۱۵۷۰۲۶ ۳ نظر
۵۰۲۵

سوپ جو با سس شیر

سوپ جویی که به این روش آماده می شود، سیرکننده است و پیشنهاد می کنیم در کاسه های کوچک برای مهمانان خود سرو کنید.

آشپزآنلاین:

مواد لازم:

مناسب برای 6 تا 8 نفر

  • هویج : 2 عدد متوسط
  • جو پرک : یک لیوان
  • پیاز : یک عدد
  • مرغ : یک تکه سینه
  • آرد : 2 قاشق غذاخوری
  • کره : 2 قاشق غذاخوری
  • شیر : یک لیوان
  • نمک و فلفل : مقدار لازم

سوپ جو با سس شیر

دستور پخت:

۱- ابتدا سینه مرغ را به همراه پیاز، نمک، فلفل و ۴ لیوان آب بپزید.

۲- بعداز پخته شدن، مرغ و پیاز را خارج کنید. جو و هویج رنده شده را به آب مرغ اضافه کنید. بعد از جوش آمدن مجدد، حرارت را کم کنید.

۳- سینه مرغ پخته شده را ریش ریش و به جوهای در حال پخت اضافه کنید. در این مرحله سوپ به چک مداوم و هم زدن گه گاهی شما احتیاج دارد.

۴- برای تهیه سس، ابتدا کره را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود.

۵- پس از آب شدن کره، کم کم آرد را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

۶- شیر را اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا مخلوط غلیظ و یکدست شود.

۷- پس از آماده شدن سس، آن را به سوپ اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا جا بیفتد.

نکته ۱ : سوپ جویی که به این روش آماده می شود، سیرکننده است و پیشنهاد می کنیم در کاسه های کوچک برای مهمانان خود سرو کنید.

نکته ۲ : خوردن این سوپ به دلیل داشتن مواد سرخ شده برای افراد مریض توصیه نمی شود.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    نظر کاربران

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج