۲۹۴۲۱ ۲ نظر
۵۰۰۸

ترحلوا، لذت پذیرایی اعیانی

روغن را در ظرفی ریخته، روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، آرد برنج را الک کرده و داخل آن بریزید و مرتب هم بزنید تا طلایی شود....

ترحلوا، لذت پذیرایی اعیانی

ترحلوا، لذت پذیرایی اعیانی

برترین ها:

مواد لازم
  • آرد برنج: یك پیمانه
  • شكر: یك پیمانه
  • هل: یك قاشق چای‌خوری
  • روغن مایع: سه‌چهارم پیمانه
  • آب: ۲ پیمانه
  • گلاب: یك‌چهارم پیمانه
  • محلول زعفران: یك‌دوم قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

1- روغن را در ظرفی ریخته، روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، آرد برنج را الک کرده و داخل آن بریزید و مرتب هم بزنید تا طلایی شود.

2- شكر را با آب مخلوط كرده، روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه دهید شكر حل شود و به جوش آید و بعد گلاب و محلول زعفران را در شربت بریزید.

3- آرد را بعد از سرخ شدن از روی حرارت برداشته و الك كرده و هل را اضافه كنید.

4- شربت آماده را به تدریج درون آن ریخته و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا حلوا صاف و یكدست شده و به اصطلاح به روغن بیفتد.

نكته:

1- برای خوب شدن حلوا، سرخ شدن آرد مهم است و باید در حدی باشد كه رنگ آن طلایی و بوی خامی آرد گرفته شود، در غیر این صورت حلوا خوب روغن نمی‌‌اندازد و خوش‌طعم نمی‌شود.

2- بعد از ریختن شربت، نباید حلوا را زیاد روی حرارت گذاشت، زیرا شربت می‌سوزد و حلوا خشك و سفت می‌شود.

3- حلوای گرم را روی نان میكادو بمالید و بلافاصله آن را رول كنید، سپس بعد از خنك شدن برش بزنید.

4- این حلوا را می‌توان با انواع نان‌ها سرو كرد.



محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    نظر کاربران

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج