adexo3
۱۲۲۲۹
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

موبایل بچه‌های امروز را طلسم کرده است

بچه‌های هوشمند امروز

زمان‌های قدیم بچه‌ها را مشغول بازی در کوچه و خیابان می‌دیدیم، اما امروزه در حال تایپ پیام، سروکله زدن با محتوا یا مکالمه با موبایل. با بچه‌های نسل موبایل آشنا شوید! این بچه‌ها نسبت به هر سن دیگری بیشتر از اینترنت استفاده می‌کنند...

زمان‌های قدیم بچه‌ها را مشغول بازی در کوچه و خیابان می‌دیدیم، اما امروزه در حال تایپ پیام، سروکله زدن با محتوا یا مکالمه با موبایل. با بچه‌های نسل موبایل آشنا شوید! این بچه‌ها نسبت به هر سن دیگری بیشتر از اینترنت استفاده می‌کنند و بیشتر عاشق گوشی هوشمندشان هستند. ممکن است به سختی باور کنید؛ برای همین یکی از بلاگ‌های جهانی نوکیا ۵ دلیل می‌آورد که چرا کودکان به عنوان افسون‌شدگان موبایل بزرگ می‌شوند:

۱- تعداد گوشی‌های موبایلشان بیشتر از بقیه است

بچه‌های هوشمند امروز

در سال ۲۰۰۴ روزنامه گاردین از رشد مشترکان موبایل در کودکان کمتر از ۱۰ سال خبر داد. در آن زمان ۳۸ درصد از بچه‌ها حداقل یک موبایل را داشتند. اما تحقیقات جدید GFK نشان می‌دهد که ۹۰ درصد از بچه‌های زیر ۱۶ سال موبایل دارند. رواج گوشی‌های تلفن همراه به حدی زیاد بوده که بیشتر مدارس استفاده از آنها را ممنوع کرده‌اند. مثلا در نیویورک، کودکان برای نگه داشتن موبایلشان روزانه یک دلار به مدرسه می‌پردازند.


۲- بیشتر از همیشه با موبایل سروکار دارند

بچه‌های هوشمند امروز

نه تنها کودکان به موبایل مشتاق‌ترند بلکه آنها از مشتاق‌ترین کاربران در انتقال اطلاعات هم هستند. تحقیقات شرکت نیلسن به تازگی کشف کرده که ذخیره اطلاعات در میان نوجوانان امریکایی بین سال‌های ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ چهاربرابر شده است. بخشی از این نتایج بدین شرح است: " بیشتر میزان این افزایش را کاربران مذکر ایجاد کرده‌اند که بیشتر به گجت‌ها یا همان ابزارهای الکترونیک علاقمند هستند. این افراد ۷۵ مگابایت را به خود اختصاص می‌دهند که نسبت به ۱۷ مگابایت در سه ماهه دوم سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است. دختران، ۵۳ مگابایت از اطلاعات را در مقایسه با ۱۱ مگابایت در سال گذشته از آن خود کرده‌اند.


۳- بیش از همه اس‌ام‌اس بازی می‌کنند

بچه‌های هوشمند امروز

تنها سروکله زدن با محتوای موبایل نیست که در میان نوجوانان افزایش پیدا کرده است. در سال ۲۰۰۸ حدود ۳۸ درصد از نوجوانان روزانه پیام ارسال می‌کردند. در سپتامبر ۲۰۰۹، مرکز تحقیقاتی Pew گزارش داد که این رقم به ۵۴ درصد افزایش پیدا کرده است. این همان چیزی است که شما با شنیدن آن به این نتیجه می‌رسید که کودکانتان چقدر شیفته این ابزار الکترونیک هستند. بیش از نیمی از نوجوانان امریکایی روزانه ۵۰ پیام ارسال می‌کنند یا ماهانه ۱۵۰۰ پیام و از هر سه نفر یک نفر بیش از ۱۰۰ پیام ارسال می‌کند؛ یعنی ۳ هزار پیام کوتاه در ماه. دختران نوجوان ۱۴ تا ۱۷ ساله قهرمانان تایپ پیام هستند. این گروه در روز تقریبا ۱۰۰ پیام ارسال می‌کنند. شاید حیرت‌آور باشد، اما ۴۲ درصد از نوجوانان اقرار می‌کنند که چشم‌بسته هم می‌توانند پیام تایپ کنند.


۴- نرم‌افزار طراحی می‌کنند

بچه‌های هوشمند امروز

در حالی که نسل پیشین را به عنوان اولین کسانی که از موبایل استفاده می‌کنند، نسل Y می‌گویند، این نسل موبایل‌بازها را اولین برنامه‌نویسان می‌گویند. فاهما والویا نوجوانی اهل اندونزی بیشتر اوقات فراغت خود را به ساختن بازی می‌گذارند تا به کودکان اندونزی زبان انگلیسی و مهارت‌های ابتدایی ریاضی را بیاموزد. با رشد انبوه نرم‌افزارها و برنامه‌های کاربردی شاید آن‌قدرها هم شگفت‌اور نباشد که بدانید این نوجوان فقط ۱۲ سال سن دارد.


۵- بدون تلفن همراهشان نمی‌توانند زندگی کنند

بچه‌های هوشمند امروز

همه مردم می‌دانند که موبایل‌ها چقدر در زندگی امروز ما مهم هستند، اما ۵۷ درصد از نوجوانان امریکایی می‌گویند تلفن همراه در زندگی اجتماعی آنها فاکتور اصلی است. گروه دوم بر این باورند که تلفن همراهشان در مورد موقعیت‌ یا محبوبیت آنها در اجتماع، جواهرات، ساعت و کفش‌های گرانبها اطلاعات بیشتری می‌دهد. ۸۳ درصد از آنها نیز از تلفن همراه برای عکس گرفتن و ۶۳ درصد نیز برای ارسال عکس استفاده می‌کنند، یعنی آنها بیش از هر نسل دیگر زندگی موبایلی خود را ضبط می‌کنند.

این دلایل، شواهد خوبی بر این بودند که نشان دهیم موبایل بچه‌های امروز را طلسم کرده است.

منبع : گویـــا
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتی ۹/۵ ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج