۳۴۴۱۳
۵۰۰۰

سوپ مرغابی و گوجه‌ فرنگی ایتالیایی

گوجه‌فرنگی را رنده كرده و با کمی روغن روی حرارت قرار دهید تا بوی خامی آن برود....


سوپ مرغابی و گوجه‌ فرنگی ایتالیایی
مجله آشپزی ایده آل:

سوپ مرغابی و گوجه‌ فرنگی ایتالیایی

مواد لازم:
  • مرغابی: 300 گرم
  • فلفل‌دلمه‌ای رنگی: 120 گرم
  • گوجه‌فرنگی: 2 پیمانه
  • پاستا فرمی: يك پیمانه
  • آب‌گوشت: يك پیمانه
  • ادویه‌‌هاي موردنظر: پاپریکا، دارچین و ارگانو
  • پنیر پارمزان: برای تزيین

روش تهيه:

۱- گوجه‌فرنگی را رنده كرده و با کمی روغن روی حرارت قرار دهید تا بوی خامی آن برود.

۲- سپس ادویه‌ها را اضافه كرده و آب گوشت را نیز بریزید.

۳- در ظرف را گذاشته و ۱۵ دقیقه زمان بدهید تا جا بیفتد.

۴- پاستا را طبق روش معمول با آب و روغن بپزید و آبکش كنيد.

۵- فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد كرده و در کمی روغن تفت دهید تا نرم شود.

۶- همه مواد را در مواد جا افتاده بالا ریخته و ۵ دقیقه زمان دهید، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

۷- مرغابی را با یک عدد برگ‌بو و مقداری کرفس و هویج در ۲ پیمانه آب قراردهید تا پخته شود.

۸- برای سرو، در ظرف ابتدا مقداری از سوپ را ریخته و از مرغابی پخته شده روی سوپ قرار دهيد.

۹-کمی جعفری ساطوری شده و مقداری پنیر پارمزان هم روي آن بپاشید.

نکته:
  • به جای مرغابی می‌توان از مرغ یا بوقلمون نیز استفاده كرد.
  • در صورت امکان می‌توانید از آب مرغابی نیز استفاده کنید اما به علت چربی توصیه نمی‌شود.
  • این غذا را می‌توان به عنوان یک سوپ برای صبحانه یا شام استفاده كرد.


محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج