۲۰۶۸۰
۵۰۰۰

كيلكا كورن پزون

ماهی كیلكا كه به‌عنوان مزه به سوپ ما اضافه شده طعم دلپذیرتری به غذای ما می دهد ضمن این كه از نظر طراحی هم می تواند شما را صاحب مدال المپیك كند!

كيلكا كورن پزون

كيلكا كورن پزون

برترین ها:

شنا كردن ماهی در سوپ ذرت

مواد لازم برای 4نفر
  • کنسرو ذرت (دانه یا بچه ذرت): یك قوطی
  • زنجبیل: یك قاشق غذاخوری پر، رنده شده
  • سیر: ۴ حبه
  • عصاره یا آب مرغ: نیم لیتر
  • پوست یك لیموی تازه
  • كاری: یك قاشق چای‌خوری
  • ماهی كیلكا: برای هر نفر ۳ عدد
  • جعفری خرد شده: به مقدار كافی
  • ماست چكیده: یك لیوان
  • پیاز خرد شده: یك عدد بزرگ
  • روغن زیتون: به ميزان لازم
  • نمك و فلفل:به ميزان لازم
  • ذوق هنری: به میزان لازم
كيلكا كورن پزون

روش تهیه:

۱- روغن زیتون را داخل قابلمه ريخته و سیر به درون آن شناور می‌شود. زنجبیل را هم در همین مرحله اضافه كنید.

۲- حالا نوبت پیاز است كه اهمیت زیادی دارد و پایه غذای ماست.

۳- كاری را به پیاز اضافه كنید و بگذارید سرخ شود.

۴- پوست لیمو ترش را به مواد اضافه كنید و اجازه بدهید تا سرخ شوند.

۵- ذرت را اضافه کنید.

۶- ذرت كه خوب تفت خورد آب مرغ وارد كار می‌شود.

۷- بعد از ۰۱ دقیقه جوش خوردن مواد را با گوشت‌كوب برقي هم میكس کنید.

۸- به مواد درون قابلمه، ماست، جعفری و آب لیموترش را اضافه کنید.

۹- سوپ ما بعد از چند قل آماده است.

۱۰- ماهی كیلكا را به چوب زده و سرخ کنید و آن را طبق عكس روی ظرف سوپ بگذارید.

مراحل:

كيلكا كورن پزون

- به جای حبه سیر می توانید از سیر تازه استفاده كنید. كه حتی ممكن است بیشتر دوستش داشته باشید.

كيلكا كورن پزون

- مخلوط كن یكی از چیزهایی است كه هرگز در درست كردن سوپ استفاده از آن را فراموش نكنید.

كيلكا كورن پزون

- ماهی كیلكا را همانند تصوير سرخ كنید. از خوردن ماهی نترسید، مزه این ماهی دلپذیر است. سرخ شدن ماهی كیلكا با دماي بالا باعث مي‌شودكه تیغ های آن پوك شده و از بین برود.

فوت آشپزی:

ماهی كیلكا هیچ اضافه‌ای ندارد. نحوه سرخ كردن آن به این شكل است كه روی آن روغن می‌ریزیم و با دمای بالا آن را درون تابه سرخ می كنیم و می گذاریم كاملا برشته شود.

نكته:

ماهی كیلكا كه به‌عنوان مزه به سوپ ما اضافه شده طعم دلپذیرتری به غذای ما می دهد ضمن این كه از نظر طراحی هم می تواند شما را صاحب مدال المپیك كند!

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج