۲۲۱۳۱۶ ۱ نظر
۵۰۰۰

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

روغن، پیاز، کرفس، هویج، سیب زمینی و برگ بو را در یک ظرف کاسرول بزرگ بریزید. آن ها را به آرامی سرخ کنید تا زمانی که پیازها نرم شوند.

سایت نازخاتون:

مواد لازم:

  • روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده ۲ عدد
  • ساقه کرفس خرد شده ۲ عدد
  • هویج خرد شده ۳۰۰ گرم
  • تکه های سیب زمینی ۵۰۰ گرم
  • برگ بو ۴ عدد
  • پوره گوجه فرنگی ۵ قاشق غذاخوری
  • شکر ۲ قاشق غذاخوری
  • سرکه سیب ۲ قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی خرد شده حدود یک کیلو
  • رب ۵۰۰ گرم
  • عصاره سبزیجات دو عدد
  • شیر ۴۰۰ میلی گرم

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

طرز تهیه:

۱. روغن، پیاز، کرفس، هویج، سیب زمینی و برگ بو را در یک ظرف کاسرول بزرگ (یا یک قابلمه بزرگ) بریزید. آن ها را به آرامی سرخ کنید تا زمانی که پیازها نرم شوند (حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه). یک کتری را پر از آب کرده و بگذارید جوش بیاید.

۲. پوره گوجه فرنگی، شکر، سرکه، گوجه ها خرد شده، رب و عصاره سبزیجات را اضافه کنید. حالا یک لیتر از آب جوش را داخل قابلمه ریخته و بگذارید به آرامی بجوشد. درب ظرف را گذاشته و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا زمانی که سیب زمینی ها نرم شوند، بعد برگ بو ها را خارج کنید.

۳. حالا آن ها را داخل یک مخلوط کن بریزید تا یکدست شوند. سوپ را بچشید تا اگر لازم است کمی شکر به آن اضافه کنید. سوپ شما حاضر است، حالا می توانید در یخچال برای دو روز و داخل فریزر برای سه ماه آن را نگه دارید.

۴. برای سرو، سوپ را گرم کرده و کمی شیر به آن اضافه کنید، البته نباید بگذارید به نقطه جوش برسد.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    نظر کاربران

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج