۲۲۳۵۶۱
۵۰۰۰

چای با طعم نعنا و لیمو ترش

اگر همیشه عادت دارید که بگذارید چای سرد شود و بعد آن را بنوشید، برای تان یک پیشنهاد ویژه داریم. هم خوشمزه است هم متفاوت.

چای با طعم نعنا و لیمو ترش
مجله آشپزی مثبت: اگر همیشه عادت دارید که بگذارید چای سرد شود و بعد آن را بنوشید، برای تان یک پیشنهاد ویژه داریم. هم خوشمزه است هم متفاوت.

چای با طعم نعنا و لیمو ترش

مواد لازم

  • ۲ پیمانه برگ نعنای تازه
  • ۲ پیمانه آب
  • ۲ /۱ پیمانه آب لیموی تازه
  • ۵ عدد چای سیاه کیسه ای
  • ۴ /۱ پیمانه شکر
  • ۴ عدد لیموترش برای تزئین
  • مقداری برگ نعناع برای تزئین

طرز تهیه:

1. آب را داخل یک قوری نشکن بریزید سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، آن را از روی حرارت بردارید سپس چای کیسه ای و برگ های نعنا را داخل قوری بریزید. در قوری را بگذارید و به مدت 20 دقیقه صبر کنید تا چای به همراه نعنا خوب دم بکشد.

2. در این میان آب لیمو و شکر را داخل یک ظرف کوچک بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملا در آب لیمو حل شود سپس آن را کنار بگذارید.

3. اکنون چای کیسه ای و برگ های نعنا را از داخل قوری درآورید. مخلوط لیمو و شکر را به مواد اضافه کنید. حالا مخلوط را داخل یک ظرف مناسب مانند پارچ بریزید و آن را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود سپس چای سرد را داخل لیوان هایی که برای سرو کردن آماده کرده اید بریزید و در صورت تمایل داخل لیوان ها مقداری برگ نعنا و تکه های لیمو قرار داده و آنها را سرو کنید.

یه جور دیگه

به جای چای سیاه کیسه ای از چای سبز کیسه ای هم می توانید استفاده کنید.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج