۲۱۰۴۷۳
۵۰۰۳

به یاد قدیمی ها؛ یتیمچه بادمجان

بادمجانها را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد میکنیم. پیاز را نیز خلال کرده و در کمی روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود. بادمجانها را نمک زده و به مدت ۱۰ دقیقه میگذاریم تا تلخاب آن گرفته شود، سپس تلخاب بادمجانها را با فشار دست میگیریم.

سایت دلگرم:

مواد لازم:

• چهار عدد بادنجان متوسط
• یک عدد پیــاز متوسط
• پنج عدد گوجه‌فــرنگی متوسط
• روغن مایع، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

به یاد قدیمی ها؛ یتیمچه بادمجان

طرز تهیه یتیمچه ی بادمجان:

۱. بادمجانها را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد میکنیم. پیاز را نیز خلال کرده و در کمی روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود. بادمجانها را نمک زده و به مدت ۱۰ دقیقه میگذاریم تا تلخاب آن گرفته شود، سپس تلخاب بادمجانها را با فشار دست میگیریم. بادمجانها را در تابه ای دیگر با کمی روغن تفت میدهیم تا آب آن کامل بخار شود.

۲. گوجه فرنگی ها را پوست گرفته، نگینی خرد نموده و در تابه ای جداگانه تفت میدهیم تا آب آن تبخیر شود و کمی روغن به آن اضافه میکنیم.

۳. بادمجان، گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده را با هم مخلوط نموده و به آن نمک، فلفل و زردچوبه افزوده و به مدت ۱۵ دقیقه میگذاریم تا مواد با هم تفت خورده و بپزند.

این خوراک غذای لذیذی برای گیاهخواران است.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج