۱۵۶۹۳۶۵
۴۴۵
۴۴۵
پ

طرز تهیه پاستا پنه و آلفردو؛ یک زوج موفق و مشهور

داستان از اینجا شروع می‌شود که درست کردن پاستا آلفردو یا فتوچینی آلفردو به نام خلق کننده آن یعنی آقای “آلفردو دی للیو” ثبت شده است.

برترین‌ها: داستان از اینجا شروع می‌شود که درست کردن پاستا آلفردو یا فتوچینی آلفردو به نام خلق کننده آن یعنی آقای “آلفردو دی للیو” ثبت شده است. شخصی که صاحب رستوران Via Della Scrofa در شهر رم بود. آلفردو غذای لذیذ و کلاسیک پاستا را برای همسر باردار خود بانو “اینس” تهیه کرده بود، مقبول افتاد. البته پاستای آلفردو امروزی شباهتی به ورژن قدیم خود ندارد. با خامه سرو می‌شود که علت آن فقدان غنای کافی در کره و پنیر پارمزان آمریکایی است. این مدل از پخت پاستا پنه و سس آلفردو در تمام نقاط و در سراسر جهان محبوب است، اما نکته جالب اینجاست که ریشه در کشور ایتالیا ندارد. در ادامه با آموزش این غذای خوشمزه همراه ما باشید.

Capture

سس معروف آلفردو ایتالیایی است که البته آن را با روش‌های مختلفی تهیه می‌کنند. همانطور که اشاره کردیم این سس به دلایل مختلف ترکیبات اضافی فراوانی دارد. در حالت کلی و به روش امروزی این سس را با سیر، شیر، پنیر و خامه تهیه می‌کنند. در ادامه با اضافه کردن مرغ یا سبزیجات در کنار قارچ و پاستا آلفردو، شما معجونی شگفت‌آور و عجیب از طعم‌ها را تجربه خواهید کرد. البته همانطور که می‌دانید تنوع پاستاها و شکل‌های متعدد آنها انتخاب را کمی سخت می‌کند. اما بطور معمول در حال حاضر برای پخت پاستای آلفردو از پاستا پنه استفاده می‌شود. هرچند که مدل اصلی در طرز تهیه پاستا آلفردو، پاستا فتوچینی است.

مواد لازم مقدار مورد نیاز

پاستا پنه یا فتو چینی ۱ بسته

فیله مرغ نیم کیلو

شیر ۱ الی ۲ لیوان

سیر ۲ تا ۳ حبه

خامه ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم

پنیر پارمزان ۱ بسته

کره ۵۰ گرم

قارچ ۶ تا ۸ عدد

آویشن، نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه پاستا آلفردو با تمام زیر و بمش

طرز تهیه پاستا با در نظر گرفتن نوع پاستا مراحل مختلفی دارد. در حالت کلی پاستا یکی از غذاهای محبوبی محسوب می‌شود که تمام افراد رابطه خوبی با آن دارند. همانطور که پیشتر نیز اشاره کردیم انواع فرم‌ها را می‌توانید در پاستا مشاهده کنید و به همین دلیل طرفداران این غذای جذاب کم نیستند. به عبارتی می‌توان گفت پاستاها پای ثابت مهمانی‌ها و دورهمی‌های خودمانی هستند.

مرحله اول: در مرحله اول از طرز تهیه پاستا پنه، باید قارچ‌ها را به خوبی شسته و آنها را حلقه حلقه یا ورقه ورقه کنید. سپس قارچ‌های خرد شده را با حرارت بالا در روغن بسیار کم، تفت داده و از آب کشیدن قارچ جلوگیری کنید. بعد از تفت داده شدن قارچ‌ها، آنها را از روی حرارت برداشته و در ظرفی جداگانه بریزید. بهتر است روغن قارچ‌ها گرفته شود.

مرحله دوم: در مرحله دوم از طرز تهیه پاستا الفردو فیله‌های مرغ را به شکل باریک و بلند خرد کرده و آنها را نیز همانند قارچ‌ها با حرارت بالا و در روغن تفت دهید. البته شاید بهتر باشد که آنها را گریل کنید.

مرحله سوم: مرحله سوم درست کردن پاستا مختص حبه‌های سیر است. سیرها را پوست گرفته، بشورید و با پشت کارد له کنید. مرغ‌های سرخ شده را از تابه خارج کرده و سیرها را به تابه اضافه کنید. آنها را به قدری تفت دهید تا بوی سیر تمام فضای اطراف شما را پر کند.

مرحله چهارم: در گام چهارم از طرز تهیه پاستا زمانی که سیرها داغ هستند، شیر و خامه را به آنها اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. این مرحله با مخلوط کردن شیر، سیر، خامه و پنیر پارمزان، آنها را به سس آلفردو تبدیل می‌کند. مواد نامبرده شده را به خوبی و به اندازه کافی با یکدیگر مخلوط کنید تا یکدست و یکنواخت شوند. در ادامه فیله‌های مرغ تفت داده شده و قارچ‌ها را نیز به سس آلفردو اضاف کنید.

مرحله پنجم: مرحله آخر در طرز تهیه پاستا پنه مخصوص خود پاستا است. یک قابلمه آب را بر روی حرارت گذاشته و بعد از جوشیدن، پاستاها را به آن اضافه کنید. به طور معمول ۱۵ الی ۲۰ دقیقه زمان لازم است تا پاستا پخته شود.

مرحله ششم: بعد از پخته شدن، پاستا را آبکشی کنید و آن را به ظرف نهایی منتقل کنید. در نهایت هم با سس آلفردو سطح آن را بپوشانید. برگ‌های جعفری ساطوری شده و گوجه‌های گیلاسی، گارنیش نهایی ظرف پاستا پنه و سس آلفردو شما خواهند بود. نوش جان !

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج