۲۰۶۶۶ ۱ نظر
۵۰۰۰

گوله گوله شكلات

ترافل شكلاتي

اگر به دنبال یک خوراکی هستید که در دهان آب شده و شیرینی آن گلویتان را نزند، حتما ترافل شکلاتی را امتحان کنید.

ترافل شكلاتي

ترافل شكلاتي

برترین ها:

مواد لازم
  • شكلات تلخ و شيرين: ۲۲۷ گرم
  • خامه پرچرب: يك‌دوم پیمانه۱۲۰ ميلي‌ليتر
  • كره: ۲ قاشق غذاخوري
مواد پوششي ترافل‌ها
  • پودركاكائو
  • پودرقند
  • پودر گردو، فندق و پسته
  • پودر نارگيل
  • شكلات رنده شده

روش تهيه:

۱ - ابتدا شكلات‌ها را به صورت خيلي ريز خرد يا رنده مي‌كنيم.

۲ - كره‌ را به اندازه‌هاي كوچك تقسيم كرده و با خامه مخلوط مي‌كنيم، سپس روي اجاق گاز با درجه ملايم هم مي‌زنيم.

۳ - با اولين جوشي كه محلول زد، آن را از روي اجاق گاز برمي‌داريم.

۴ - محلول گرم شده را سريعا روي شكلات مي‌ريزيم.

۵ - حدود يك دقيقه صبر مي‌كنيم تا محلول گرماي خود را به شكلات‌ها داده، سپس با هم مخلوط مي‌كنيم تا كاملا صاف و يكدست شوند.

۶ - ظرف مواد را براي ۲۰ ثانيه درون مايكروفر قرار مي‌دهيم و دوباره آن‌ها را هم مي‌زنيم تا كاملا صاف و يكدست شوند.

۷ - روي ظرف را با سلفون پوشانده و درون يخچال قرار مي‌دهيم تا فرم بگيرد.

۸ - بعد از فرم گرفتن مواد، آن‌ها را از يخچال بيرون مي‌آوريم.

۹ - به وسيله اسكوپ كوچك بستني، يك اسكوپ از مواد ترافل را برداشته، سپس روي كف دست گذاشته و بين دو كف دست بچرخانيد تا كاملا حالت توپي به خود بگيرد.

۱۰ - پس از توپي‌شدن هر مواد آن را در يكي از مواد پوششي بچرخانيد تا پوشش مدنظر شما را به خود بگيرد و درآخر در ظرف مخصوص پذيرايي خود بگذاريد.

فوت قنادي

به جاي پودر شكلات مي‌توان از پودر نارگيل، پودرفندق يا پودر پسته استفاده كنيد.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    نظر کاربران

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج