۲۲۳۱۹۹
۵۰۰۱

غذای فرنگی سوفله بادمجان

به جای حلیم بادمجان، سوفله بادمجانِ فانتزی تر بپزید!

اگر عاشق بادمجان هستید و بیشترین غذایی که بلد هستید با بادمجان بپزید کشک یا حلیم بادمجان است ، سوفله را از دست ندهید . هم خوشمزه است هم باب طبع بچه ها.

به جای حلیم بادمجان، سوفله بادمجانِ فانتزی تر بپزید!
مجله آشپزی مثبت - مریم رشدی: اگر عاشق بادمجان هستید و بیشترین غذایی که بلد هستید با بادمجان بپزید کشک یا حلیم بادمجان است ، سوفله را از دست ندهید. هم خوشمزه است هم باب طبع بچه ها.

به جای حلیم بادمجان، سوفله بادمجانِ فانتزی تر بپزید!

مواد لازم براي تهيه سوفله:

  • ۵۰۰ گرم گوشت چرخ كرده
  • ۲ كيلوگرم بادمجان
  • ۱ عدد پياز درشت
  • ۱ تا ۲ ق س رب گوجه فرنگي
  • ۱۰۰ گرم پنير پيتزاي رنده‌شده
  • روغن مايع سرخ كردني به مقدار لازم
  • نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • مواد لازم براي سس سفيد
  • ۵۰ گرم كره
  • ۱ پیمانه شير
  • ۲ ق س آرد سفيد
  • ۲ ق س خامه
  • نمك و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. ابتدا بادمجان‌ها را شسته و پوست بگيريد، سپس آنها را به صورت حلقه حلقه برش دهید و كمي نمك روي آنها بپاشيد و در سبدي بريزيد و كنار بگذاريد.

2. در تابه مقداري روغن بريزيد پس از داغ شدن روغن، بادمجان‌ها را در آن سرخ كنيد.

3. پياز را پوست گرفته و پس از شستن، داخل گوشت چرخ‌كرده، رنده كنيدسپس كمي نمك و فلفل و زردچوبه به آن بيفزاييد. حالا در يك تابه ديگر، مقداري روغن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد و مخلوط گوشت و پياز را در آن سرخ كنيد.

نكته: شما مي‌توانيد پياز داخل گوشت چرخ‌كرده را به همراه كمي زردچوبه در روغن تفت دهيد؛ سپس گوشت چرخ كرده را به پياز داغ اضافه كرده و به همراه آن سرخ كنيد و بگذاريد تا كمي بپزد. در ضمن، اگر مي‌خواهيد به آن رب گوجه فرنگي اضافه كنيد، زمان آن در همين مرحله است. پس از آن، نوبت به درست كردن سس سفيد است.

4. فر را روي حرارت 180درجه سانتي‌گراد گرم کنید. حالا يك ظرف پيركس يا ظرف مخصوص فر را آماده كنيد و بادمجان‌هاي سرخ شده را كف ظرف بچينيد. سطح بادمجان ها را با لايه‌اي از گوشت چرخ كرده بپوشانيد. حالا سس سفيد را روي گوشت ريخته و روي آن پنير پيتزا بپاشيد. لايه‌هاي بعدي را هم به همين ترتيب ادامه دهيد.

5 ظرف را در طبقه وسط فر قرار داده و 30تا45 دقيقه صبر كنيد تا مواد بپزد. پس از طي اين مدت، شعله بالاي فر را روشن كنيد و به مدت 10 دقيقه حرارت دهيد تا سطح سوفله، طلايي‌رنگ شود.

طرز تهيه سس سفید:

كره را در يك قابلمه بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب شود. سپس آرد را به آن اضافه كنيد و كمي تفت دهيد. پس از آن، شير را كم‌كم افزوده و مرتب با چنگال هم بزنيد. حالا خامه و نمك و فلفل را اضافه كنيد و مقدار ديگري حرارت دهيد تا سس غليظ شود. به اين ترتيب سس آماده مي‌شود.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج