به نسبت حقوقش مثل خیلی از رستورانهای خودمون برای یه ایرانی به نسبت درآمد حدود(2000000 تومن) حداقل تهران که این طوریه

    • افشین

      یعنی چی؟ طرف نیمرو درست کرده بعد یه گلدون گل ختمی رو برگردونده روش با گل و برگ و ساقه و ریشه و......نفری 544 دلار؟؟؟یعنی 1/600/000 تومن برای نیمرو و گلدون؟؟
      اون یکی هم که برای یه شام 25/000 دلار میگیره یعنی 75/000/000 تومن!!
      دم حسن رشتی خودمون گرم.دوبار رفتم تو صفش وایستادم نوبتم نشد بهم برخورد.گفتم داره خودش رو میگیره.
      رزرو یک ساله؟؟؟؟

    • آمیتریس

      فلافلی دم خیابونا.اینقدرم منت کشی نمیخواد.تازه اینقدرم خوشمزسسسس

      پاسخ ها

      • DR BAHMAN7

        فلافل لشکرآباد دونه ای 1500تومان یعنی نیم دلار خیلی هم خوشمزه هستن

    • taghi

      یعنی با اینا سیر میشن ؟؟؟ جلل خالق

    • اميرعلى

      هزينه هاى زندگى هر كسى به نسبت درآمدشه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج